The_Judas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 τώρα για το κουμπί του poweron, ακόμα και αν εφτιαγε αυτό, (το χω "πολυπλοτσεκαρει"), όταν θα πατούσα τον διακόπτη του motherboard για να ανάψει δε θα παίρνε μπροστά? Αν το power sw δεν είναι συνδεδεμένο σωστά δεν ξεκινάει ο υπολογιστής. Στην κάρτα γραφικών σου έχεις δώσει ρεύμα; Αλλιώς δοκίμασε αυτό για να δεις αν δουλεύει το τροφοδοτικό αυτόνομα: http://aphnetworks.com/lounge/turn_on_psu_without_motherboard_the_paperclip_trick
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 παλι καλα που ρωτησα, δεν το ηξερα αυτο!!! και τι ειναι οι αποστατες??? γιατι εγω την μητρικη μου εδω και 3 μηνες την εβαλα ετσι κατευθειαν πανω στο κουτι χωρις κανενα προβλημακουτι: Haf922 μητρικη: Asus P6t Deluxe v2 Οι αποστάτες είναι αυτοί: Μερικά κουτιά έχουν ανασηκωμένες τις τρύπες οπότε δε χρειάζονται αποστάτες.
costis66 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τις βάσεις στο κουτί τις έβαλες να πατήσει η μητρική πάνω σε αυτές ; σημαντικο........αν δεν τις βαλεις μπορει να βραχυκυκλωσει η μητρικη σου (ειδικα αν το κουτι ειναι σιδερενιο)
katsikoula Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Οι αποστάτες είναι αυτοί: Μερικά κουτιά έχουν ανασηκωμένες τις τρύπες οπότε δε χρειάζονται αποστάτες. παλι καλα που τους εβαλα (χωρις να ξερω τι ειναι) thanx για το tip
rokko74 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 παλι καλα που τους εβαλα (χωρις να ξερω τι ειναι) thanx για το tip 1. Το φωτάκι στη μητρική ανάβει ότι έρχεται ρεύμα? 2. Σβήσε το PC, κράτα το power button πατημένο για 15 δευτερόλεπτα
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Α... Και άλλαξε τίτλο διότι θα στο κλειδώσουν. ...μπα όλοι στις παραλίες είναι. Οι αποστάτες είναι αυτοί: ...εναλλακτικά : http://3.bp.blogspot.com/_nIKa7OZedxo/Sw5JsQxBMSI/AAAAAAAAAH4/IjShUqmtnIc/s1600/samaras-mitsot-2-thumb-medium.jpg @ geotri314 : Γεφυρώνεις μαύρο με πράσινο καλώδια του τροφοδοτικού (βάζεις στις αντίστοιχες τρύπες του 20αριού βύσματος έναν πχ συνδετήρα), και το βάζεις στο ρεύμα. Αν είναι ντεντ, δε θα κάνει τπτ. ...Αν όμως πάρει μπρος ο ανεμιστήρας του : Βάζεις μητρική πάνω σε πάγκο, τραπέζι, γραφείο κτλ, κουμπώνεις τα 2 βύσματα του τροφοδοτικού (20άρι και 4άρι) στη μητρική (και συνδέεις και το καλώδιο του ρεύματός του στην μπρίζα), βάζεις επεξεργαστή (με την ψύκτρα του βεβαίως, και συνδέεις και το ανεμιστηράκι της ψύκτρας στη μητρική), βάζεις τις μνήμες, βάζεις την κάρτα γραφικών, συνδέεις σε αυτήν την οθόνη, και μ' ένα κατσαβίδι γεφυρώνεις τα δύο pin που αναφέρονται ως Power SW στη μητρική, κι έρχεσαι και δίνεις αναφορά.
geotri314 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 και τελικά το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα βιδώσει τους αποστάτες. τώρα που το βρήκα πάω να αυτοκτονήσω. ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά, να ste καλά. πάντως κάνα 2 προβληματάκια έχω ακόμα. για παράδειγμα, προσπαθώ να εγκαταστήσω μια έκδοση "μανδριβα", αλλα ενώ φορτώνει το cd και μπαίνω στο install menu μου λέει "could not mount cd rom device". και άλλες εκδόσεις σκαλώνουν σε αυτό ακριβώς το κομμάτι, ενώ το disk tray ανοίγει κανονικά, φορτώνει, και γενικά δε φαίνεται να φταίει το hardware. έπρεπε να κάνω κάποια αλλαγή στο βίος ή κάτι άλλο που δεν ξέρω μετά τη συναρμολόγηση? στο βίος το dvd φαίνεται. ps: όπως και να χει σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, να ste καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.