Προς το περιεχόμενο

PC για το Σαλόνι

bathory1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω έναν Intel E8400 με 2GB μνήμες έναν σκληρό και μια κάρτα γραφικών AMD 4850 και σκέφτομαι να το κάνω pc για το σαλόνι. Για πείτε καμιά γνωμη για κουτί και mobo

Δημοσ.

αυτό εδώ πχ μπορεί να δεχτεί την κάρτα αλλα δεν χωράει εκεί που θέλω να το βάλω το κουτί. Το max σε ύψος είναι 21cm και αυτό είναι 21.2 (δεν μπορώ να κλεψω 2χιλ.)

Το θέμα είναι οτι δεν βλέπω να υπάρχει ποικιλία σε τέτοια κουτιά στην Ελληνική αγορά.

Για πείτε καμιά ιδέα ας είναι και απο εξωτερικό (~100 ευρά)

Δημοσ.

Πολύ καλό media case, πρόσοψη αλουνινιου, φίλτρα σκόνης που αφαιρούνται για πλύσιμο, πρόσοψη με υποδοχές 2 x usb2.0 + 1 eSata + Firewire + ακουστικά, ευρύχωρο για ΑTX και M-ATX μητρικές και μακριές σύγχρονες κάρτες γραφικών μέχρι HD5870 χωράει σε μήκος. Παίρνει όλες τις ψηλές ψύκτρες (16cm) χωρίς πρόβλημα και έχει πολύ καλο airflow για htpc με 2 x 120cm + 1 x 140cm fans (120 + 140 εξαγωγής με ρυθμιστή ταχύτητας και 1 x 120mm εισαγωγής που βαράει στις κάρτες).

Έχει θέσεις για 4 x 3,5" σκληρούς με antivibration pads και φυσικα lcd οθόνη με remote μαζί με το iMON. Επίσης χωρίζεται σε 3 διαμερίσματα (Τροφοδοτικού / σκληρών / μητρικής και υπολοίπων).

Eίναι ακρβό μέν αλλά τα αξίζει τα λεφτά του.

Πρίν απο αυτό είχα ενα Thermaltake Mozart Silver me lcd οθόνη + remote, όλο απο αλουμίνιο, το οποίο δεν είχε πρόβλημα χώρου για την κάρτα που έχεις και για μεγαλύτερη (του είχα μια hd4870) αλλά ειχε θέμα με airflow αφού είχε 1 x 80 +2 x 60mm εξαγωγής.

Με το Antec είμαι πολύ ικανοποιημένος πάντως.

Eναλλακτικά δές και αυτό:

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008356 Xωρίς οθόνη και remote.

Δεν θα έχεις πρόβλημα χώρου. :-)

Δημοσ.
Πολύ καλό media case, πρόσοψη αλουνινιου, φίλτρα σκόνης που αφαιρούνται για πλύσιμο, πρόσοψη με υποδοχές 2 x usb2.0 + 1 eSata + Firewire + ακουστικά, ευρύχωρο για ΑTX και M-ATX μητρικές και μακριές σύγχρονες κάρτες γραφικών μέχρι HD5870 χωράει σε μήκος. Παίρνει όλες τις ψηλές ψύκτρες (16cm) χωρίς πρόβλημα και έχει πολύ καλο airflow για htpc με 2 x 120cm + 1 x 140cm fans (120 + 140 εξαγωγής με ρυθμιστή ταχύτητας και 1 x 120mm εισαγωγής που βαράει στις κάρτες).

Έχει θέσεις για 4 x 3,5" σκληρούς με antivibration pads και φυσικα lcd οθόνη με remote μαζί με το iMON. Επίσης χωρίζεται σε 3 διαμερίσματα (Τροφοδοτικού / σκληρών / μητρικής και υπολοίπων).

Eίναι ακρβό μέν αλλά τα αξίζει τα λεφτά του.

Πρίν απο αυτό είχα ενα Thermaltake Mozart Silver me lcd οθόνη + remote, όλο απο αλουμίνιο, το οποίο δεν είχε πρόβλημα χώρου για την κάρτα που έχεις και για μεγαλύτερη (του είχα μια hd4870) αλλά ειχε θέμα με airflow αφού είχε 1 x 80 +2 x 60mm εξαγωγής.

Με το Antec είμαι πολύ ικανοποιημένος πάντως.

Eναλλακτικά δές και αυτό:

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008356 Xωρίς οθόνη και remote.

Δεν θα έχεις πρόβλημα χώρου. :-)

+1 στις προτάσεις του lion κάτι ξέρει παραπάνω αυτός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...