dvlsakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σε όλους !!! Θα ήθελα τα φωτά σας … Έχω σύνδεση ΟΤΕ 8αρα με τηλέφωνο και θέλω να αλλάξω παροχο γιατί μου πάει ο κούκος αηδόνι στον λογαριασμό ….. Σκαφτόμουν να βάλω Ελλάς ον λαιν!!! Όταν ήταν να κάνω την σύνδεση στον ΟΤΕ και το τι ταχύτητα θα έχω μου είχαν πει ότι είμαι μακριά από το κέντρο του ΟΤΕ όποτε αν επέλεγα 24αρα δεν θα μου ερχόταν και ότι θα έπιανα μέχρι 5 κάπου εκεί.. (που όντως κάπου τόσο πιάνω…) Αν επιλέξω στην χολ να βάλω νταμπλ πλέει με 24 θα μου έρχονται ? Η να κάνω αίτηση μια και καλή για την 6αρα που έχει ? Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Λογικά την ίδια ταχύτητα θα έχεις,για σιγουριά όμως πάρε τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη και ρώτα τους.
isay Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Όσα πιάνεις με otenet τόσο περίπου θα πιάνεις και με Hellas On Line. Αν τώρα που έχεις otenet συγχρονίζεις με 8, τότε θα έχεις τουλάχιστον 8 και με άλλη εταιρεία. Σε συμβουλεύω να μην πας hol ή tellas. Μείνει otenet ή τουλάχιστον πήγαινε forthnet Ελλας ον λαιν χελπ!! Ο τίτλος που έχεις εντυπωσιάζει ... αρνητικά
dvlsakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ο τίτλος που έχεις εντυπωσιάζει ... αρνητικά δηλαδη? ---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:48 ---------- Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!! θα το κοιταξω !!
Haldol Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Κάνε για την 6άρα. Όλες οι εταιρείες φιλοξενούν τα DSLAM μέσα στο κέντρο του ΟΤΕ. Ίδια απόσταση θα έχεις με όλες τις εταιρίες, συνεπώς και ίδια ταχύτητα. Άσε που παίζει ο ΟΤΕ να σου αλλάξει ζεύγος και να πάρεις κάνα σάπιο... δηλαδή να έχεις ακόμα πιο μικρή ταχύτητα.
antbyron Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Για το τι ταχυτητα θα εχεις εξαρταται απο την αποσταση που θα εχεις απο τον κομβο. Γενικα οσο πιο μικρη η αποσταση τοσο λιγοτερες απωλειες -καλυτερο σημα Εγω που μενω κεντρο επελεξα οτε επειδη ο κομβος απεχει γυρω στο χμ(ειναι ο κοντυνοτερος). Παρολα αυτα κλειδωνω στα 13 ενω περιμενα για παραπανω
dvlsakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Γενικα σε μενα το κεντρο του οτε ειναι σε αλλη περιοχη !!! εγω μενω αγια παρασκευη και το κεντρο ειναι στον χολαργο .... αν επιλεξω τιν 6αρα το μονο που αλλαζει ειναι στιν ταχυτητα η και στις τσαμπα κλησεις?
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 βαλε 24 δεν χανεις τπτ. 39 ευρω και δωρεαν κλησεις. εγω εχω την 6αρα και θελω να το αλλαξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.