kinezos69 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Σε pc με λειτουργικό 7 συνδέω εκτυπωτή HP 4500, περνάω όλους τους ντράιβερς από το cd αλλά όταν πάω να δώσω εκτύπωση δεν την πραγματοποιεί και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: " δεν είναι δυνατή η σύνδεση από τα windows στον εκτυπωτή.Η υπηρεσία ουράς του εκτυπωτή δεν εκτελείται. Επανεκκινήστε την υπηρεσία ουράς ή ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή" Επίσης παρατήρησα ότι στην κατάσταση του εκτυπωτή όταν τον επιλέγω για εκτύπωση μου τον βγάζει "ανενεργός" Τι συμβαίνει?
TheELF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Όπως σου λέει το μήνυμα.Πάνε έναρξη->εκτέλεση->γράψε msconfig ->πατα το πλήκτρο enter ->πήγαινε στην καρτέλα services(δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά)και ψάξε για αυτό που λέει (ουρα εκτύπωσης)λογικά θα είναι απενεργοποιημένη, ενεργοποίησε την και (λογικά)θα δουλέψει.
kinezos69 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Όπως σου λέει το μήνυμα.Πάνε έναρξη->εκτέλεση->γράψε msconfig ->πατα το πλήκτρο enter->πήγαινε στην καρτέλα services(δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά)και ψάξε για αυτό που λέει (ουρα εκτύπωσης)λογικά θα είναι απενεργοποιημένη, ενεργοποίησε την και (λογικά)θα δουλέψει. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, απλώς ο υπολογιστής είναι σε άλλο χώρο. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα επανέλθω αν χρειαστεί...
Roger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σωστος ο ELF . Σου δουλευει καλα αυτο το κτηνος kinzeze φιλε? Ειναι μυθικο μηχανημα,μην το πεταξεις. Κειμηλιο.
va_saki Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Όπως σου λέει το μήνυμα.Πάνε έναρξη->εκτέλεση->γράψε msconfig ->πατα το πλήκτρο enter ->πήγαινε στην καρτέλα services(δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά)και ψάξε για αυτό που λέει (ουρα εκτύπωσης)λογικά θα είναι απενεργοποιημένη, ενεργοποίησε την και (λογικά)θα δουλέψει. Καλησπέρα αντιμετωπίζω και γω το ίδιο πρόβλημα. Ακολούθησα αυτή τη διαδρομή αν τίποτα. Εμφανίζει για καποια δευτερόλεπτα ενα εγγραφο στην ουρά και μετά τίποτα. Καμιά συμβουλή??? Γιατί είναι τόσο δύσκολο να προβεί σε εκτύπωση, οικιακοί χρήστες είμαστε, ήμαρτον!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
spynick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Είχα το ίδιο πρόβλημα Πάρε τηλ στην hp και θα σου πουν ακριβώς τι να κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.