Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έλα ντε.... για πείτε???

Δηλαδή ούτε στο PC ούτε στο PS3 μπορώ να παίξω με τον "σταυρό" ε????

:-(

Μπορεις να παιξεις κανονικα με το σταυρο στο pc. Απλα πας και ρυθμιζεις τα κουμπια απο το confiquration του παιχνιδιου, και βαζεις πχ να πηγαινει πανω με το πανω του σταυρου και οχι του αναλογικου κλπ.

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπορεις να παιξεις κανονικα με το σταυρο στο pc. Απλα πας και ρυθμιζεις τα κουμπια απο το confiquration του παιχνιδιου, και βαζεις πχ να πηγαινει πανω με το πανω του σταυρου και οχι του αναλογικου κλπ.

Thanks mate....

:-)

Δημοσ.
Ειναι ενα patch που βελτιωνει τα γραφικα και το εχει φτιαξει ενα παλικαρι απο το wehellas.Προμηθεας.

http://rapidshare.com/files/422408175/Lod_fix_Fifa_11_pc.rar

Ειναι πολυ μικρο 5kb.

Κανε αντιγραφη και αντικατασταση το αρχειο data0.bh C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game

και τον φακελο fifarna πετα τον μεσα στο C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game\data

Αν δειτε προσεκτικα εδω fifa2010100101355085.th.jpg η μπαλα μπαινει "μεσα" μολις εχει επαφη με το ποδι!!!!

Χμ, κάτι δεν καταλαβαίνω. Ο τύπος έχει βάλει LOD 100.0 στο αρχείο αυτό, όμως στο readme λέει πως είναι unplayable και προτείνει 5/2.5/1. Εγώ όμως το έβαλα και φαίνεται μια χαρά, δεν έχασε καθόλου.

Δημοσ.
Χμ, κάτι δεν καταλαβαίνω. Ο τύπος έχει βάλει LOD 100.0 στο αρχείο αυτό, όμως στο readme λέει πως είναι unplayable και προτείνει 5/2.5/1. Εγώ όμως το έβαλα και φαίνεται μια χαρά, δεν έχασε καθόλου.

Ναι ,αυτο που εχεις το εχω ρυθμισει εγω να ειναι σε ολα full,αφου μου επαιζε και εμενα μια χαρα .

Δημοσ.
Τώρα τις είδα τις φωτογραφίες.

Μήπως παίζει κάτι με τους ώμους;

Μάλλον η εμφάνιση του βάζελου είναι, γιατί στις άλλες φωτό δεν το κάνει.

Δημοσ.

παιδια δεν υπαρχει επιλογη για αναλυση οθονης εχω ψαξει ολο το menu και δεν εχω βρει τιποτα...... γνωριζει κανεις???

Δημοσ.
παιδια δεν υπαρχει επιλογη για αναλυση οθονης εχω ψαξει ολο το menu και δεν εχω βρει τιποτα...... γνωριζει κανεις???

c:/program files/easports/game καπου εκει εχει ενα αρχειο fifaconfig το πατας και εισαι κομπλε.

Δημοσ.
Χθες που το ξαναέλιωσα στο pc, η έκδοση για 360/ps3 έχει πραγματικά πολλές διαφορές και είναι πολύ καλύτερη. Περισσότερες κινήσεις, νέες ντρίμπλες, personality+, pro passing για όποιον παίζει assisted, καλύτερες φάτσες, περισσότερα callnames ο εκφωνητής, περισσότερες επιλογές online, χέρι μέσα στο παιχνίδι που δίνει φάουλ ή πέναλτυ κλπ. Φυσικά και το fifa11 στο pc, όπως είναι τώρα, είναι και πάλι διαστημικά καλύτερο από την πατάτα του Τακατσούκα...

χμμ με μπερδεψες λιγο.δεν ειναι οπως οι κονσολες αλλα ειναι καλυτερο απο το προ.τελικα κλινει προς simulation η προς arcade το φιφα11 pc?

Δημοσ.

Μια χαρά simulation είναι και στα PC. Το έπαιξα λίγο στο 360 τώρα (μετά και το update που κατέβασα, που ποιος ξέρει τι αλλάζει) και έχει κάποιες διαφορές με το PC. Λόγω του pro passing γενικά γίνονται περισσότερες λάθος πάσες. Αν φυσικά κάποιος παίζει με manual πάσες δεν υπάρχει διαφορά. Το personality+ έχει μεν τα καλά του, αλλά για κάποιον που παίζει Β' και Γ' Αγγλίας (όπως εγώ) δεν κάνει τη διαφορά, τα ίδια είναι κι εδώ κι εκεί.

Εκεί που όντως υπάρχει θέμα είναι με τα τζαρτζαρίσματα στην κονσόλα, όπου γενικά είναι πιο αποδοτικά όμως πολλά από αυτά είναι φάουλ (φράγματα κυρίως) που σπανίως σφυρίζονται. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι για καλό ή για κακό, μάλλον το πρώτο.

Επίσης στην κονσόλα έχω την εντύπωση ότι γίνονται περισσότερες γκέλες, ίσως λόγω και των περισσοτέρων animations. Δηλαδή έχω δει αμυντικούς να πάνε να διώξουν την μπάλα και να μην την πετυχαίνουν καν, γκέλες με παίχτες να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο και η μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια τους, κεφαλιές που πάνε στα γμίδια κλπ. Είναι λίγο πιο κοντά στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος από του PC και με χαλάει λίγο. Επίσης το AI πιέζει πάρα πολύ ψηλά, σε φάση να πιέζει ακόμα και την πρώτη πάσα στα ελεύθερα, έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα.

Οι τερματοφύλακες στην κονσολοέκδοση είναι λίγο πιο ασταθείς, αλλά πιο κοντά στην πραγματικότητα, πχ. στις σέντρες διώχνουν την μπάλα με γροθιές συχνότερα από ότι στο PC (όπου το συνηθισμένο είναι να πιάνουν την μπάλα και να τελειώνει η υπόθεση).

Προσωπικά μου αρέσουν και τα δύο, τα παίζω εξίσου αν και περίμενα να ασχοληθώ περισσότερο με την κονσολοέκδοση.

Δημοσ.

^^ Ετσι ακριβως ειναι.Η αληθεια ειναι οτι περιμενα και εγω περισσοτερα στην εκδοση για κονσολες.Το κακο σε αυτα τα παιχνιδια ειναι οτι στην προσπαθεια τους να δικαιολογησουν τις ετησιες εκδοσεις βελτιωνουν καποια πραγματα αλλα χαλανε καποια αλλα.Επισης προκειται για εταιριες με αρκετα αγυριστα κεφαλια μεσα (ειδικα ο Seabass αν μουλαρωσει δεν του αλλαζεις με τιποτα αποψη.Ο Μoore ειναι πιο συγκαταβατικος αλλα στραβος και αυτος) που δεν πολυακουνε τις προτασεις των πελατων τους.Για παραδειγμα η 2k μπορει να βγαζει προβληματικο μπασκετακι με bugs αλλα φαινεται οτι τουλαχιστον παιρνει υποψη τις αποψεις των fans.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,μολις το αγορασα και εγω.

Μολις παω να το τρεξω και βγαζει τον κακα , μου κρασσαρει...

Εχω μια MSI R5970 , WIN 7 x 64 και 6 giga μνημη..

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...