fastmanakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ίσως καλύτερα να πάει για corsair-enermax τροφοδοτικό.
phanispal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Και το SeaSonic είναι εξίσου ποιοτικό αν όχι ποιοτικότερο.
sentoner Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Παιδια ευχαριστω πολυ,κατεληξα στο παρακατω: Αν δεν εχετε καμια σοβαρη διορθωση να κανετε,να προχωρησω επιτελους στην παραγγελια...
sentoner Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τυχερος ημουν εγω που τον πηρα 193-194,ηταν 2-3 μερες πριν ανεβει...
Teisos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Χμμ, παρατηρώ σ'αυτή τη σύνθεση ότι βγαίνει ~120€ παραπάνω μόνο και μόνο επειδή είναι από το πλαίσιο. Σα να ξεφεύγει λίγο "η πλαισιάρα" σιγά- σιγά ή ιδέα μου είναι; εσύ κατάφερε να ξεπεράσεις την χρίση των 6 GB μετά μιλάμε για τα 12 Νομίζω έχεις δίκιο. Εγώ εἰμί το benchmark. Αν δεν τα χρειαστώ εγώ, δεν έχει λογική να τα βάλει κανένας. Αφού ξέρεις και τί είδους χρήση κάνω το πισί και το μόνο κομμάτι που σου λείπει είναι να μάθεις τη ram usage. Και για τα βάλουμε τα πράγματα σε μία σείρα: γιατί ποιος σου λέει ότι ένας i5750 σωστά πλαισιωμένος θα κάνει αισθητό το γεγονός ότι είναι μικρότερης κατηγορίας από τον 920/930; Εγώ από το να το δώσω 220+ σε μητρική, 250+ σε επεξεργαστή ( για το κουτί δε γράφω, στηρίζω ) ισχυρίζομαι ότι το να δώσεις αυτό το bump στη ram ίσως είναι πιο ουσιώδες. Άιντε.. ..τυπάς.. () ..χρίση.. ()
sentoner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ετσι κι αλλιως η παραγγελια εγινε...Τα 6gb ειναι πολυ ευκολο να προστεθουν στο μελλον αν χρειαστει.Απ'οσο διαβαζα παντως,οντως σε τετοιου ειδους προγραμματα αξιοποιουνται τα extra gb,αλλα δεν ειναι και απαραιτητα...Ευχαριστω οσους συμμετηχαν για τη βοηθεια τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.