Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία εφαρμογή που είναι free στο appstore γιατί είναι παράνομο να την μεταφέρεις με το bluetooth?

Όπως και να έχει το πρόβλημα του iphone δεν είναι το bluetooth απλά είναι και αυτό μία "δυσκολία" που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και πίστεψε με εάν γινόταν αυτό κανείς από εσάς δεν θα έλεγε αχ η apple υποστηρίζει τους "πειρατές".

Για εμένα το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να έχει άμεση πρόσβαση στο file system και όλες οι μεταφορές πρέπει να γίνονται από το Itunes (εάν ήταν προαιρετικό με γεια της με χαρά της).

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρα από αυτά που λέμε το σημαντικότερο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος.

Τα ονόματα τα έχω στα ελληνικά και η μπάρα δεξιά είναι στα αγγλικά. Έτσι δεν μπορώ να πάω στο γράμμα που θέλω αγγίζοντας την και αναγκάζομαι να ψάχνω χειροκίνητα ή από το Search.

Κάποια λύση γι' αυτό?

Δημοσ.

Πέρα από αυτά που λέμε το σημαντικότερο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος.

Τα ονόματα τα έχω στα ελληνικά και η μπάρα δεξιά είναι στα αγγλικά. Έτσι δεν μπορώ να πάω στο γράμμα που θέλω αγγίζοντας την και αναγκάζομαι να ψάχνω χειροκίνητα ή από το Search.

Κάποια λύση γι' αυτό?

Εμένα η μπάρα δεξιά έχει και ελληνικά και αγγλικά από κάτω...Μια χαρά είναι και δουλεύει...Τσέκαρε γλώσσα, πληκτρολόγια κλπ...

Δημοσ.

Έβαλα το κινητό στα ελληνικά και τελικά δουλεύει.

Βγάζει Α από κάτω τελεία, μετά Δ και έχει και Αγγλικά πιο κάτω.

Ok...

Θα δω αν θα το αφήσω έτσι γιατί προτιμώ να είναι στα Αγγλικά το Menu. Αλλά δεν πειράζει.

Κάτι άλλο...

Για να μη χρεώνομαι διπλά και τριπλά μηνύματα πια είναι η επιλογή που έχει πολλούς χαρακτήρες ανά μήνυμα?

Δημοσ.

Για να μη χρεώνομαι διπλά και τριπλά μηνύματα πια είναι η επιλογή που έχει πολλούς χαρακτήρες ανά μήνυμα?

Δεν υπάρχει επιλογή. It just works, εκτός αν στο μήνυμα σου χρησιμοποιήσεις κάποιον χαρακτήρα που δεν υπάρχει στο standard character set για SMS 160 χαρακτήρων.

Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιήσεις το χαρακτήρα ΄ που βρίσκεται δεξιά από το Π στο ελληνικό πληκτρολόγιο του iPhone, το μήνυμα θα χρησιμοποιήσει το Unicode character set και θα έχει όριο τους 70 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει επιλογή. It just works, εκτός αν στο μήνυμα σου χρησιμοποιήσεις κάποιον χαρακτήρα που δεν υπάρχει στο standard character set για SMS 160 χαρακτήρων.

Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιήσεις το χαρακτήρα ΄ που βρίσκεται δεξιά από το Π στο ελληνικό πληκτρολόγιο του iPhone, το μήνυμα θα χρησιμοποιήσει το Unicode character set και θα έχει όριο τους 70 χαρακτήρες.

ή αν κρατήσεις την τελεία και βγάλεις τις 3 τελείες μαζί... (αν πατήσεις 3 φορές την τελεία που είναι το ίδιο συνεχίζει κανονικά με 160 χαρακτήρες)

τις χρησιμοποιώ συχνά και το ξέρω... καλά...

Δημοσ.

Μόνο στη wind δε γίνεται να στείλεις μήνυμα στα ελληνικά με

160 χαρακτήρες. Σε vodafone και cosmote γίνεται.

Δημοσ.

Στις επιλογές εμφάνιση χαρακτήρων υπάρχει ένδειξη για το πόσο μου έχει μείνει? Γιατί ενώ το ενεργοποίησα, δεν είδα κάτι.

Δημοσ.

Στις επιλογές εμφάνιση χαρακτήρων υπάρχει ένδειξη για το πόσο μου έχει μείνει? Γιατί ενώ το ενεργοποίησα, δεν είδα κάτι.

Στο εμφανίζει μόλις "γεμίσει" η πρώτη σειρά

Δημοσ.

Το iOS 4.3 είναι ήδη διαθέσιμο για όλους. Το θέμα είναι κάποιος που δεν θέλει Jailbrake στο κινητό του και αναβαθμίσει στην 4.3 τι κερδίζει ουσιαστικά ?

Δημοσ.

Home Sharing = μουσική από το iTunes του WiFi που είναι το iPhone

Mobile Hotspot = μοιράζεις το 3G σήμα σου σε συσκευές που έχουν Wifi, κάνοντας το iPhone WiFi hotspot.

Ταχύτερο -κατά Apple, πάντα- Safari

Μεγαλύτερη και πιο ενσωματώσιμη σε 3rd party apps χρήση του AirPlay = μοιράζω εικόνα και ήχο από τη συσκευή σε άλλη συμβατή με το AirPlay. Βασικά το AppleTV.

Συν ότι μερικά updates σε γνωστά apps, ζητούν επίμονα σαν ελάχιστη απαίτηση να έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...