RcManiac Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σήμερα , αγόρασα ένα καινούργιο τροφοδοτικό . Πιο συγκεκριμένα το Corsair HX-750W. Το βάζω στο PC , το συνδέω και πατάω το κουμπί να ανοίξει . Αντί να ανοίξει κανονικά , έδινε ρεύμα (1-2s) ,αλλα μετά σταμάταγε (5-6 s) . Τι μπορεί να έχει ? Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί ? Το τροφοδοτικό είναι ωρών .
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Οι συνδέσεις έχουν πραγματοποιηθεί επιτυχώς; Από τι αποτελείται το σύστημά σου;
liopyr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εξτρά τροφοδοσίες cpu-gpu; Hλίθιο, αλλά συχνό λάθος.
RcManiac Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ναι , το έβαλα ακριβώς όπως ήταν το προηγούμενο . Για να είμαι σίγουρος ότι δen είναι από την μητρική , ξαναδοκίμασα το παλιό και δούλευε κανονικά . Το σύστημα μου αποτελείται από : Mobo :Foxconn p55mx CPU :i5-750 GPU: Nvidia gt 240 Hard disk : WD 1TB
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Θα συμφωνήσω με το από πάνω post. Κι εγώ αυτό θα έκανα προσωπικά και αν δεν, RMA.
RcManiac Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δώστου-άλλη-μία-εύκαι-ρία! και - τι - να - κάνω - ?
liopyr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Για αρχή δοκίμασε να βραχυκυκλώσεις στο 24πινο το power on pin του psu (συνήθως πράσινο) με ένα pin γείωσης (συνήθως μαύρο) να δεις αν θα δουλέψει έχοντας το απλά στην πρίζα.
liopyr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σύνδεσε τα απολύτως απαραίτητα, το 24πινο, το 8πινο της cpu με προσοχή στις καμπύλες, και το εξάπινο της gpu (αν έχει), και δες αν boot-άρει.
RcManiac Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τα σύνδεσα , πάλι τίποτα . Μονο τροφοδοτικό και μητρική έβαλα . Ένα πρόχειρο βίντεο , να καταλάβεις περίπου τι γίνεται . [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BQOxcLxXUFQ]http://www.youtube.com/watch?v=BQOxcLxXUFQ[/ame]
caution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αν το psu δουλεύει με το βραχυκύκλωμα κανονικά και το pc δουλεύει με το παλιό psu - έπεσες σε ασυμβατότητα psu/mobo οπότε rma ένα από τα δύο - και πηγαίνοντας ...αγοράζεις και ένα λαχείο
caution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ναι συμβαίνει καμία φορά... πχ Classified + Enermax Revolution... "ξεχειλωμένα" πρότυπα χάριν καλύτερης σχεδίασης :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.