Προς το περιεχόμενο

<<αγορα καρτας γραφικων>>

filipp16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια μιτρικη καινουργια την ASRock p4i65gv και θελω να της αγορασω μια καρτα γραφικων την GIGABYTE RADEON HD4650 GV-R465D2-1GI 1GB AGP RETAIL, θα ειναι συμβατη 100% με την μιτρικη μου, θα δουλευει καλα ολα τελεια?, καποιος που γνωριζει παρακαλω να με πει.

Δημοσ.

η μητρικη σου,δεχεται ΑGP καρτες γραφικων και αυτη που θες να αγορασεις ειναι ΑGP.Οποτε λογικα κανει.Αναβαθμιση κανεις?Η απλα χαλασε η παλια?

Δημοσ.

Μολις τωρα αγορασα την μιτρικη και θελω να της αγορασω μια καρτα, τι τροφοδοτικο χρειαζομαι???

Δημοσ.
Μολις τωρα αγορασα την μιτρικη και θελω να της αγορασω μια καρτα, τι τροφοδοτικο χρειαζομαι???

κακως.Αγορασες κατι τετοιο.

Ποια η χρηση του υπολογιστη?

Δημοσ.
Να μπαινω internet , τροφοδοτικο 400αρι κανει?

και λιγοτερο κανει...αν θελεις να μπαινεις μονο internet...μπορουσες να κανεις καλυτερο συστημα και με λιγοτερα λεφτα.

Φανταζομαι...

Και σιγουρα θα εκανες ενα συστημα με μικροτερη καταναλωση.

Δημοσ.
Εχω μια μιτρικη καινουργια την ASRock p4i65gv και θελω να της αγορασω μια καρτα γραφικων την GIGABYTE RADEON HD4650 GV-R465D2-1GI 1GB AGP RETAIL, θα ειναι συμβατη 100% με την μιτρικη μου, θα δουλευει καλα ολα τελεια?, καποιος που γνωριζει παρακαλω να με πει.

η καρτα γραφεικων δεν θα σου δουλεψει γτ δεν ειναι agp αλλα ια πατεντα της asrock που την εχει ονομασι agi και μπρουν να παιξουν μονο η καρτες που λεει στο vga support του σιτε της asrock.την πατησα και εγω με τετιο chipset σε μητρικι της asrock και ξενεροσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...