Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αξίζει, τότε γιατί αγοράζουν από Ελλάδα iPhones? Πιστεύω ότι όλοι έχουν πρόσβαση στο Internet πλέον και οι περισσότεροι έχουν κάποιον φίλο ψαγμένο με eBay και γενικότερα με Online αγορές.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοω εαν αξιζει τον κόπο, καθως αγοραζοντας το ξεκιναει μια περιπετεια διαρκους unlock κλπ κλπ για καθε νεα αναβαθμιση.

Δηλαδη εαν ειναι για καθε unlock να διαβαζω 5 σελιδες οδηγιες....καηκα....

Δημοσ.

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι αγοράζεις Apple και δεν κάνεις ρυθμίσεις.

Αν είναι να περιμένεις Unlock για κάθε νέο Firmware, να μην μπορείς να κάνεις Update κάποια εφαρμογή επειδή δεν έχεις το νέο Firmware και γενικότερα να μην έχεις ότι τελευταίο σε Software και όλο αυτό το ψάξιμο, μέχρι και η κουβέντα που κάνουμε τώρα μου θυμίζουν Windows καταστάσεις. Βάλε αυτό, πήγαινε εκεί, άλλαξε αυτό, δοκίμασε εκείνο...

Μπορεί κάποια στιγμή να ασχοληθώ με σπασμένο iPhone 4G, αλλά επειδή θα το θέλω εγώ για να να πειραματιστώ και όχι από ανάγκη να δουλέψει.

imho...

Δημοσ.

iphone χωρίς jailbreak για μένα δεν αξίζει. Και τα (αρκετά) κουτσά του διορθώνεις και τα extraκια σου έχεις (σπασμένες εφαρμογές)

Δημοσ.

Αν το παραφορτώσεις (θέματα, settings, κτλ) σέρνεται... τουλάχιστον έτσι ήταν με το 3g μου. Από τότε που πήρα το 4άρι δεν το φόρτωνα με περιττά.

Δημοσ.

Αν φορτώσεις ένα legit iPhone με πολλά θέματα, κλπ, πάλι δεν θα σέρνεται?

Επίσης όταν λες Settings, τι εννοείς?

Το iphone δεν παίρνει θέματα χωρίς jailbreak. Όταν λέω settings εννοώ κάτι sbsettings και λοιπές εφαρμογές που προσθέτουν μενού εύκολα προσβάσιμα κτλ, κάποια τέτοιαδηλαδή

Δημοσ.

Αυτή η μπάρα που κατεβαίνει από κάτω ήταν το πρώτο που είδα σε jb iphone 4g και μου φάνηκε πολύ άσχημη.

Αλήθεια, ποιος ο λόγος να πάρεις iPhone και όχι κάποιο Android αν κάνεις έτσι το κινητό σου?

Δημοσ.

Ο τύπος στο Video πάντως αυτό που κράταγε δεν έχει καμία σχέση με iPhone.

Πλαστική θήκη, άσχημα εικονίδια, γράμματα παντού, άσχημο φόντο, ένα χάλι μαύρο.

Τελείως προσωπική άποψη, αν είναι να πάρει κάποιος iPhone και να το κάνει έτσι, τότε σίγουρα καλύτερο είναι ένα Samsung Galaxy S!

Τότε ναι, ξεφεύγουμε από αυτό που πουλάει η Apple, κομψότητα, καλαισθησία, μινιμαλισμό, ποιότητα και πάμε να μιλήσουμε καθαρά για Specs, όπου υπάρχουν κινητά με πολύ καλύτερα...

Τελείως προσωπική άποψη και πάλι.

Δημοσ.

Εννοω εαν αξιζει τον κόπο, καθως αγοραζοντας το ξεκιναει μια περιπετεια διαρκους unlock κλπ κλπ για καθε νεα αναβαθμιση.

Δηλαδη εαν ειναι για καθε unlock να διαβαζω 5 σελιδες οδηγιες....καηκα....

Πιο απλά. Το κάνεις μια φορά jailbreak. Αν αργότερα δεις ότι δε σου χρειάζεται γυρνάς σε κανονική κατάσταση χωρίς jailbreak. Αν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς τελικά και που σου είναι απαραίτητες έχουν χαμηλό κόστος τότε δε σου χρειάζεται jailbreak. Και εγώ δεν αναφέρομαι σε περίεργα tweaks και άλλες μπούρδες. Αν δεις το iPhone μου δεν θα καταλάβεις ότι είναι σπασμένο. Αλλά όταν οι εφαρμογές που μου είναι "απαραίτητες" (αυτές που χρησιμοποιώ μονίμως anyway) ξεπερνούν τα 500 € τότε μένω σε jailbreak και δεν κάνω update. Θα μπώ στον κόπο και θα ξανακάνω ένα update όταν κάποια στιγμή το iOS έχει να μου δώσει πολλά και διαπιστώσω ότι έχω μείνει πίσω.

Με δυο λόγια αξιολογείς τί σου χρειάζεται περισσότερο. Οι τσάμπα εφαρμογές ή το updated iOS.

Δημοσ.

Με δυο λόγια αξιολογείς τί σου χρειάζεται περισσότερο. Οι τσάμπα εφαρμογές ή το updated iOS.

Δεν μπορείς να κάνεις Update το OS όταν βγει σπάσιμο?

Κατά το Update χάνεις τις σπασμένες εφαρμογές που έχεις κατεβάσεις?

Δημοσ.

Μπορείς φυσικά, αλλά με μια διαδικασία. Δεν βάζεις το iTunes πατας update και τέλος. Κάνεις update, ξανακανεις JailBreak την καινούργια έκδοση και ξαναπερνάς τις εφαρμογές που είχες (και τις σπασμένες).

Θέλει όμως λίγο διάβασμα και ψαξιμο το νέο καθε φορά tool για JailBreak του νέου iOS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...