Προς το περιεχόμενο

xxx shop online

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμ. βλεπεις σαιτ υπαρχουν πολλα. το θεμα ειναι να βγαινει το χρημα. παντως αυτο το μαγαζι παει να γινει αλυσιδα.

Δημοσ.
που ειναι δημιουργημενο για γυναικες και εχει διαφορες υπηρεσιες οπως παρουσιασεις κατ οικον και αλλα. καταλαβενεις το νοημα πανω κατω;

Σοβαρά ρωτάω. Γίνεται αυτό που νομίζω?

Δημοσ.

ευτυχως γνωριζω πως να φτιαξω το eshop και απο SEO γνωριζω αρκετα. το domain ναι οπως ειπατε σημαντικος παραγοντας οπως και το να βρεις ενα Καλο target group. καλα εγω θελω να το κανω παραλληλα με την δουλεια μου για αρχη και βλεποντας και κανοντας. θα κανω λοιπον ενα καλο brainstorming session να δω τι γινεται;) Παντως καλη ιδεα για την παρουσιαση κατοικον χαχαχα

Δημοσ.
Σοβαρά ρωτάω. Γίνεται αυτό που νομίζω?

δεν ξερω τι ακριβως ενοεις. πανε με την πραματεια σε ενα σπιτι (με ραντεβου αν διαβασα σωστα στο σαιτ) μαζευοντια καμια 10 φιλες γειτονισες και αγοραζουν :P

http://evaluna.be/parties.html βαλε την αυτοματη μεταφραση του γουγλη :P

Δημοσ.

Το θέμα είναι τι περιθώριο κέρδους έχεις ? Από φορολογία εκεί τι γίνεται? για άδειες κτλ ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι πας σε κατηγορία Health & Medical.

Από προιόντα μπορείς να βρεις και κινέζικα

Δημοσ.
θα πρότεινα να κάνεις delivery

:lol::lol:

Εφερα την πιτσα σας .:lol:

---------- Προσθήκη στις 19:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:25 ----------

Να κοιταξεις αυτα που κοιταει καποιος για οποιοδηποτε αλλο πρ(οι)ον.Ευχρηστια στο σαιτ , φτιαγμενο ομορφα και πονηρα, χαμηλες τιμες και καλη εξυπηρετηση .Και διακριτικοτητα ( συσκευασια πχ ):-D .Ποικιλια, και εβδομαδιαιες προσφορες :-D

Δημοσ.

οντος πρεπει να εχεις πρωτοτυπες ιδεες πχ να βαλησ στολες του σπαιντερμαν οι δονητες που να εχουν πανω την φωτογραφια του αγαπημενου σου προσωπου να βρεις προφλακτικα με νεες γευσης πχ πιτογυρο πιτσα μπορεις να βαλεις εκπτωσεις για τους ηλικιωμενους πληρομη με πιστοτικι καρτα α και απντα αποδειξη μη φοροδιαφευγουμε επισης μπορεις να βαλης φωνιτικη εντολη που να μιλαει μια κοπελα αισθησιακα

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

λαθος τοπικ!!

λαθος τοπικ!!

ασχετο αυτο που ειπες

:lol::lol:

Εφερα την π/τσα σας .:lol:

:lol::lol::lol:Χαχαχαχαχαχ ρε έχω λιώσει. "Αντιγόνη άνοιξε την πόρτα ήρθαν οι π*τσες." :lol::lol::shock:Ακου'κει delivery. Αν όμως εννοεί μεταφορικά αυτά είναι αυτονόητα πράγματα. Για e-shop μιλάμε, πως αλλιώς να γίνει η συναλλαγή...B)

:lol::lol::lol:Χαχαχαχαχαχ ρε έχω λιώσει. "Αντιγόνη άνοιξε την πόρτα ήρθαν οι π*τσες." :lol::lol::shock:Ακου'κει delivery. Αν όμως εννοεί μεταφορικά αυτά είναι αυτονόητα πράγματα. Για e-shop μιλάμε, πως αλλιώς να γίνει η συναλλαγή...B)

μπααα delivery κανονικότατο με αυτοκινητάκια με το σήμα της εταιρίας πάνω λέμε ;)

αλλά οκ, είναι ρόδος, εκεί όλα είναι δυνατά :lol:

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μη ανοιγω καινουριο θεμα, ξερετε εαν επιτρεπεται να βαλουμε λινκς απο online sex shops;

Δημοσ.

προτεινω στην αρχη με καθε παραγγελια να δινεις κι ενα ντιλντο δωρεαν, ή ενα μαλαπερδι που σου βρισκει τον προστατη.

Παντως καλη φαση το σεξ σοπ, λεφτα δε ξερω αν εχει. Εννοειται πως σημαντικο ειναι οι τιμες η ποικιλια για ολα τα γουστα και τ αλλα που σου παν πριν. Και να προσεξεις τα δεματα που θα στελνεις να ναι διακριτικα, μην εχουνε κανα λογκο με ντιλντο ή σεξ ντολ πανω.

προτεινω στην αρχη με καθε παραγγελια να δινεις κι ενα ντιλντο δωρεαν, ή ενα μαλαπερδι που σου βρισκει τον προστατη.

Παντως καλη φαση το σεξ σοπ, λεφτα δε ξερω αν εχει. Εννοειται πως σημαντικο ειναι οι τιμες η ποικιλια για ολα τα γουστα και τ αλλα που σου παν πριν. Και να προσεξεις τα δεματα που θα στελνεις να ναι διακριτικα, μην εχουνε κανα λογκο με ντιλντο ή σεξ ντολ πανω.

α ρε λουξ μας εκαψες, τωρα ειδα οτι ηταν του 2010. Τελικα το ανοιξε το μαγαζι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...