Προς το περιεχόμενο

Καινούρια Ηχεία

medgio01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα... σκεφτομαι να αγορασω κανουρια ηχεια.Ειμαι αναμεσα σε αυτα που προτεινατε, τα χ-540 ( 5.1 ) και τα m-audio av40 (2.0) .Τα ηχεια προοριζονται για μουσικη , ταινιες και gaming.Τι λετε;

Eπισης και τα 2 θα ειναι αξιολογα με την onboard της μητρικης ή θα χρειαστω και καρτα ηχου ;

Δημοσ.

αν δεν θες δυνατο μπασσο πηγαινε για τα x-540 αν θες τωρα μπασσο δεν ξερω ποσο θα σε βολεψουν αυτα τα ηχεια απο ενταση παντως ειναι μετρια

για τραγουδια θα τους εβαζα ενα 5(παιζουν καθαρα στα φουλ)παιχνιδια 6 και ταινιες δεν βλεπω :P με αριστα το 10 ;)

Δημοσ.
Έχουν ειπωθεί τα καλύτερα για αυτά αν και ξεφεύγουν απ' τον προϋπολογισμό σου.

εγώ τα πήρα από το pc1 111ευρώ αλλά τώρα φαίνεται πως δεν τα έχει....

δεν χάνεις πάντως να παρεις ενα τηλ να ρωτήσεις πότε τα φέρνουν

Δημοσ.
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα... σκεφτομαι να αγορασω κανουρια ηχεια.Ειμαι αναμεσα σε αυτα που προτεινατε, τα χ-540 ( 5.1 ) και τα m-audio av40 (2.0) .Τα ηχεια προοριζονται για μουσικη , ταινιες και gaming.Τι λετε;

Eπισης και τα 2 θα ειναι αξιολογα με την onboard της μητρικης ή θα χρειαστω και καρτα ηχου;

επειδη τα Χ-540 τα εχω ακουσει και με την onboard καρτα ηχου (Realtek AC890) και τωρα πλεον, με την εξωτερικη καρτα ηχου (Creative SB Audigy SE), θα σου πω οτι οι εξωτερικες καρτες ηχου ειναι σε αλλο επιπεδο!! ναι μεν, ακουγονται πολυ καλα και με την onboard, αλλα με την Creative εχουν ακομα καλυτερο-πιο βαθυ μπασσο, κανει καλυτερη διαχειριση των 6 καναλιων και γενικοτερα κανει πολυ καλυτερη επεξεργασια ηχου!

αν τα παρεις, ακουσε τα με την onboard, και μετα βλεπεις αν χρειαστεις εξωτερικη καρτα ηχου, αν και δε το νομιζω...., γιατι οπως σου ειπα, και με αυτη ακουγονται πολυ καλα, γιατι το συγκεκριμενο τσιπ ηχου της realtek ειναι απο τα κορυφαια onboard, κατ'εμε!

Δημοσ.

Δεν αντεξα και αγορασα τα χ-540.Τα βρηκα απο το multirama 80 Ε :-D:-D

Εχω επισης μια ερωτηση.Εχω αλλα 2 ηχεια απο logitech.Υπαρχει περιπτωση να τα συνδεσω ολα μαζι για να κανω 7.1 ( αφου ειναι σε θεση να το υποστηριξει η καρτα ηχου...); Sorry για την ερωτηση , αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...