Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελεος λες να εγινε οπως με τους server της apple που πεσανε απο την πολλη κινηση για να το παραγγειλουν? δεν το πιστευω!!! ευτυχως που το παρηγγειλα ομως

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ελεος λες να εγινε οπως με τους server της apple που πεσανε απο την πολλη κινηση για να το παραγγειλουν? δεν το πιστευω!!! ευτυχως που το παρηγγειλα ομως

σιγουρα επεσε κινηση...

Δημοσ.

Όποιος πάει να το πάρει με συμβόλαιο στη Voda ας κοιτάξει και αυτό. Έβαλα 10 ευρώ επιπλέον στο πάγιο για 300 MB ίντερνετ και κέρδισα επιπλέον 90 ευρώ επιδότηση, δηλαδή σχεδόν τα 9 από τα 12 πάγια. Για τα 100 MB που κοστίζουν 5 ευρώ το μήνα, δεν προβλέπεται κάτι, όπως με ενημέρωσε ο πωλητής της Voda. Θεωρώ ότι αξίζει.

Δημοσ.
καταλαβα.....για οσους ενδιαφερονται το σαιτ της κοσμοτε ειναι up και παλι

Ναι αλλα με εξαντλημένο το 16άρι... ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Όποιος πήρε πήρε. Απο τον άλλον μήνα πάλι...

Δημοσ.

ρε παιδια καμμια συμβουλη για καποιο προγραμμα συμβολαιο κοσμοτε για iphone να μου βγει κανα 400αρι γιατι αυτοι ζητανε τη μανα τους και το πατερα τους

Δημοσ.

Ηλεκτρονική αγορά από σάιτ κοσμοτέ σήμερα στις 11.

τηλεφωνηματάκι από κοσμοτέ, επιβεβαίωση παραγγελίας και Δευτέρα Τρίτη παράδοση.

Νέα παραλαβή από τέλος της άλλης εβδομάδας, ξαναδοκιμάστε μου λέει στο ηλεκτρονικό κατάστημα αν θέλετε...

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Εγώ πάντως, όσο καλό και αν είναι, το βρίσκω ΠΟΛΥ ακριβό.

Σκεφτόμουν σοβαρά να το αγοράσω, καθώς είμαι ακόμα με το 2G, αλλά πλέον προβληματίζομαι και προς το παρόν το αναβάλλω... :-(

Δημοσ.

Αίσιο τέλος για εμένα και τη φίλη μου :-D

post-38816-129063115146_thumb.jpg

post-38816-129063115203_thumb.jpg

Σε vodafone είχα κονέ και πήρα το δικό μου. Για το άλλο βγήκαμε safari το πρωί και με πολύ τύχη το πήρε απο ΟΤΕshop. Καλή τύχη στους υπόλοιπους! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...