Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αγορασα καινουριο λαπτοπ. Μπορω τον εξωτερικο που εχω στο παλιο λαπτοπ, να τον βαλω σε μια θηκη και να τον χρησιμοποιησω ως εξωτερικο σκληρο, για να μεταφερω τα δεδομενα στον καινουριο υπολογιστη; Θα μπορεσει να διαβαστει ή θα θελησει φορματ; Ρωταω, επειδη εχει και τα windows μεσα.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 θα τον αναγνωρισει μια χαρα.Κ εγω εχω σ ενα δισκο win 7 και τον χρησιμοποιω και ως αποθηκευτικο μεσο.
washcloud Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μπορω τον εξωτερικο που εχω στο παλιο λαπτοπ, να τον βαλω σε μια θηκη και να τον χρησιμοποιησω ως εξωτερικο σκληρο, για να μεταφερω τα δεδομενα στον καινουριο υπολογιστη; Θα μπορεσει να διαβαστει ή θα θελησει φορματ; Ρωταω, επειδη εχει και τα windows μεσα. Είσαι σίγουρος για την διατύπωση;
Luxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τον εσωτερικο εννοουσα. Κεκτημενη ταχυτητα..
washcloud Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ...οκ then - όχι δεν υπάρχει θέμα τί έχει μέσα ο σκληρός, για να αναγνωριστεί απ' τα Windows. Και Windows να έχει μέσα, και τo Βlue-Ray της Ντούβλη να έχει μέσα, και την ίδια την Ντούβλη να έχει μέσα. Αρκεί να είναι σε file system συμβατό με Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.