Προς το περιεχόμενο

Gpu θερμοκρασίες.( ATI-4550 HD)

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ελληνικό καλοκαίρι αναμένετε με καυτές θερμοκρασίες.

Θέλω να ρωτήσω:

Η κάρτα γραφικών μου είναι στους 73ο κελισίου σε Full Load.

Να πιάσω πυροσβεστήρα;

Αν όχι στους πόσους βαθμούς να αρχίσω να ανυσησώ;

Η κάρτα γραφικών είναι η Ati Radeon 4550 HD.

4550.png

(Αυτή έχω γιατί έχω δεί κυκλοφορεί και μια σε κόκκινο χρώμα)

Δημοσ.

Κοιτα 73 βαθμοι δεν ειναι και υπερβολικοι αλλα απ' οτι βλεπω η καρτα εχει fanless ψυκτρα οποτε μην την πολυζοριζεις.Κατω απο 80 πιστευω δεν εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Το κουτί που έχω δεν το ξέρω ούτε εγώ αλλά ούτε αυτός που το έβγαλε.

Έχω 2 ανεμιστιράκια, 1 πίσω για "εξάτμισή" και ένα στα πλάγια του κουτιού εκεί που κανονικά μπένει η χοάνη.(βάζει άερα) (80mm και τα 2)

Επίσης είχα δει ότι και η ψύκτρα της CPU, ψύχει και το υπόλυπο σύστημα.(ψύκτρα υπογραφής)

Δημοσ.

Ειναι ενα προβλημα αυτο,μπροστα παιρνει αλλο ενα 12αρι η 8αρι?Παντως 2 8αρια ειναι λιγο,το μινιμουμ πρεπει να ειναι 2 12αρια ενα μπροστα,ενα πισω και ενα 12αρι στο πλαι.Αν δε ειναι και το κουτακι σου μικρο,τοτε εκει ειναι το προβλημα.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου. Μέχρι 85-90 είσαι οκ. Στους 120 θα κλείσει μόνη της για να προστατευτει. Αν σώνει και καλά θές να κάνεις κάτι μπορείς να βάλεις ένα ανεμηστηράκι πάνω της, αλλά όπως σου είπα δεν χρειάζεται. Μονο θόρυβο θα προσθέσεις.

Δημοσ.

Για να ξηγιώμαστε κιόλας δεν την λυπάμε καθόλου τέτοια βλαμένη που είναι. :P

@benign= Να είσαι σίγουρος πως άμα έχει και άλλες θέσεις για ανεμηστήρες θα το γέμιζα. Και ναι είναι μικρό κουτάκι και οπως έχω παρατηρίσει μαζεύει πολύ ζεστό άερα κάτω από την κάρτα γραφικών.

@EddieObscurant= Ναι το ξέρω ότι κλείνει μόνη της αλλά καλό είναι να μην φτάσουμε ως εκεί. Έχω σκεφτεί να πάρω κάποιο καινούργιο κουτί αλλά έχω και θέμα χώρου και θέμα χρημάτων. Δηλαδή ψάχνω πολλά με λίγα.

Δημοσ.

Μα αμα ήταν στους 95-100 βαθμούς δεν θα σου έλεγα να την αφήσεις. Απλώς όλες οι σύγχρονες κάρτες δουλεύουν στους 80+ βαθμούς οπότε σου λέω ότι είναι φυσιολογική θερμοκρασία και ότι το μόνο που θα κάνεις είναι να προσθέσεις θόρυβο, βάζοντας ανεμηστήρα.

Δημοσ.

Υπαρχουν και αθορυβοι ανεμιστηρες στο εμποριο.Εγω στο κουτι μου εχω 6 12αρηδες και ειναι αθορυβοι.

Spiros συμφωνω να αγορασεις αλλο κουτι,οχι ακριβο αλλα ενα που να σου δινει καπως καλυτερο airflow.Εχε υποψη σου στις αγγελιες ,υπαρχουν ευκαιριες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...