k@menos95 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 καλησπερα παιδια το πρωι περασα απο την φωτογραφικη μου οτι φωτογραφιες ειχα μεσα και τοις διαιγραψα απο την καρτα μνυμης το προβλημα ειναι πως καταλαθος τοις διαιγραψα και απο το το pc και αδιασα και τον καδο.μηπως ξερετε κανα προγραμμα για να τοις ανακτισω η απο το pc η απο την καρτα μνυμης τνς μυχανης.ευχαριστω παιδια
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254891 Να εύχεσαι να μην γράφτηκαν δεδομένα εκεί που ήταν οι φωτογραφίες σου μόνο.
k@menos95 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ευχαριστω phanispal για την αμεση απαντηση αλλα επειδη το topic που παρεθεσες εχει πολες αποψεις για το θεμα μηπος μπορεις να μου προτινεις καποιο προγραμμα\τροπο που θεορεις ποιο αξιοπηστο για την ανακτηση των φωτογραφιων
k@menos95 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Recuva . απο το σκλυρο δεν καταφερα τιποτα,την καρτα μνυμης δεν μπορω να την ψαξω γιατι δεν εχω card reader και μεσα απο τη φωτογραφικη δεν με αφινει να την ψαξω
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 1) Έβαλες/έτρεξες δλδ το Recuva, και δεν βρίσκει τις διαγραμμένες του σκληρού...; 2) "Μέσα απ' τη φωτογραφική" δε σ' αφήνει να το ψάξεις...; Εννοείς την συνδέεις στο pc (και άρα "γίνεται card reader η φωτογραφική"), και τί γίνεται παρακάτω...;
k@menos95 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 1 ναι.τελικα τοις ανεκτισα με αλλο προγραμμα (Pandora Recovery)ευχαριστω για το χρονο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.