Προς το περιεχόμενο

σύστημα υδροψηξης

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εννοω θα δω σημαντικη διαφορα απο την αερο ψυκτρα που εχω τωρα?

οχι... στην καλύτερη 3 - 4 βαθμούς!!

Δημοσ.

ωραιος...

γενικα στο θεμα υδροψυξης οτι θα δωσεις, αυτο θα παρεις...

ψαξε και για καμια κριτικη, συνηθως εχουν τα μαγαζια...

Δημοσ.
Μόνο που αυτά που έδειξες δεν είναι υδρόψυξη. :P

Σωστός.

Ψύξη με Liquid nitrogen είναι για extreme overclocking. Καμμιά σχέση με υδρόψυξη.

23k world record? wtf? πόσο παλιό είναι αυτό το video. :P

Δημοσ.

λοιπόν φίλε συνονόματε εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι με την Η50 και 2 ανεμιστήρια προς την ίδια κατέυθυνση + τροποποίηση στο κουτί ώστε να τραβάνε φρέσκο αέρα από το εμπρός μέρος είμαι κάπου στους 56 βαθμούς με τις τρέχουσες καλοκαίρινές συνθήκες (κάπου 27 βαθμούς στο δωμάτιο) στο μάξιμουμ τέστ. θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλά για τα 75 ευρώ που έδωσα για την απόκτησή της. από εκεί και μέτα και πάλι θεωρώ ότι κερδίζεις σε σχέση με μια καλή αερόψυξη γιατί όταν οι θερμοκρασίες είναι πιο πολιτισμένες στο περιβάλλον η διαφορά μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. απο εκεί και μετά επειδή και εγώ την έψαχνα για κανονική υδρόψυξη πιστεύω ότι δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση να δώσεις τόσα λεφτά για το μηχανάκι που έχεις εφόσον τα όρια του δεν νομίζω θα περιοριστούν λόγω θερμοκρασιών, οπότε ποιο το νόημα...? ύστερα για τις κάρτες γραφικών που λες εφόσον δε θα τις κάνεις κανένα σοβαρό oc και πάλι δεν αξίζει τον κόπο, καλύτερα να κάνεις μοντίφα στο κουτί και να χώσεις κανένα τέρας ανεμιστήρα 250μμ + που να στέλνει (αθόρυβα) πολύ αέρα πάνω στις κάρτες με κόστος 10 ευρώ και είσαι αρχηγός.

Δημοσ.
λοιπόν φίλε συνονόματε εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι με την Η50 και 2 ανεμιστήρια προς την ίδια κατέυθυνση + τροποποίηση στο κουτί ώστε να τραβάνε φρέσκο αέρα από το εμπρός μέρος είμαι κάπου στους 56 βαθμούς με τις τρέχουσες καλοκαίρινές συνθήκες (κάπου 27 βαθμούς στο δωμάτιο) στο μάξιμουμ τέστ. θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλά για τα 75 ευρώ που έδωσα για την απόκτησή της. από εκεί και μέτα και πάλι θεωρώ ότι κερδίζεις σε σχέση με μια καλή αερόψυξη γιατί όταν οι θερμοκρασίες είναι πιο πολιτισμένες στο περιβάλλον η διαφορά μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. απο εκεί και μετά επειδή και εγώ την έψαχνα για κανονική υδρόψυξη πιστεύω ότι δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση να δώσεις τόσα λεφτά για το μηχανάκι που έχεις εφόσον τα όρια του δεν νομίζω θα περιοριστούν λόγω θερμοκρασιών, οπότε ποιο το νόημα...? ύστερα για τις κάρτες γραφικών που λες εφόσον δε θα τις κάνεις κανένα σοβαρό oc και πάλι δεν αξίζει τον κόπο, καλύτερα να κάνεις μοντίφα στο κουτί και να χώσεις κανένα τέρας ανεμιστήρα 250μμ + που να στέλνει (αθόρυβα) πολύ αέρα πάνω στις κάρτες με κόστος 10 ευρώ και είσαι αρχηγός.

Συμφωνω με τον giorgis1987.

Εν τω μεταξυ διαβασα στο wikipedia οτι ο νομος Αττικης,λογω της γεωγραφιας του ειναι η πιο ζεστη περιοχη της Ευρωπης το καλοκαιρι!

Παραθετω quote απο το σχετικο αρθρο στην αναζητηση ''Attica'' :

''Attica is probably the warmest area in Europe in terms of average summer temperatures (28.6°C average July temperature in Elefsina) and also in terms of extreme summer temperatures as the official european temperature record according to the World Meteorological Organisation was 48.0°C and it was recorded in Eleusina and Tatoi in 1977.Attica is susceptible to extremely high temperatures during summer heatwaves and the temperatures in many areas have surpassed 46.0°C or 47.0°C making Attica the warmest place of Greece during summer.''

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...