Προς το περιεχόμενο

4850 multirama.

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(€51)

βάζετε και μια τιμή παίδες...

μετά από λίγο τα site αλλάζουν, οι τιμές/προϊόντα φεύγουν,

και όσοι διαβάζουν το thread μετά από λίγες μέρες μένουν με την απορία.. ας μην αναφέρω τα τυχόν γαλλικά που εκστομίζονται :-)

Δημοσ.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Λετε να το ρίξουν μετα στον προμηθευτή κ ολα μέλι γάλα; Την εχει παραγγείλει- παραλάβει κανένας;;

Δημοσ.

Την παρήγγειλα και εγώ χθες για τον αδερφό μου.

To μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίζει CoD Modern Warfare 2. Θα είναι εντάξει με αυτήν την κάρτα;

Edit:

Μόλις διάβασα αυτό:

παιδια χθες παρελαβα την καρτα απο multirama απλα για να γνωριζετε δεν είναι αυτη που δειχνει η φωτογραφια, αλλα dual slot και έχει και έξοδο hdmi.
Δημοσ.

Είναι καλή η Ati; Γενικότερα εμπιστεύομαι nvidia, αλλά νομίζω οτι είναι αρκετά καλή τιμή και σκέφτομαι μήπως τη χτυπήσω για το desktop μου μπας και παίζω κανε΄να game.

Δημοσ.

εμφανίζει την σελίδα αλλα πλέον δεν σε αφήνει να την βάλεις στο καλάθι, είναι η νέα μόδα του "τεχνικού προβλήματος" για να μην μπορεί κάποιος να την παραγγείλει. Επικοινώνησα και μου είπαν ότι ήταν προσφορά και δεν μπορώ να την παραγγείλω ούτε τηλεφωνικά. Τεσπα όποιος πρόλαβε gz του.

Δημοσ.

τη βγάλανε τελείως τωρα

αν ειναι η dual slot μάλλον αυτη θα ειναι:

sapphirehd4850.jpg

παντως αν δεν εχει έξοδο svhs για την παλιά μου TV μαλλον θα την παρω κ θα την δώσω σε οποίον θέλει εδω μέσα στην ιδια τιμή!

Δημοσ.
Ειναι μεταχειρισμένη παιδιά. Το λέω για να είστε προετοιμασμένοι.

δεν εινια μεταχειρισμενη.Εμενα μου ηρθε χθες,και ηταν κλειστη με ολες τις ταινιες και δεν εχει κανενα σημαδι που να δηλωνει οτι ειναι μεταχειρισμενη.Ειναι ακριβως η παραπανω καρτα που φαινεται στην φωτογραφια.

Δημοσ.
δεν εινια μεταχειρισμενη.Εμενα μου ηρθε χθες,και ηταν κλειστη με ολες τις ταινιες και δεν εχει κανενα σημαδι που να δηλωνει οτι ειναι μεταχειρισμενη.Ειναι ακριβως η παραπανω καρτα που φαινεται στην φωτογραφια.

Μάλιστα...

Ότι να 'ναι, του lionheart του ήρθε non reference και εσένα reference. Να δω τι θα μου έρθει εμένα που την παρήγγειλα για φίλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...