guppy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παιδιά αυτό το πρόγραμμα τι βοηθάει τον υπολογιστή;; Καθαρίζει αρχεία;; Αν ναι πως πρέπει να το χρησιμοποιώ;;;
chaplin1981 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 κανει καθαρισμο σε cookies,temporary files και γενικοτερη σαβουρα.επισης κανει defrag την registry(μετα απο πολλες εγκαταστασεις/απεγκαταστασεις μαμιεται αγρια η registry).ειναι αστειο σαν χρηση.πανω πανω εχει την πρωτη επιλογη για καθαρισμο.οταν πατας εκει σου εχει τσεκαρισμενα καποια κουτακια(cookies κλπ).προσεξε ομως αν δεν θυμασαι τα passwords σου και δεν τα εχεις αποθηκευσει καπου αλλου γιατι τα "σβηνει" αν και μπορεις να τα βρεις ευκολα αν χρησιμοποιεις firefox(για τα αλλα browsers δεν ξερω).το αμεσως απο κατω κουτακι ειναι για την registry.εκει απλα πατας ενα scan και μετα,αφου βρει κατι,πατας fix all και σου ζηταει αν θες να κρατησεις backup.αυτα εν ολιγοις.
lagoudakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 αν και τα φοβαμαι γενικα τα "καθαριστικα" γιατι εχω καει,το συγκεκριμενο το δουλευω συνεχως εδω και 6 μηνες και δεν με εχει κρεμασει ποτε,απλα αψογο
guppy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για τα cookies το κάνει και το norton που έχω. Θα το δώ και αν έχω απορρία θα ρτήσω πάλι, ευχαριστώ πολύ. lagoudakis όταν λες έχεις καεί;;;;;;;;;;;; Γιατί τα φοβάσαι;;;;
ikskarda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 το ccleaner ισως ειναι το πιο απλο και το πιο ασφαλες προγραμμα για την registry και εχω χρησιμοποιησει παρα πολυ παιζοντας και δοκιμαζοντας
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Για τα cookies το κάνει και το norton που έχω. Θα το δώ και αν έχω απορρία θα ρτήσω πάλι, ευχαριστώ πολύ.lagoudakis όταν λες έχεις καεί;;;;;;;;;;;; Γιατί τα φοβάσαι;;;; Εγω θα σου ελεγα να πεταξεις το Norton υ.γ. κ εγω CCleaner μια ζωη :Ρ
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εγώ κατήργησα το Tune up utilities για το ccleaner... ειδικά το τελευταίο είχε πολλά χαζά που δεν χρειαζόταν και η απλότητα του ccleaner με κέρδισε
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Προσωπικά πιστεύω το καλύτερο είναι το RegCure...πολύ καλό και δεν σβήνει βλακείες...το PC θα πετάει Υπάρχει όμως και το Advanced System Care και το Tune Up utilities To CCleaner το χρησιμοποιώ μόνο για καθαρισμό των Internet files
ergidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Προσωπικά πιστεύω το καλύτερο είναι το RegCure...πολύ καλό και δεν σβήνει βλακείες...το PC θα πετάει Υπάρχει όμως και το Advanced System Care και το Tune Up utilities To CCleaner το χρησιμοποιώ μόνο για καθαρισμό των Internet files Επειδη τα ανωτερω κοστιζουν ουκ ολιγα,, μηπως υπαρχουν αλλα καθαριστικα ,,σαν τα ανωτερω,,εξισου καλα,, αλλα να ειναι free ????
bosei Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Υπάρχει το Advanced System Care που είπα και πάνω σε free http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html
ergidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Υπάρχει το Advanced System Care που είπα και πάνω σε free http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html[/QUΕυχαριστω.. Εγω εχω windows vista Το ενσωματομενο καθαριστικο των windows ειναι καλλιτερο απο το αναφερθεν ,, η λιγοτερο καλο???
bosei Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καλύτερο...και δεν καθαρίζει μόνο registry...κάνει optimize to PC αν είναι κανά τρανταχτό spyware το διαγράφει...έχει startup manager και γενικά διάφορα που βοηθάν το PC σου να "τρέχει" Κατέβασε το και αν δεν σου κάνει το βγάζεις
guppy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Φοβήθηκα τώρα, δεν θα το εκτελέσω. Αν μου κολλάει θα κάνω μόνο ανασυγκρότηση δίσκων. Ανοίγει σε 20 δευτερόλεπτα πάντως...
achilleas_f Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εγώ χρησημοποιώ και advanced system care, την pro έκδοση, το οποίο κατ'εμέ κάνει τρομερή δουλειά σε όλους τους τομείς, αλλά και το ccleaner που είναι απλό και εύχρηστο. Τα δουλεύω ένα χρόνο περίπου σε windows vista και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα
lagoudakis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Για τα cookies το κάνει και το norton που έχω. Θα το δώ και αν έχω απορρία θα ρτήσω πάλι, ευχαριστώ πολύ.lagoudakis όταν λες έχεις καεί;;;;;;;;;;;; Γιατί τα φοβάσαι;;;; ειχα δοκιμασει 2 καθαριστικα για registry(δεν θυμαμαι ποια) και στην επομενη εκκινηση του pc αρχισαν οι ταμπελες οτι λειπει το ταδε οτι λειπει κατι αλλο και διαφορα αλλα κουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.