Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τα κεφαλαία τρώνε γενικότερα λιγότερη χωρητικότητα?

ΟΧΙ!!!Είτε μικρά γράφεις είτε κεφαλαία 70 χαρακτήρες θα είναι το μήνυμα.μόνο στη vodafone θα εχεις 160 χαρακτήρες αν έχεις καινούρια carrier settings.αν είσαι jailbroken υπάρχει λύση με άλλο πληκτρολόγιο στο messages.app η να δουλέυεις με εναλλακτικό πρόγραμμα για τα sms.

Δημοσ.
ΟΧΙ!!!Είτε μικρά γράφεις είτε κεφαλαία 70 χαρακτήρες θα είναι το μήνυμα.μόνο στη vodafone θα εχεις 160 χαρακτήρες αν έχεις καινούρια carrier settings.αν είσαι jailbroken υπάρχει λύση με άλλο πληκτρολόγιο στο messages.app η να δουλέυεις με εναλλακτικό πρόγραμμα για τα sms.

Το ρωτάω γιατι ένα παλικάρι με 3gs και Wind γράφει κανονικά με 160 χαρακτήρες :-(

Μπάς και έχει να κάνει επειδή έχω το menu μου στα αγγλικά?? (άσχετο ε???)

• Super Moderators
Δημοσ.

Έφτασε σήμερα η free θήκη σε φιλαράκι που το αγόρασε την ίδια μέρα με μένα (ήταν η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα εκείνη την Παρασκευή).

Η δική μου όχι ακόμη και ίσως παίζει ρόλο που εγώ ζητησα την original της Apple και ο άλλος όχι!

B)

Δημοσ.

Παιδια παραγγειλα την θηκη για το 4αρι στις 5 του μηνος και ηρθε σημερα.Ειναι η speck fitted.Ειναι απλα απιστευτη κ ειναι σκληρο λαστιχο.Μονο 15 μερες εκανε!!!!

Δημοσ.

εμενα δυστηχως δε μου ηρθε η θηκη ακομα αλλα σιγα μη περιμενα πηγα πηρα μια μαματη θηκουλα και ζελατινα καθρεφτη για την οθονη. Μηπως ξερει καποιος καποια εφαρμογη που να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν σε multitaskinκ γιατι δεν γινεται να τις κλεινω συνεχεια μια μια

Δημοσ.

Φοβερό παιδιά το κινητό.

Πήγα και το είδα σήμερα από κοντά στο Πλαίσιο.

Απίστευτη ποιότητα απεικόνισης, απλά απίστευτη. Επίσης είναι πιο λεπτό απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες.

Δημοσ.
Το ρωτάω γιατι ένα παλικάρι με 3gs και Wind γράφει κανονικά με 160 χαρακτήρες :-(

Μπάς και έχει να κάνει επειδή έχω το menu μου στα αγγλικά?? (άσχετο ε???)

Όχι, δεν έχει σχέση. Εξαρτάται από τον Provider σου αλλά και από το τί ακριβώς γράφεις. Δηλαδή, αν χρησιμοποιείς "περίεργους" χαρακτήρες που δεν περιλαμβάνονται στο character set που χρησιμοποιεί ο Provider σου για SMS 160 χαρακτήρων, τότε αυτόματα το μήνυμα γυρνάει σε Unicode character set και οι διαθέσιμοι χαρακτήρες πέφτουν στους 70.

Κοίτα ένα παράδειγμα για "περίεργο" χαρακτήρα:

1. "Καλημέρα απ΄την Αθήνα" : SMS70

2. "Καλημέρα απ' την Αθήνα" : SMS160

Η μόνη διαφορά των 2 παραπάνω φράσεων είναι η απόστροφος στο "απ".

Στο παράδειγμα 1 χρησιμοποίησα το πλήκτρο ΄ που βρίσκεται δεξιά από το πλήκτρο Π στο ελληνικό πληκτρολόγιο του iPhone.

Στο παράδειγμα 2, χρησιμοποίησα το πλήκτρο ' που βρίσκεται δεξιά από το πλήκτρο ! στο αριθμητικό πληκτρολόγιο του iPhone.

Τα παραπάνω ισχύουν σε Vodafone. Δεν ξέρω τί γίνεται σε Cosmote ή Wind.

Δημοσ.

ρε παιδια καποιος να απαντησει εγω οταν ξερω βοηθαω επισης μπορειτε να μου πειτε επισης πως θα εμφανισω διπλα στη μπαταρια το ποσοστο φορτισης

• Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια καποιος να απαντησει εγω οταν ξερω βοηθαω επισης μπορειτε να μου πειτε επισης πως θα εμφανισω διπλα στη μπαταρια το ποσοστο φορτισης

Αν εχεις κανει jailbreak,κανεις εγκατασταση το sbssettings,πας στο More-->System Options-->Numeric Battery

Δημοσ.

Settings -> General -> Usage

Δημοσ.
εμενα δυστηχως δε μου ηρθε η θηκη ακομα αλλα σιγα μη περιμενα πηγα πηρα μια μαματη θηκουλα και ζελατινα καθρεφτη για την οθονη. Μηπως ξερει καποιος καποια εφαρμογη που να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν σε multitaskinκ γιατι δεν γινεται να τις κλεινω συνεχεια μια μια

δε χρειαζεται να τις κλεινεις.

Δημοσ.

Cydia:

Remove Background (για κλείσιμο όλων των εφαρμογών με μια κίνηση)

Remove Recents (για να φαίνονται στην taskbar μόνο οι ανοικτές και όχι όλο το ιστορικό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...