Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!

δουλεύω σερβιτόρος 10-12ωρο και θέλω να πάρω ένα παπούτσι ανατομικό για να μην πεθαίνουν τα πόδια μου αθλητικό ή μη αρκεί να είναι μαύρο...

τι προτείνετε?

Δημοσ.

Εγω οταν δουλευα ως πωλητης 8ωρο ολη μερα στο ποδι αγορασα nike airmax και ηταν σαν να μου εκαναν μασαζ στις πατουσες δεν εχω βρει πιο ανετα απο αυτα.

Δημοσ.

Αθήνα μένω....

συμφωνώ με τα νικε και με κάποια adidas που είναι για χρήση "παρκούρ" που απο κάτω έχουν κάτι σαν τετραγωνάκια...

Δημοσ.

Στην Ερμού και Βουλής έχει κανά δυο καταστήματα με παπούτσια ανατομικά.

Επίσης έχει και στην Γλυφάδα ένα,από το οποίο αγοράζουμε και εμείς.Θα δώσω διεύθυνση λίγο αργότερα γιατί τώρα δεν έχω καμμιά κάρτα τους εύκαιρη.

Ανατομικά βέβαια είναι και τα ελιτ,μιγκάτο,

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα ζευγάρι αθλητικά.. Πήγαινε σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη και δες τι έχουν. Όταν λέμε αθλητικά εννοούμε αυτά με τη σηκωμένη μύτη που είναι για τρέξιμο κτλ, υπάρχουν μπόλικα μαύρα μοντέλα.

Δημοσ.

Για τα Geox έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά παππούτσια αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Μπορείς οστόσο να εξετάσεις και το ενδεχόμενο να πάρεις ανατομικούς πάτους και να τους χρησιμοποιείς σε κάθε σου υπόδημα, εαν μετακινείσαι καθημερινά πολλές ώρες, εκτός δουλειάς.

Δημοσ.

Ανατομικούς πάτους πάρε...δες τα Sorbothane...στην αρχή θα σου φανούν λίγο περίεργοι αλλά όταν συνηθίσεις θα είσαι άρχοντας.

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...