Galans Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα έχω πρόβλημα με το να κάνω να δουλέψει η παρακάτω σύνθεση. P5K- E8400- Kingstone Hyper X 2GB -6600GT Pci express -WD 160 Sata ii -PSU 400W. Χθες έκανα αναβάθμιση bios της μητρικής στο τελευταίο απο το site της Asus. Όλα πήγανε ρολόι αναγνώρισε CPU, RAM, HDD, VGA το μόνο που πρόσεξα είναι ότι ανέβαζε θερμοκρασία. Τσέκαρα το cooler και είδα πως δεν πατάει πολύ καλά. Τον έκλεισα και σήμερα το πρωί αγόρασα μια Zalman 9700 και την έβαλα επάνω. Τον ανάβω και βλέπω πως δεν κάνει κανένα μπιπ και δεν δείχνει τίποτα στην Οθόνη. Το μόνο που κάνει είναι ξεκινάνε όλοι οι ανεμιστήρες κλπ και μετα απο 3-4 δευτερόλεπτα ανεβάζουν όλοι στροφές PSU, CPU, VGA . Άλλαξα τροφοδοτικό τα ίδια. Επειδή έχω κολλήσει έχεις κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ?
vdanasto Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Βγάλε τον επεξεργαστή και ξανατοποθέτησέ τον. Το ίδιο κάνε στις μνήμες και κάνε και ένα BIOS reset. Επίσης, έχεις συνδέσει κάποιο speaker πάνω στη μητρική; Γιατί οι περισσότερες δεν έχουν κάποιο ενσωματωμένο, πρέπει να βάλεις κάποιο εξωτερικό.
Galans Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Τον επεξεργαστή δεν τον έβγαλα απλά τον τσέκαρα, bios reset έκανα το ηχείο του κουτιού λειτουργούσε κανονικά χθες. Μνήμες κλπ τα αφαίρεσα τα καθάρισα με αέρα για την σκόνη και τα ξανά έβαλα προσεχτικά. Άλλη μια φόρα που είχα σχεδόν το ίδιο πρόβλημα ήταν η Μ/Β.
vdanasto Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Τον επεξεργαστή δεν τον έβγαλα απλά τον τσέκαρα, bios reset έκανα το ηχείο του κουτιού λειτουργούσε κανονικά χθες. Μνήμες κλπ τα αφαίρεσα τα καθάρισα με αέρα για την σκόνη και τα ξανά έβαλα προσεχτικά. Άλλη μια φόρα που είχα σχεδόν το ίδιο πρόβλημα ήταν η Μ/Β. Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναελέγξεις μνήμες και επεξεργαστή. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα.
Galans Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Θα το δοκιμάσω δεν έχω τίποτα να χάσω αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν κάνει καθόλου μπιπ η μητρική.
vdanasto Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Α, και την κάρτα γραφικών ξέχασα. Κοίταξε, από τη στιγμή που σταμάτησε να λειτουργεί μετά την αλλαγή του cooler, προφανώς κάτι πειράχτηκε.
phanispal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αν όντως έγινε το Clear CMOS, ας ελπίσουμε να μην έκαψες τη μητρική μέσω στατικού ηλεκτρισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.