Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με την HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !!!

Θα ήθελα τα φωτά σας …:whistle:

Έχω σύνδεση ΟΤΕ 8αρα με τηλέφωνο και θέλω να αλλάξω παροχο γιατί μου πάει ο κούκος αηδόνι στον λογαριασμό …..

Σκαφτόμουν να βάλω Ελλάς ον λαιν!!!

Όταν ήταν να κάνω την σύνδεση στον ΟΤΕ και το τι ταχύτητα θα έχω μου είχαν πει ότι είμαι μακριά από το κέντρο του ΟΤΕ όποτε αν επέλεγα 24αρα δεν θα μου ερχόταν και ότι θα έπιανα μέχρι 5 κάπου εκεί.. (που όντως κάπου τόσο πιάνω…)

Αν επιλέξω στην χολ να βάλω νταμπλ πλέει με 24 θα μου έρχονται ?

Η να κάνω αίτηση μια και καλή για την 6αρα που έχει ?

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Όσα πιάνεις με otenet τόσο περίπου θα πιάνεις και με Hellas On Line. Αν τώρα που έχεις otenet συγχρονίζεις με 8, τότε θα έχεις τουλάχιστον 8 και με άλλη εταιρεία.

Σε συμβουλεύω να μην πας hol ή tellas. Μείνει otenet ή τουλάχιστον πήγαινε forthnet

Ελλας ον λαιν χελπ!!

Ο τίτλος που έχεις εντυπωσιάζει ... αρνητικά

Δημοσ.

Ο τίτλος που έχεις εντυπωσιάζει ... αρνητικά

δηλαδη? :P

---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:48 ----------

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!!

θα το κοιταξω !! :)

Δημοσ.

Κάνε για την 6άρα.

Όλες οι εταιρείες φιλοξενούν τα DSLAM μέσα στο κέντρο του ΟΤΕ. Ίδια απόσταση θα έχεις με όλες τις εταιρίες, συνεπώς και ίδια ταχύτητα. Άσε που παίζει ο ΟΤΕ να σου αλλάξει ζεύγος και να πάρεις κάνα σάπιο... δηλαδή να έχεις ακόμα πιο μικρή ταχύτητα.

Δημοσ.

Για το τι ταχυτητα θα εχεις εξαρταται απο την αποσταση που θα εχεις απο τον κομβο.

Γενικα οσο πιο μικρη η αποσταση τοσο λιγοτερες απωλειες -καλυτερο σημα

Εγω που μενω κεντρο επελεξα οτε επειδη ο κομβος απεχει γυρω στο χμ(ειναι ο κοντυνοτερος).

Παρολα αυτα κλειδωνω στα 13 ενω περιμενα για παραπανω

Δημοσ.

Γενικα σε μενα το κεντρο του οτε ειναι σε αλλη περιοχη !!!

εγω μενω αγια παρασκευη και το κεντρο ειναι στον χολαργο ....

αν επιλεξω τιν 6αρα το μονο που αλλαζει ειναι στιν ταχυτητα η και στις τσαμπα κλησεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...