Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικο 550-650W

peter43

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρεις πόσα παραπάνω δίνεις στην καταπληκτική εταρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με αυτό το τροφοδοτικό όμως;

δλδ εγω με αυτο χανω πολλη Efficiency ? :rolleyes:

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα μπορούσες να το εξηγήσεις αυτό παρακαλώ(ιδίως για το Tt).

Συγκρίνεται το Corsair με το TT; Αν και το TT είναι φτιαγμένο από CWT και είναι καλό δεν θα το προτιμούσα και ας έχει και 100W παραπάνω, που στο κάτω κάτω ο TS δεν χρειάζεται.

Δημοσ.
Συγκρίνεται το Corsair με το TT; Αν και το TT είναι φτιαγμένο από CWT και είναι καλό δεν θα το προτιμούσα και ας έχει και 100W παραπάνω, που στο κάτω κάτω ο TS δεν χρειάζεται.

Άνετα,γιατί είναι το ίδιο.

---------- Προσθήκη 09-06-2010 στις 00:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 08-06-2010 στις 23:48 ----------

δλδ εγω με αυτο χανω πολλη Efficiency ? :rolleyes:

Οχι.........

Δημοσ.

Αν ισχύει το minimum 75%, δε χάνεις και πολύ, θα μπορούσες καλύτερα όμως.

Άσε που παίζει ρόλο και πόσο καταναλώνει το σύστημά σου. Άλλο να έχεις 5-10% απώλειες (σε σχέση με ένα 80+) και το σύστημά σου να καταναλώνει 150W κι άλλο να καταναλώνει 450W..

Επίσης παίζει ρόλο και πόσες ώρες μένει ανοιχτός. Άλλο για 4 ώρες τη μέρα κι άλλο 24/7.

Δημοσ.
Αν ισχύει το minimum 75%, δε χάνεις και πολύ, θα μπορούσες καλύτερα όμως.

Άσε που παίζει ρόλο και πόσο καταναλώνει το σύστημά σου. Άλλο να έχεις 5-10% απώλειες (σε σχέση με ένα 80+) και το σύστημά σου να καταναλώνει 150W κι άλλο να καταναλώνει 450W..

Επίσης παίζει ρόλο και πόσες ώρες μένει ανοιχτός. Άλλο για 4 ώρες τη μέρα κι άλλο 24/7.

μενη 24/7..... τωρα για καταναλωση δεν ξερω καμια 150-250 σε idle

Δημοσ.

Αν θες πάντως και με την προϋπόθεση ότι γνωρίζουμε με σχετική ακρίβεια το efficiency του στα διάφορα επίπεδα load (το efficiency δεν είναι συγκεκριμένο για όλα τα επίπεδα) και την κατανάλωση του συστήματος, μπορείς να υπολογίσεις τις απώλειες και άρα το παραπανίσιο ποσό που δίνεις στη ΔΕΗ.

Δημοσ.
Εχμμ.. βασικά ο mitsakhs έχει το W0143 ενώ το review πραγματεύεται το W0150.

To ξέρω η μόνη διαφορά τους απ΄ότι φαίνεται είναι ότι το W0143 είναι modular.

Δημοσ.
Εχμμ.. βασικά ο mitsakhs έχει το W0143 ενώ το review πραγματεύεται το W0150.

και εγω το προσεξα αλλα και τα δυο Purepower RX 550W ειναι....

Δημοσ.

@phanispal δε ξερω νομιζω οσα εδινα δινω δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα απλα πιστευω πως

για ενα συστημα που δεν καταλανωνει πολλα τα 40-50Ε που ζηταει ειναι κομπλε

edit:40-50E ειπα καλα εχω μεινει με το παλιο φπα γραφτε λαθος

Δημοσ.
Ξέρεις πόσα παραπάνω δίνεις στην καταπληκτική εταρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με αυτό το τροφοδοτικό όμως;

Aν καταλαβα καλα νομιζω μιλας για το λογαριασμο και σου λεω οτι δεν καταλαβα καποια διαφορα σε αυτα που πληρωνω:-) μετα απο αλλαγη psu σε καποιο ποιο εγγυρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...