giorgos1966 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 καλημερα σας.ψαχνω ενα πολυ καλο προγραμμα μετατροπης απο mpeg σε avi για τα βιντεο που τραβαω με την καμερα μου!εχω δοκιμασει 2-3 αλλα δεν με ικανοποιουν.τι μου προτεινετε κ ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις του για να βγει η καλυτερη ποιοτητα;(σε avi) ευχαριστω
giorgos1966 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 το κατεβασα αλλα οταν βαζω το αρχειο να το μετατρεψει μου βγαζει fail to decode!!!! τι ειναι αυτο;ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Κατέβασε το mediainfo και σιγουρέψου μέσα από αυτό εάν το αρχείο όντως είναι .avi (απλό DivX/Xvid δηλαδή) η αν είναι κάποιο πιο παράξενο format.
giorgos1966 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Κατέβασε το mediainfo και σιγουρέψου μέσα από αυτό εάν το αρχείο όντως είναι .avi (απλό DivX/Xvid δηλαδή) η αν είναι κάποιο πιο παράξενο format. το αρχειο mpg το βαζω στο προγραμμα και μου βγαζει το fail to decode! δεν ξερω αν καταλαβα σωστα βρε φιλε.
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δες τί λέει στις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις (FAQ) του προγράμματος Format Factory: Question : when I use "All to RMVB",appear error message "Fail to decode". Answer:FormatFactory use system installed codec to decode sourec files. you must install some codec that your files needed. You can install "K-Lite" or other codec pack to solve this problem.
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μπερδεύτηκα και εγώ,και μιλούσα για avi. @ giorgos1966 Κατέβασε το πρόγραμμα που σου λέω φόρτωσε μέσα από αυτό το εν λόγο αρχείο και δες τι πληροφορίες θα σου βγάλει ιδίως στο video codec. Ενδέχεται να φταίει και το όνομα του αρχείου η και η όλη διαδρομή δίσκου. Αν το mpeg είναι από κάποιο ψηφιακό δέκτη παίζει πάλι άλλο πρόβλημα,είναι δύσκολο να βρείς το codec.
Proikothiras27 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 mpg?.... [MPEG 1 μάλλον ειναι) .... παλιο αρχειο είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.