Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια απορία παιδιά για το multitasking.

Κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή, αυτή θα συνεχίσει να τρέχει αν φύγω από αυτήν;Ρωτάω γιατί όταν κάνω διπλό κλικ, δείχνει όλες τις εφαρμογές που έχω ανοίξει.Θα πρέπει κάθε φορά να τις κλείνω και από το μενού του multitasking;

Αν είναι να μένουν ανοικτές οι εφαρμογές αφού φύγω απ' αυτές, τότε η λειτουργία του τηλεφώνου θα βαρύνει.Είναι σπαστικό να χρειάζεται να τις κλείνω μία μία.Μπορεί να το απενεργοποιήσει κανείς (το multitasking);

μπορείς να το απενεργοποιήσεις εφοσον ειναι jb το τηλέφωνό σου, ψαξε στο cydia για το ztoggle

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μια απορία παιδιά για το multitasking.

Κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή, αυτή θα συνεχίσει να τρέχει αν φύγω από αυτήν;Ρωτάω γιατί όταν κάνω διπλό κλικ, δείχνει όλες τις εφαρμογές που έχω ανοίξει.Θα πρέπει κάθε φορά να τις κλείνω και από το μενού του multitasking;

Αν είναι να μένουν ανοικτές οι εφαρμογές αφού φύγω απ' αυτές, τότε η λειτουργία του τηλεφώνου θα βαρύνει.Είναι σπαστικό να χρειάζεται να τις κλείνω μία μία.Μπορεί να το απενεργοποιήσει κανείς (το multitasking);

1) Δεν είναι όλες ανοιχτές από αυτές που εμφανίζονται στην taskbar, κάποιες είναι απλά ιστορικό των εφαρμογών που έχεις ανοίξει. Όσες έχουν αναβαθμιστεί για το multitasking του iOS4 είναι όντως ανοιχτές άλλα όχι όπως στα pc, ουσιαστικά είναι "παγωμένες" (εκτός αν παίζει μουσική, ανεβάζει στο δίκτυο κλπ) έχοντας δεσμεύσει μια μικρή (?) ποσότητα μνήμης.

2) Αν κάνεις jailbreak, υπάρχουν πολύ καλές λύσεις, πχ για να κλείνεις τις εφαρμογές με το Home, να τις κλείνεις όλες μαζικά με μια κίνηση, να μην εμφανίζεται το ιστορικό αλλά οι πραγματικά ανοιχτές/minimized εφαρμογές. Δες στο blog μου, τις έχω μαζεμένες καμιά δεκαριά από δαύτες που θεωρώ χρήσιμες, θα τις βρεις όλες στο cydia.

Δημοσ.

Πάντως δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο σχετικά με το multitasking. Έχει τύχει να έχω αφήσει για ώρες στο background το NAVIGON συν 2-3 «βαριά» παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε καθυστερούσε στην απόκριση ούτε μου έτρωγε μπαταρία. Λογικά θα κάνει κάτι σαν hibernation στις processes, δε θα τις αφήνει έτσι χύμα να τρώνε CPU cycles.

Άλλωστε έλεγε ότι δεν βάζει multitasking γι αυτό ακριβώς το λόγο, ότι δηλαδή οι υπάρχουσες υλοποιήσεις είναι αισχρές. Λογικά τώρα που έβαλε θα βρήκε και την άκρη ώστε να μη προκαλεί προβλήματα. ;)

Δημοσ.
Λογικά θα κάνει κάτι σαν hibernation στις processes, δε θα τις αφήνει έτσι χύμα να τρώνε CPU cycles.

Κάτι τέτοιο ναι. Και αν έκανες πλοήγηση, ουσιαστικά θα άφηνε μόνο τον ήχο για να ακούς τις οδηγίες, όλα τα άλλα processes κλειστά.

Δημοσ.

αυτός ο αισθητήρας που απενεργοποιεί την οθόνη όταν βάζεις το τηλ στο αυτί σας δουλέυει κομπλέ ρε παιδιά? εγώ όταν κάνω κλήση αργεί να σβήσει η οθόνη και όταν σβήνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα ανόιγει με αποτέλεσμα να πατιούντε κουμπία με το αυτί όπως σίγαση , ανοιχτή ακρόαση κ.α . Τι μακακία είανι αυτη?

Δημοσ.

Άλλη μία ερώτηση και sorry αν γίνομαι κουραστικός.

Έχει κάποια διαφορά το 16άρι με το 32άρι, πέρα από τη χωρητικότητα είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα?

Δημοσ.

Δεν έχω σκοπώ να το χρησιμοποιώ σαν Walkman.

Η χρήση που θέλω να κάνω είναι όταν είμαι έξω και έχει WiFi, να μπορώ να μπαίνω λίγο Internet.

Και κινητό να μην είναι δεν με απασχολεί τόσο! Μη σου πω ότι θα το έχω και εκτός σύνδεσης περισσότερο γιατί δεν αντέχω να χτυπάει συνέχεια το κινητό μου.

Έχει κάνει κανείς παζάρι σε κάποιο κατάστημα και έχει πιάσει μπας και κόψουμε τίποτα ή να πάρει κάποια θήκη? Όταν λέω θήκη εννοώ σαν πορτοφολάκι, να πρέπει να βγει από μέσα η συσκευή για να μιλήσεις.

Δημοσ.
Δεν έχω σκοπώ να το χρησιμοποιώ σαν Walkman.

Η χρήση που θέλω να κάνω είναι όταν είμαι έξω και έχει WiFi, να μπορώ να μπαίνω λίγο Internet.

Και κινητό να μην είναι δεν με απασχολεί τόσο! Μη σου πω ότι θα το έχω και εκτός σύνδεσης περισσότερο γιατί δεν αντέχω να χτυπάει συνέχεια το κινητό μου.

Έχει κάνει κανείς παζάρι σε κάποιο κατάστημα και έχει πιάσει μπας και κόψουμε τίποτα ή να πάρει κάποια θήκη? Όταν λέω θήκη εννοώ σαν πορτοφολάκι, να πρέπει να βγει από μέσα η συσκευή για να μιλήσεις.

Ε τότε γιατί δεν πας να πάρεις το ιpod touch 4g που κάνει 250 ευρο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Υποτίθεται πως είναι ένα από τα bugs που διορθώνει το πρόσφατο iOS 4.1 update. Το δικό σου ποιά έκδοση έχει;

4.1 έχει αλλά το πρόβλημα είναι αρκετά έντονο . Δεν μπορώ να πάρω τηλ χωρίς να πατιέται κάποιο κουμπί . ¨Εχω γίνει αρκετές φορές ρόμπα όταν εκεί που μιλάω ξαφνικά μπαίνει ανοιχτή ακρόαση και ακούνε όλοι τις μπαρούφες δυνατά.

Εχω παρατηρήσει ότι στις ρυθμίσεις στη φωτεινότητα όταν το βάζω αυτόματο δεν προσαρμόζεται ποτε η ένταση της οθόνης είτε είναι μέρα είτε νύχτα. Μπας και έχουν τον ίδιο αισθητήρα και είναι προβληματικός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...