Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σύνθεση P5K-Ε8400

Galans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω πρόβλημα με το να κάνω να δουλέψει η παρακάτω σύνθεση.

P5K- E8400- Kingstone Hyper X 2GB -6600GT Pci express -WD 160 Sata ii -PSU 400W.

Χθες έκανα αναβάθμιση bios της μητρικής στο τελευταίο απο το site της Asus. Όλα πήγανε ρολόι αναγνώρισε CPU, RAM, HDD, VGA το μόνο που πρόσεξα είναι ότι ανέβαζε θερμοκρασία. Τσέκαρα το cooler και είδα πως δεν πατάει πολύ καλά. Τον έκλεισα και σήμερα το πρωί αγόρασα μια Zalman 9700 και την έβαλα επάνω. Τον ανάβω και βλέπω πως δεν κάνει κανένα μπιπ και δεν δείχνει τίποτα στην Οθόνη. Το μόνο που κάνει είναι ξεκινάνε όλοι οι ανεμιστήρες κλπ και μετα απο 3-4 δευτερόλεπτα ανεβάζουν όλοι στροφές PSU, CPU, VGA . Άλλαξα τροφοδοτικό τα ίδια. Επειδή έχω κολλήσει έχεις κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ? :rolleyes:

Δημοσ.

Βγάλε τον επεξεργαστή και ξανατοποθέτησέ τον. Το ίδιο κάνε στις μνήμες και κάνε και ένα BIOS reset. Επίσης, έχεις συνδέσει κάποιο speaker πάνω στη μητρική; Γιατί οι περισσότερες δεν έχουν κάποιο ενσωματωμένο, πρέπει να βάλεις κάποιο εξωτερικό.

Δημοσ.

Τον επεξεργαστή δεν τον έβγαλα απλά τον τσέκαρα, bios reset έκανα το ηχείο του κουτιού λειτουργούσε κανονικά χθες. Μνήμες κλπ τα αφαίρεσα τα καθάρισα με αέρα για την σκόνη και τα ξανά έβαλα προσεχτικά. Άλλη μια φόρα που είχα σχεδόν το ίδιο πρόβλημα ήταν η Μ/Β.

Δημοσ.
Τον επεξεργαστή δεν τον έβγαλα απλά τον τσέκαρα, bios reset έκανα το ηχείο του κουτιού λειτουργούσε κανονικά χθες. Μνήμες κλπ τα αφαίρεσα τα καθάρισα με αέρα για την σκόνη και τα ξανά έβαλα προσεχτικά. Άλλη μια φόρα που είχα σχεδόν το ίδιο πρόβλημα ήταν η Μ/Β.

Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναελέγξεις μνήμες και επεξεργαστή. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα. :-)

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω δεν έχω τίποτα να χάσω αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν κάνει καθόλου μπιπ η μητρική.

Δημοσ.

Α, και την κάρτα γραφικών ξέχασα. Κοίταξε, από τη στιγμή που σταμάτησε να λειτουργεί μετά την αλλαγή του cooler, προφανώς κάτι πειράχτηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...