Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον Σκληρό μου δίσκο

RoDiTis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταιες 2-3 μερες μου παρουσιαστηκε προβλημα στον σκληρο μου δισκο (εχο λαπτοπ Τοσιμπα) και σκεφτομαι την αγορα καινουργιου... Τι θα μου προτεινατε? Αυτη τη στιγμη εχο 320GB και σκεφτομαι να βαλω 500αρι. Κατι αλλο να ρωτησω μπορω απο 5400 να ανεβω σε 7400RPM? Σορρυ αλλα δεν εχω ιδεα.... Ευχαριστω πολυ!

Κοιταω το πρακατω σαιτ:

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150380%201309740009&name=500GB

Ο σκληρος που ειναι στο Τοσιμπα μου ειναι αυτος παρακατω αλλα σε 320:

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/adet.to?poid=450212

Δημοσ.
Μπορεις να βαλεις τον WD Scorpio Black, ειναι 7200RPM και παει πολυ καλα. Αυτον εχω στο φορητο μου.

+1 για τον scorpio black πολύ καλός δίσκος, και καμία σχέση με τον Toshiba που είχε αρχικά το laptop μου.

Δημοσ.

Βεβαια αν θελεις να τα σκασεις μπορεις να παρεις τον Momentus XT της Seagate που χρησιμοποιει και SSD τεχνολογια αλλα νομιζω πως δεν αξιζει λογο χρηματων.

Δημοσ.

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σας....... για τους Χιτατσι τι γνωμη εχετε?? Βλεπω καλα reviews

Δημοσ.

Seagate εχει και πολυ ποικιλια..... θενκς παιδια!!! και δεν μου λετε... το RPM τι ρολο παιζει?

Δημοσ.

Περιστροφες Ανα Λεπτο...Οσο γρηγοτοτερη περιστροφη τοσο καλυτερη ταχυτητα και μικροτερα access times.

Δημοσ.
Βεβαια αν θελεις να τα σκασεις μπορεις να παρεις τον Momentus XT της Seagate που χρησιμοποιει και SSD τεχνολογια αλλα νομιζω πως δεν αξιζει λογο χρηματων.

Πολλά τα λεφτά και προσωπικά θα προτιμούσα να πάω σε λύση SSD και να έχω ολα τα προτερήματα τον SSD, έστω και αν έπρεπε να θυσιάσω την χωρητικότητα.

---------- Προσθήκη στις 11:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:49 ----------

ΟΚ φαίνεται, αν σε βολεύει και η τιμή τοτε προχωράς, πάντως νομίζω οτι η WD Black είναι λίγο ποιο γρήγορη απο τους seagate.

Δημοσ.

ρε παιδια, τωρα μολις ειδα οτι ο σκληρος που πειρα ειναι SATA 2. Το λαπτοπ μου βαζει SATA, πειραζει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...