Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη αν θελω να περασω π.χ. ενα mp3 θα πρεπει να μπαινω στην διαδικασια?

Κατι ακομα: προσπαθω απο χτες να κανω jb απο το jailbreakme.com αλλα τις περισσοτερες φορες μου βαζει ενα μηνυμα "Oops". Αλλες παλι ξεκιναει να φορτωνει και σταματαει στην καλυτερη στο 1/3 και μου βαζει σφαλμα οτι τα αρχεια δεν κατεβηκαν πληρως ("there was a problem downloading the jailbreak files. Truncated"). Καμια σχεση με την ταχυτητα στα βιντεο του youtube. Ειναι υπερφορτωμενο το site ή φταιει που δεν εκανα Restore και Set up as New?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζετε τι φταίει όταν στέλνω μηνύματα σε iphone 4 γιατί εμφανίζονται παραμορφωμένα και δεν μπορούν να διαβαστούν; Στέλνω από samsung D500 (παλιό κινητό). Μπορεί να διορδωθεί από ρυθμίσεις του iphone; Να προσθέσω ότι όταν πήρε το iphone 4 η φίλη μου τα διάβαζε κανονικά τα μηνύματά που της έστελνα αλλά από μια μέρα και έπειτα της στέλνονται παραμορφωμένα και μάλιστα μόνο από το δικό μου κινητό. Όταν της στέλνουν άλλοι τα μηνύματα της έρχονται κανονικά.

Δημοσ.

παιδια βοηθηστε με!!!!! εχω iphone 4 απο εκσοτερικο κλειδωμενο στιν 4,3,3, και 4,10,01....εχωcosmote...εχω παρει τιν gevey sim κ κανω τιν διαδικασια κ οταν βρισκει σημα το χανει αμεσωσ...το εχω κανει αμετρητεσ φορεσ....κ κανει παντα το ιδιο...ασ με βοηθησει καποιοσ σασ παρακαλω..

Δημοσ.

ξερει κανεις που στελνονται για service τα iphone απο cosmote?απο ΟΤΕ πιο συγκεκριμενα...το πηγα την δευτερα και η γυναικα που με εξυπηρετησε απλα το πεταξε σε ενα συρταρι και μου ειπε πως δεν θα προλαβενε να το στειλει εκεινη τη μερα...και εχω αγχωθει λιγο...δινουμε τοσα λεφτα και αυτοι στ @@@@@ τους!!!ξερει κανεις ποσο μπορει να κανει?ουτε για μια ενημερωσει δεν με εχουν παρει!!!

Δημοσ.

παιδες τι παιζει με εγγυηση του iphone 4,θα ισχυει αν η αποδειξη δεν ειναι στο ονομα μου? βασικα επειδη θα το παρω μεταχειρισμενο και δεν θα ειναι registered στο ονομα μου το λεω...παιζει αυτο καποιο ρολο? ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

ξερει κανεις που στελνονται για service τα iphone απο cosmote?απο ΟΤΕ πιο συγκεκριμενα...το πηγα την δευτερα και η γυναικα που με εξυπηρετησε απλα το πεταξε σε ενα συρταρι και μου ειπε πως δεν θα προλαβενε να το στειλει εκεινη τη μερα...και εχω αγχωθει λιγο...δινουμε τοσα λεφτα και αυτοι στ @@@@@ τους!!!ξερει κανεις ποσο μπορει να κανει?ουτε για μια ενημερωσει δεν με εχουν παρει!!!

Γύρω στις 10 μέρες μου είπαν εμένα. Το πήγα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα. Τι ενημέρωση περιμένεις να σου κάνουν; Αν υπάρχει πρόβλημα σου δίνουν ανακατασκευασμένο και τέλος..

Δημοσ.

παιδες μια ερωτηση,πηρα iphone 4 μεταχειρισμενο με κωδικο προελευσης mc603gb/a απο ενα παλικαρι με αποδειξη-εγγυηση απο mediamarkt,επειδη δεν ειχα micro-sim δεν δοκιμασα αν παιζει,με την δικια του wind επαιζε εκεινη την στιγμη,εκανα ομως restore και θελει activate αλλα δεν εχω microsim να τεσταρω και την δικια μου...να μην τα πολυλογω το κινητο θα το χρησιμοποιησω στην τσεχια με εκει παροχο,οποτε θα παρω εκει microsim,υπαρχει μια στο εκατομμυριο να μην γινει activate με την ξενη sim και να μεινει locked?

Δημοσ.

Παιδιά! Με σώνετε!

Σας θερμοπαρακαλώ να μου πείτε ένα πρόγραμμα να κάνω φραγή σε κάποια νούμερα που θέλω στο iPhone μου!

Σας ικετεύω! :shifty:

Δημοσ.

την πατησα για τα καλα...ειχα ενα μικροπροβλημα με το home και το power button και ελεγα να το στειλω εδω και καιρο..μηπως και μου κανουν αντικατασταση!τελικα δεν το εκανα μεχρι που καποιος κατα λαθος μου εχυσε καφε και πηγε στο ηχειο...λογικα και αλλου αλλα μονο εκει παρουσιασε προβλημα,αφου ακουγεται λες και ειμαι σε πανυγηρι η μουσικη!!ετσι αποφασισα να το στειλω και μετα πο 4 μερες μου το εστειλαν πισω χωρις καν να το πειραξουν,με δικαιολογια οτι εχει βραχει η πλακετα και χανω την εγγυηση!!κανονικα δεν επρεπε να με ενημερωσουν αν θελω να το φτιαξω χανοντας την εγγυηση με καποιο κοστος?αυτοι το μονο που εκαναν ειναι να το στειλουν στον τοπικο ΟΤΕ..και απο κει με ενημερωσαν οτι εχουν ετσι τα πραγματα!!τωρα τι κανουμε?να το στειλω πουθενα η να το φτιαξω μονος μου?ειδα διαφορα Tutorial για dissasembly και δεν μου φαινεται και τοσο δυσκολο...εχω ανοιξει παλι στο παρλθον Iphone!!το 3G Ομως!το θεμα ομως ειναι μονο αυτο η ειναι και τπτ αλλο?υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να το δω?ευχαριστω...

Παιδιά! Με σώνετε!

Σας θερμοπαρακαλώ να μου πείτε ένα πρόγραμμα να κάνω φραγή σε κάποια νούμερα που θέλω στο iPhone μου!

Σας ικετεύω! :shifty:

ειναι jailbroken το κινητο σου?αν ναι βαλε το iblacklist!

Δημοσ.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάτι σαν αυτό http://www.pestaola.gr/iphone-4-dual-sim-adapter/ ? Πήρα με μια προσφορά της cosmote ένα πακετάκι internet on the go και θέλω να το χρησιμοποιήσω στο iphone αλλά χωρίς να αλλάζω κάρτες συνέχεια. Έχει κανείς εμπειρία στο θέμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...