PaokToTheBone Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μάλιστα...Ότι να 'ναι, του lionheart του ήρθε non reference και εσένα reference. Να δω τι θα μου έρθει εμένα που την παρήγγειλα για φίλο. Ειχα διαβασει,νομιζω εσυ το ελεγες,οτι αυτη η καρτα που δινουν κανει τρελη φασαρια και εχει προβλημα με θερμοκρασιες.Αλλα την ειχα κανει ηδη την παραγγελια,και να σου πω την αληθεια ,επειδη ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο multirama,φοβομουν οτι τσημπησα πατατα.Αλλα μολις παρελαβα,ανοιξα το θεμα.
d3m0n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ναι, το καλοκαίρι του 2008 είχα τρέξει και είχα πάρει μια Connect3D 4850 reference, ήταν απ' τις πρώτες παρτίδες. Στην αρχή οι θερμοκρασίες ήταν εντάξει, όμως μετά από 6 μήνες, τα χριστούγεννα, μετά από κάτι ατελείωτα ξενύχτια gaming, άρχισε να βαράει 100C+++ και μου την άλλαξαν με μια Connect3D αλλά non reference που σε gaming δεν ξεπέρναγε τους 70C. Και φαντάσου ο θόρυβος είναι περίπου όπως μια reference 8800GT με stock cooler.
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ναι, το καλοκαίρι του 2008 είχα τρέξει και είχα πάρει μια Connect3D 4850 reference, ήταν απ' τις πρώτες παρτίδες. Στην αρχή οι θερμοκρασίες ήταν εντάξει, όμως μετά από 6 μήνες, τα χριστούγεννα, μετά από κάτι ατελείωτα ξενύχτια gaming, άρχισε να βαράει 100C+++ και μου την άλλαξαν με μια Connect3D αλλά non reference που σε gaming δεν ξεπέρναγε τους 70C. Και φαντάσου ο θόρυβος είναι περίπου όπως μια reference 8800GT με stock cooler. μεχρι τωρα...ειναι αθορυβη σχετικα...(ακουγεται περισσοτερο το stok cooler της intel) και χωρις κα8ολου airflow εχει μια χαρα θερμοκρασιες.Ειναι στο HTPC και δεν εχω ουτε ενα ανεμηστηρα. Αντε να δουμε...
GeorgT. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εγω παράγγειλα χθες μεσημέρι βλέπω να τρώω άκυρο!
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ε ενταξει αν τελειωσει το stok λογικο να μην στειλουν...αλλα ενταξει καλος κραχτης και συμφερει σαν αγορα.
GeorgT. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 περισσότερο κραχτης γιατι οταν παράγγειλα κ γενικα χθες απο το πρωί που μπήκα πρώτη φορα ηταν διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας οποτε ετσι κ αλλιως σε αυτούς δεν επεζε στοκ!
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 δεν εινια μεταχειρισμενη.Εμενα μου ηρθε χθες,και ηταν κλειστη με ολες τις ταινιες και δεν εχει κανενα σημαδι που να δηλωνει οτι ειναι μεταχειρισμενη.Ειναι ακριβως η παραπανω καρτα που φαινεται στην φωτογραφια. Eμένα μου δώσανε μεταχειρισμένη. Τη sapphire αλλά όχι με το reference cooler. Μάλιστα όπως αναλυτικά έχω γράψει και σε άλλο thread χτές (ανέβασα και φωτό), ήταν σε ταλαιπωρημένο / ανοιγμένο κουτί, με χτυπήματα στο cooler, χωρίς σακουλάκι και με αρκετή σκόνη. Τι να πώ ρε φίλε είσαι τυχερός και το multirama απαράδεκτο.
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Eμένα μου δώσανε μεταχειρισμένη. Τη sapphire αλλά όχι με το reference cooler. Μάλιστα όπως αναλυτικά έχω γράψει και σε άλλο thread χτές (ανέβασα και φωτό), ήταν σε ταλαιπωρημένο / ανοιγμένο κουτί, με χτυπήματα στο cooler, χωρίς σακουλάκι και με αρκετή σκόνη. Τι να πώ ρε φίλε είσαι τυχερός και το multirama απαράδεκτο. Και τι εγινε δεν δεχτηκαν να την αλλαξουν? σε ποιο thread εβαλες φωτογραφιες?Απο περιεργια... Ηταν η πρωτη μου αγορα απο τα multirama...
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 όχι δεν έκανα σκηνή καθώς θεώρησα ότι γιαυτό και η χαμηλή τιμή. Βλακεία μου το ξέρω. Την σκόνη την έχω καθαρίσει και της έχω βάλει ήδη άλλη ψύκτρα. Όμως φαίνονται τα σημάδια στο στόκ cooler καθώς και διαβεβαιώνω ότι το κουτί ήταν ανοικτό, ταλαιπωρημένο και η κάρτα χύμα μεσα. Οι φωτογραφίες είναι εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=385157&page=2
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Με πήραν τηλέφωνο πριν λίγο και μου είπαν ότι λόγω διαθεσιμότητας θα μου στείλουν μια Gigabyte 4850.
d3m0n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 μεχρι τωρα...ειναι αθορυβη σχετικα...(ακουγεται περισσοτερο το stok cooler της intel)και χωρις κα8ολου airflow εχει μια χαρα θερμοκρασιες.Ειναι στο HTPC και δεν εχω ουτε ενα ανεμηστηρα. Αντε να δουμε... Και μένα στην αρχή μια χαρά ήταν, είχα και το ανεμιστήρι συνέχεια στο 45% και έπαιζα. Μετά άρχισαν τα προβλήματα. Πάντως με 12,5€ παίρνεις μια Accelero L2 και κάνεις την δουλειά σου εξιοπρεπέστατα και ήσυχα.
pano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Και μένα στην αρχή μια χαρά ήταν, είχα και το ανεμιστήρι συνέχεια στο 45% και έπαιζα. Μετά άρχισαν τα προβλήματα. Πάντως με 12,5€ παίρνεις μια Accelero L2 και κάνεις την δουλειά σου εξιοπρεπέστατα και ήσυχα. Μα d3m0n αν κατάλαβα καλά εσύ είχες την single slot υλοποίηση δεν έχει καμμία σχέση με αυτήν που πήρε ο PaokToTheBone.
vasilis1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Με πήραν τηλέφωνο πριν λίγο και μου είπαν ότι λόγω διαθεσιμότητας θα μου στείλουν μια Gigabyte 4850. K εμενα μου τηλεφωνησαν στο κινητο το μεσημερι και μου ειπαν τα ιδια. Θετικο μου φσνηκε. Μολις την παρω στα χερια μου θα δω αν αξιζουν τς θετικα σχολια(παντως δεν φαινεται να ειναι σαν το γνωστο κρεμασμα αλλων καταστηματων-τελειωσε το αποθεμα,λαθος στην σελιδα κλπ)
d3m0n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μα d3m0n αν κατάλαβα καλά εσύ είχες την single slot υλοποίηση δεν έχει καμμία σχέση με αυτήν που πήρε ο PaokToTheBone. Ο Παοκ πρέπει να πήρε την υλοποίηση της φωτογραφίας, που είναι η single slot reference.
pano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 δεν εινια μεταχειρισμενη.Εμενα μου ηρθε χθες,και ηταν κλειστη με ολες τις ταινιες και δεν εχει κανενα σημαδι που να δηλωνει οτι ειναι μεταχειρισμενη.Ειναι ακριβως η παραπανω καρτα που φαινεται στην φωτογραφια. Tι να σου πώ,εγώ απ΄ότι κατάλαβα μιλάει για την 4850 στο post #13.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.