Προς το περιεχόμενο

1156 Socket

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά!

Επειδή σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να αναβαθμίσω σε I7, πιστεύετε ότι το Socket 1156 θα κρατήσει ή θα αλλάξει πάλι; Να αναβαθμίσω σε i7;

Δημοσ.

Από τη βιασύνη μου τα μπέρδεψα...

1156 εννοούσα.

Όταν λες του χρόνου, εννοείς νέα σεζόν, ή 2011;

Με Core2 είμαι και θέλω αλλαγή.

Δημοσ.
Socket 1366 εννοείς.

ή μηπως εννοει 1156 ; :rolleyes:

Αφου εννοεις 1156 είναι ήδη νεκρο αυτο το socket καθως παει για αντικατάσταση με το 1155!

Ποιος ο λογος λοιπον να πας σε ενα socket γνωρίζοντας ήδη οτι δεν έχει μέλλον(ουτε καν βραχυπρόθεσμο)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τότε!

Πότε περιμένουμε νέες αφίξεις;

Βέβαια, δε με πειράζει να είναι κάποιο άλλο Socket, απλά μου είχαν πει ότι το 1156 δεν είχε ανακοινωθεί ότι θα αλλαχθεί.

Δημοσ.

Socket hell. Από την αρχή βρώμαγε αυτή η δουλειά της Intel. Δε πήρε το μάθημα της από την AMD φαίνεται, που πριν κάτι χρόνια είχε σαρράντα sockets κι ήταν στην αντίστοιχη θέση.

...κοίτα σε AM3. Way more future-proof.

• Super Moderators
Δημοσ.

μην αγοράσεις τπτ εφόσον δεν το έχεις ανάγκη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, αναβάθμισε του χρόνου

Δημοσ.

H ιντελ καταργεί και το 1156 και το 1366, οπότε αν θες σώνει και καλά να της τα "σκάσεις" περίμενε μέχρι το φθινόπωρο για τα νέα (1155 και 2100), ή κάνε αυτό που υπαγορεύει η κοινή λογική και πάρε amd

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις να πετάξεις τα χρήματά σου πάρε έναν 1366 μόλις βγει η καινούρια τεχνολογία και πέσουν ( αν πέσουν ) οι τιμές.

Δημοσ.

Οταν λες ,οτι θελεις να αναβαθμισεις...εννοεις οτι το τωρινο συστημα δεν σου ειναι αρκετο?

Αν ναι,πες μας το budget ,για τι χρηση προοριζεται ο υπολογιστης και βλεπουμε.Αλλα απο οτι φαινεται,δεν βιαζεσαι και τοσο.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι με κουράζει τόσο, απλά σε απλά πράγματα, όπως π.χ. όταν κάνω render ένα βίντεο 400Χ400px π.χ. και θέλει 4-5 λεπτά, ή σε άλλα θέματα όπως αλλαγή τύπου αρχείου μουσικής σε κάποιο άλλο είδος αρχείου μουσικής και παίρνει ώρα, ή όταν παίζω με μεγάλες αναλύσεις στο PS... Δε τον αντέχω...

Αλλά, οκ, θα περιμένω μέχρι τα επόμενο προϊόντα.

Δημοσ.

Οποτε στο επομενο συστημα κοιτας και για εναν γρηγορο σκληρο.

(SSD)μην επενδυσεις ολα τα χρηματα σε εναν high end cpu-socket.Καλυτερα να μοιρασεις τις επιδοσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...