p_under Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 διαφωνω λιγο με τον 960. αφου θα κλοκαρει ,θα ασχοληθει κ με 3d κ αρχιτεκτονικα καλυτερα 6cores ,συmφωνω με την 5850 αλλα για reference κ οχι τετοιο τροφοδοτικο εχει την ανεση να βαλει κατι ποιο ποιοτικο οπως κ τον 80 Ιντελ .
Teisos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Και επίσης 12GB ραμ δε θεωρείται πέταμα λεφτών. Αν χωρέσουν..
sentoner Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Με κανατε να το ξανασκεφτω... Για i7 θα προτιμουσα 920 do,αλλα δεν υπαρχει.Οι αλλοι απ'οσο εχω διαβασει δεν κλοκαρουν και τοσο καλα ε; Επισης το ποσο που θα δωσει να ειναι ακριβως 2000,απ τη στιγμη που δεν τα βαζει αυτος δεν υπαρχει λογος για οικονομια... Hardcore gamer δεν ειναι,αλλα παιζει ολα τα συγχρονα παιχνιδια και δεν θα αλλαξει καρτα σε λιγοτερο απο 3 χρονια,αρα αφου χωραει καλυτερα να μπει η 5870. Τελος το 800d θα ειναι σιγουρα το case...
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Και επίσης 12GB ραμ δε θεωρείται πέταμα λεφτών. Αν χωρέσουν.. εσύ κατάφερε να ξεπεράσεις την χρίση των 6 GB μετά μιλάμε για τα 12
sentoner Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Βασικα 12 δεν χωρανε αυτη τη στιγμη ετσι κι αλλιως,ισως βαλει στο μελλον αν ειναι αναγκη...
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δεν διάβασα το topic για να δω το build απλά 12 GB είναι υπεραρκετά και ο τυπάς λέει ότι δεν είναι πέταμα λεφτών
ale3is Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Επισης το ποσο που θα δωσει να ειναι ακριβως 2000,απ τη στιγμη που δεν τα βαζει αυτος δεν υπαρχει λογος για οικονομια... Δεν ντρεπεσαι που γραφεις τετοιο πραγμα?
sentoner Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ναι παρα πολυ,λυπαμαι τον κακομοιρη τον εργοδοτη του που βγαζει ενας θεος ξερει ποσο το χρονο και θα δωσει 400 ευρω παραπανω στο θειο μου,για ενα pc που η χρηση στο 75-80% θα ειναι για τη δουλεια του...... Παμε στην συνθεση τωρα...Οχι off-topic εδω...
ale3is Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 δηλαδη 20-25% λιγοτερο απο οσο πρεπει για την δουλεια + 25% ακριβοτερο... Μετα παραπονεσου για τις απολυσεις και για τις μειωσεις στους μισθους... ΕΛΛΗΝΑΡΑ
sentoner Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ρε πας καλα;Ξερεις εσυ τι ακριβως γινεται στη δουλεια του θειου μου;Ποιες απολυσεις;Ο,τι να ναι... Γενικα εχω παρατηρησει οτι παρα πολυ βγαζουν τα κομπλεξ τους εδω μεσα εδω και καιρο και εχει γινει κουραστικο πια... Αν εσενα σου ελεγε η εταιρια που δουλευεις ''φιλε,παιρνεις καινουργιο pc,2000 σου βαζουμε,παρε ο,τι θες'',εσυ θα λεγες "οχι,εγω 1200 θελω";Κανεις δεν θα το κανε,η σχεδον κανεις για να μην ειμαι απολυτως... Το πως κρινεις εναν ανθρωπο διαβαζοντας 20 γραμμες που χει γραψει δεν το καταλαβαινω... Υ.Γ:Αυτο για το κομπλεξ δεν το λεω για σενα προσωπικα,ειναι γενικο φαινομενο εδω μεσα,δεν ξερω αν ισχυει για σενα...
ale3is Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εγω παω πολυ καλα, η Ελλαδα δεν παει (και φανταζομαι ξερεις γιατι, ε?) Σε αφηνω να συνεχισεις την προσπαθεια να χρησιμοποιησεις οσο πιο πολλα λεφτα γινετε απο την εταιρια που δουλευει ο θειος σου, χωρις να τα χρειαζεται πραγματικα. Καλη τυχη!
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δεν πρόκειται για κανένα complex, είναι απλά μια παρατήρηση στη σαπίλα που (εξακολουθεί να) κυριαρχεί. Όλους (πρέπει να) μας αφορούν άσκοπες σπατάλες, ειδικά τέτοιες μέρες. Όσοι παράγοντες και να παίζουν ρόλο, είναι κάπως να διαβάζεις ένα thread όπου κάποιος προσπαθεί να χωρέσει το καλύτερο δυνατόν σε ένα budget των 350€ και στο αμέσως από πάνω (λέμε τώρα) να χτίζουμε σύστημα με 2Κ μόνο και μόνο επειδή μπορούμε κι ας μην αξιοποιηθεί ποτέ. Κάντε ό,τι θέλετε αφού μπορείτε, αλλά ότι κάποιοι προκαλούν, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.-
sentoner Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Απορω γιατι καθομαι και απολογουμαι... Με αυτο το pc δεν εχω καμια σχεση εκτος του ο,τι θα κανω τη συνθεση του... Τελος παντων,ευχαριστω για την παρεμβαση σου... Στο θεμα μας,πια ειναι η ιδανικη συνθεση με i7,στα 2000 ευρω,με σιγουρο case το 800d; Κατεληξα σε i7,αυτο ειναι σιγουρο...
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Αφού πας σε Intel πλατφόρμα αυτόν τον καιρό, είναι η λογικότερη επιλογή.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 τσεκαρε και αυτο Ο δισκος οβερσκοτωμα αλλα το αλλαζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.