smatzis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Παιδιά καλησπέρα Έχω ένα PC συνδεδεμένο ασύρματα σε router pirelli της cyta και την τηλεόραση συνδεδεμένη με το router με ethernet. Θέλω να παίξω αρχεία από το pc στην τηλεόραση.........Πώς θα γίνει αυτό? Ευχαριστώ
Γιάννης Μ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Έχει θύρα για ethernet η τηλεόραση σου; τι τηλεόραση είναι;
smatzis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ναι, εννοείται και έχει. Με ethernet τη συνέδεσα
TheELF Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αν έχει menu για video streaming η TV κάτι ενδέχεται να γίνετε,θα πρέπει να πεις στην TV σου ότι στην IP που έχει ο PC σου υπάρχει πηγή αρχείων.
eliask Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Λογικά υπάρχει και ένα συνοδευτικό cd μαζί με την tv . Τρέχεις το cd sto pc και ορίζεις φακέλους που θα βλέπει η τv. ΟμΩς για υποτιτλους εtc etc δεν νομίζω οτι παρέχουν αρκετη υποστηριξη . Τι μαρκα ειναι ?
smatzis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 panasonic vt20. Τελικά τα κατάφερα με ps3 media server αλλά σε hd τραγικά αποτέλεσματα λόγω της αδυναμίας του ασύρματου δικτύου οπότε αναγκαστικά πάμε σε εξωτερικό media player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.