Προς το περιεχόμενο

τιτλοι σε audio cd

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mp3 to audio.εχω το nero 9.4 δεν βλεπω καπου στις ρυθμισεις να υπαρχει επιλογη να μεταφερει titles...

βλεπω στο google υπηρχε μια επιλογη στα παλια nero..

Δεν με νοιαζει τοσο αν γινετε στο nero αλλα αν γινετε και με αλλο προγραμμα.

επιπλεον που ειναι η επιλογη να μην αφηνει κενα μεταξυ κομματιων στο nero 9+?

Δημοσ.

για τιτλους δεν ξερω αλλα γιατι δε βαζεις το ashampoo?ειναι πολυ καλητερο και εχει και επιλογη να μην αφινει κενο

ps το σκαφος MERCURY φοραει?

Δημοσ.

Δεν γίνεται να γράψεις τον τίτλο του κάθε κομματιού σε audio cd και μετά να φαίνεται στο cd player. Δεν το έχω ψάξει αλλά είμαι 99% σίγουρος.

Burrrn για να μην έχεις κενά, συν του ότι είναι δωρεάν, απλό, και αξιόπιστο. Έχει και replaygain

Δημοσ.

Αυτό που έβαλες αναφέρεται σε data cd όμως, όχι σε audio. Απο ότι κατάλαβα, αυτά τα data θα είναι είτε wma είτε mp3.

Για audio cd υποστηρίζω πως δεν γίνεται.

Δημοσ.

Γίνεται αν τσεκάρεις το Write on CD στο CD-Text στην καρτέλα Audio CD. Επίσης, πρέπει και το cd player να υποστηρίζει CD-Text και να έχεις τους τίτλους καλύτερα στα Αγγλικά, γιατί δεν πιστεύω να βρεις player που να εμφανίζει Ελληνικούς χαρακτήρες.

post-63324-129063098586_thumb.png

Επίσης, να γραφτεί σε Disc at Once (στην κερτέλα Burn) για να μην αφήνει κενά και να τσεκαριστεί η επιλογή No pause between tracks στην καρτέλα Audio CD.

Φαντάζομαι και στην έκδοση 9 να είναι κάπως έτσι.

Τα screens είναι από το burning rom. Για το express δεν ξέρω, δεν μ' αρέσει, δεν το χρησιμοποιώ.

Οπότε πρέπει να έχει την κανονική έκδοση με το burning rom και όχι τις χαζομάρες που έχουν μόνο το express.

Δημοσ.

Για κάθε κομμάτι μπορείς να γράψεις τον τίτλο και τον καλλιτέχνη;

Δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με τα audio cd...

Δημοσ.
Αυτό που έβαλες αναφέρεται σε data cd όμως' date=' όχι σε audio. Απο ότι κατάλαβα, αυτά τα data θα είναι είτε wma είτε mp3.

Για audio cd υποστηρίζω πως δεν γίνεται.[/quote']

Ξεροκεφαλίαση: Κατασταση κατα την οποια το ατομο νομιζει οτι τα ξερει ολα, και δεν πεταγεται μεχρι το γουγλη να ελεγξει αν αυτα που ειπε ο αλλος μπορει να ειναι και σωστα.

Ενημερωτικα η δυνατοτητα CD Text ειναι μεθοδος που επιτρεπει να βαζεις πληροφοριες τιτλου, αλμπουμ και καλλιτεχνη σε AudioCD, εκμεταλλευομενος τα "κενα" που προβλεπει το AudioCD φορμα.

Ειναι 5ΚΒ στο lead in, συν κι αλλος χωρος στα R-W subchannels στο κυριως κομματι. Αυτα τα κενα πρέπει να υπαρχουν, αφου προβλεπονται απο τις προδιαγραφες του audiocd, και τα players απλως προσπερνανε αυτα τα κομματια του δισκου. Εκει λοιπον μπορεις να βαλεις οτι data θες χωρις να πειραχτουν τα υπολοιπα δεδομενα του δισκου.

Μετα, μπορουν να διαβαστουν απο ειδικο player με υποστηριξη CD text. Τα τελευταια discman της sony εχουν τετοια λειτουργια, και τα CD player πολλων αυτοκινητων επισης (πχ το yaris των δικων μου).

Δημοσ.

Καλά, δεν είμαι και όπως με περιγράφεις.

Είπα οτι ειμαι 99% σίγουρος, γιατί πίστευα πως το cd text δεν αναφέρεται σε κάθε κομματι. Μετά είπα "υποστηρίζω", γιατί στο άρθρο έλεγε για data cd. Μετά έγραψα πως δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Ήταν ο φίλος micos000 και ξεκαθάρισε το θέμα.

Ευχαριστούμε και για τις πληροφορίες που διαλεύκαναν το θέμα περισσότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...