Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι φιλε, γυρο στα 602 ευρο βγαινει, αλλα δεν νομιζω να μπορεις να το παραγγειλεις απο το Internet και να το παραλαβαεις απο καταστημα..

θα πρεπει να δωσεις διευθυνση κατοικιας...

τωρα λογικα απ οτι διαβαζω στα apple store sto UK δεν εχει μεινει τπτ. Οποτε και να πας τζαμπα κοπος..

Επισης αυτο που ξερω ειναι σε γραφουν σε μια λιστα αναμονης και οταν ερθει η σειρα σου πας απο κει και το παιρνεις...

Οπως καταλαβαινεις χρειαζεσαι ειτε ατομο που να μενει εκει, ειτε καποιος να τρεξει σε apple store η σε παρομοιο κααστημα και να στο αγορασει...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουλάχιστον έρχεται Αύγουστο...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Μην το δένεις και κόμπο... Προσωπική ΕΚΤΙΜΗΣΗ για Ελλάδα, τέλη Σεπτέμβρη-Αρχές Οκτώβρη. Και δεν λέω για τις πρώτες 1-20 συσκευές που θα έρθουν αλλά για ποσότητα ικανοποιητική να καλυφθούν τουλάχιστον οι αρχικές "παραγγελίες". Είναι προφανέστατο οτι παγκοσμίως η ζήτηση ξεπερνά, κατα πολύ, την παραγωγή. :cry:

Δημοσ.

θα συμφωνησω απολυτα, η ζητηση ειναι εξαιρετικα μεγαλη....!!!!

παιδες θα ερθουν λιγες συσκευες και μετα θα υπαρχει ελλειψη για τουλ ενα μηνα...

θα γινει οποιος προλαβε, τον κυριο ειδε...

Και μετα σου λεει οικονομικη κριση...τραγικο

Δημοσ.

Κι έλεγα ωραία, με τέτοιο πρόβλημα με το σήμα θα μείνει κανένα... αλλά πού...

Θα μείνουμε με τα... 3...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Εγω πιστεύω πως θα γίνει οτι ακριβώς και πέρυσι...αρχές Αυγούστου οι 1ες συσκευές και μετά απο ενα μήνα θα αρχίσει να πουλιέται μαζικά..

Δημοσ.

Απ'ότι έχω καταλάβει, 24 Ιουνίου βγήκε και μετά από τις 26-27 Ιουνίου ειδικά σε Αγγλία/Γαλλία που ρώτησα, δεν έχουν πάρει νέο stock τα καταστήματα. Μπορεί να είμαστε μπροστά σε νέο hardware revision κάτι που αν ισχύσει, θα εκθέσει περισσότερο την Apple αλλά τουλάχιστον θα βάλει ένα τέλος σ' αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Με αυτή τη λογική οι χώρες που θα το πάρουν τελευταίες θα είναι και οι λιγότερο πιθανές να έχουν ελαττωματικά μοντέλα...

Δημοσ.
Απ'ότι έχω καταλάβει, 24 Ιουνίου βγήκε και μετά από τις 26-27 Ιουνίου ειδικά σε Αγγλία/Γαλλία που ρώτησα, δεν έχουν πάρει νέο stock τα καταστήματα. Μπορεί να είμαστε μπροστά σε νέο hardware revision κάτι που αν ισχύσει, θα εκθέσει περισσότερο την Apple αλλά τουλάχιστον θα βάλει ένα τέλος σ' αυτό το θέμα.

Που το διάβασες αυτό? :whistle:

Δημοσ.
Με αυτή τη λογική οι χώρες που θα το πάρουν τελευταίες θα είναι και οι λιγότερο πιθανές να έχουν ελαττωματικά μοντέλα...

και θα τα παραλάβουν πολύυυυυ αργότερα

Δημοσ.
Πουθενά, δική μου εκτίμηση είναι.

Που το διάβασες αυτό? :whistle:

Φανταζομαι πως ο φιλος Mercyful_Fate εννοει το πρωτο σκελος του ποστ σου:

Απ'ότι έχω καταλάβει, 24 Ιουνίου βγήκε και μετά από τις 26-27 Ιουνίου ειδικά σε Αγγλία/Γαλλία που ρώτησα, δεν έχουν πάρει νέο stock τα καταστήματα.

Παντως ,ενα ακομη γεγονος που ενισχυει μια τετοια αποψη ειναι οτι αργει το update που υποσχεθηκε η apple μετα το προβλημα που ανακαλυψε στον υπολογισμο του σηματος .

Μιλαμε οτι αφοτου εχει βρει το προβλημα και απλα πρεπει να αλλαξει τον τροπο υπολογισμου, θα ηταν peace of cake να βγαλει ενα τοσο απλο update.

Αλλα για προφανεις λογους αργει να βγαλει το update.. (ωστε ουσιαστικα να εχει ξεχαστει λιγο το θεμα και να εχουν διορθωσει και hardwarικα* το προβλημα)

Αν το βγαζαν σημερα πχ το update και τα διαφορα εγκυρα site (anandtech,engadget κλπ) εκαναν δοκιμες και ειχαν παλι dropped calls αναλογα πως το κρατανε, θα υπηρχε θεμα.;)

*

Η hardwaρικη λυση ειναι πολυ απλη οπως εχουν επισημανει εγκυρα sites: απλα βαζει καποιο coating σε εκεινο το σημειο ωστε να μην ειναι αγωγιμο.

Δημοσ.

Μα δεν είχαν γίνει ήδη sold out όλα και λέγαν ότι θα φέρουν νέα φουρνιά iphone στα μέσα Ιουλίου; (Πρίν καλά καλά γίνει μεγάλο το θέμα του "προβλήματος" του σήματος). Δηλαδή έτσι και αλλιώς ήταν αναμενόμενη αυτή η καθυστέρηση.

Δημοσ.
Μα δεν είχαν γίνει ήδη sold out όλα και λέγαν ότι θα φέρουν νέα φουρνιά iphone στα μέσα Ιουλίου; (Πρίν καλά καλά γίνει μεγάλο το θέμα του "προβλήματος" του σήματος). Δηλαδή έτσι και αλλιώς ήταν αναμενόμενη αυτή η καθυστέρηση.

Παντως με το που βγηκε η ειδηση , η δικια μου παραγγελια πηγε 3 μερες αργοτερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...