andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 αγόρασα εδώ και 3-4 μήνες ακουστικά sennheiser cx300 και εχω το εξής απλό πρόβλημα...το αριστερό ακούγεται λιγότερο απο το δεξί... δεν τα χτύπησα, δεν πήγε νερό, δεν τράβηξα καλώδια, τίποτα...επίσης όταν τα πήρα έπαιζαν κανονικά. ξέρει κανείς τι έγινε? πάνε για φούντο?
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 αν δοκιμασεις αλλα ακουστικα και δεν παρουσιαζεται και εκει το προβλημα μαλλον...δεν εχουν εγγυηση ομως?
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 ναι έχω δοκιμάσει άλλα και είναι οκ...πάνω σε ένα ipod touch 2G τα είχα...
tmjuju Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Καθάρισε προσεκτικά τις επαφές με λίγο οινόπνευμα. Όχι ότι θα φταίει αυτό α… αλλά ποτέ δε ξέρεις… και είναι γενικότερα καλό. Τα δοκίμασες σε άλλη πηγή να δεις αν συμβαίνει το ίδιο? Τέλος να ρωτήσω εάν έχεις παρατηρήσει και άλλο πρόβλημα, λ.χ. να παίζουν διαφορετικά σε κάποιες συχνότητες.
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ετυχες σε αστοχια υλικου και τα 2 μεγαφωνακια εχουν διαφορετικη ωμικη αντισταση.............. απλα τα πας για αλλαγμα φιλε. Αν ηταν των 5 ευρω δεν θα απαντουσα καν, αλλα η sennheiser δεν δικαολογειτε, οταν προκειται και για τετοιες τιμες, απο τετοια εταιρεια κορυφη του ειδους
andreapaog328 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Τα δοκίμασες σε άλλη πηγή να δεις αν συμβαίνει το ίδιο?Τέλος να ρωτήσω εάν έχεις παρατηρήσει και άλλο πρόβλημα, λ.χ. να παίζουν διαφορετικά σε κάποιες συχνότητες. ναι και στο pc το ίδιο γίνεται...όχι δεν έχω δεί άλλο πρόβλημα Ετυχες σε αστοχια υλικου και τα 2 μεγαφωνακια εχουν διαφορετικη ωμικη αντισταση.............. απλα τα πας για αλλαγμα φιλε. Αν ηταν των 5 ευρω δεν θα απαντουσα καν, αλλα η sennheiser δεν δικαολογειτε, οταν προκειται και για τετοιες τιμες, απο τετοια εταιρεια κορυφη του ειδους πως γίνεται να έχουν διαφορετική ωμική αντίσταση? αφου στην αρχή παίζανε κανονικά...2-3 βδομάδες έχω που ακούγεται το ένα λιγότερο...το αριστερό, σχεδόν καθόλου βασικά. καλά και γω για 5€ ούτε που θα έγραφα αλλά εδώ λέμε για 40€
phanispal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Απ' ότι έχω διαβάσει, τα αριστερά ηχεία, ακουστικά κ.λπ. παίζουν πάντα κάπως πιο δυνατά, χωρίς να είμαι και σίγουρος. Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει επειδή αρέσκομαι στο ν' ακούω πάντα τέρμα μουσική με ακουστικά, είναι ότι όταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αρχίζουν να την ακούνε απ' την πολλή χρήση και ένταση, το πρώτο που την ακούει είναι πάντα το αριστερό.
mavlamemos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ωχ!!!λες γιαυτο να με εγκαταλειπει σιγα σιγα το αριστερο της στεκας μου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.