katergaris79 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την Crypto cam Budget III. Ενώ γίνεται η εγκατάσταση των drivers κανονικά, παίζει η cam κλπ. μόλις πάω να μπω στο ιντερνετ μετά από 1-2 λεπτά με πετάει. Προσέξτε όμως τώρα, το status της ip μου παραμένει κανονικά up και κάνει ping κανονικά χωρίς όμως να μπαίνει σε καμία σελίδα. Το MSΝ κόβεται και μου εμφανίζει πρόβλημα στις "Βασικές Θύρες". Μετά από λίγο και χωρίς να κάνω κάτι, παίζει κανονικά (ιντερνετ και MSN) για κάνα δυο λεπτά πάλι μέχρι να με ξαναπετάξει. Το πρόβλημα παραμένει όσο είναι μέσα στον υπολογιστή οι drivers ανεξάρτητα αν έχω συνδέσει την cam ή όχι. Μόλις απεγκαταστήσω τους drivers το ίντερνετ μια χαρά, σαν καινούργιο! Όταν κανάκανω install πάλι τα ίδια. Δοκίμασα άλλους drivers από το ίντερνετ και δεν παίζουν. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί πρέπει να πειράξω; Ή μήπως έχει κάποιος να προτείνει τίποτα δοκιμασμένους drivers από κάπου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. P.S. Έχω τα XP.
TheELF Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πως γίνετε αυτό;θα μας τρελάνουν τα μηχανήματα.Το router το έχεις συνδεμένο με USB στον PC;Αν υπάρχει δυνατότητα δοκίμασε να το σύνδεσης με καλώδιο δικτύου (ethernet) μπας και επηρεάζουν η USB drivers.(USB δεν είναι η webcam;)
katergaris79 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πως γίνετε αυτό;θα μας τρελάνουν τα μηχανήματα.Το router το έχεις συνδεμένο με USB στον PC;Αν υπάρχει δυνατότητα δοκίμασε να το σύνδεσης με καλώδιο δικτύου (ethernet) μπας και επηρεάζουν η USB drivers.(USB δεν είναι η webcam;) Το router είναι με καλώδιο δικτύου, η cam, ναι, είναι USB. Είναι πράγματι κουφό γιατί η σύνδεση δεν πέφτει αλλά παρόλαυτά κάτι το εμποδίζει να βγει έξω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.