Technology fan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ξέρεις κανείς που μπορώ να βρώ ένα τέτοιο αλλα μακρύ? ή μήπως έστω κάποια οδηγία για το πως να το φτιάξω?
lionheart75 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Γιατί δεν παίρνεις ένα τέτοιο ας πούμε? ή ένα τέτοιο σε pci?
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Για unbuffered δεν προβλέπεται πιο μακρύ επειδή βγάζει προβλήματα.Αν όμως θες να φτιάξεις οπωσδήποτε δες εδώ. Λέων κάποιες μητρικές θέλουν κάτι τέτοιο εσωτερικά ενδέχεται να το θέλει για κάτι τέτοιο.
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ( στο φινάλε, στο πρώτο που δείχνει ο lionheart75 - με ένα κατσαβιδάκι μπορείς να διώξεις την λάμα... αν υπάρχει λόγος )
Technology fan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 έχω πάρει δύο τέτοια για να συνδέσω τα dvd-player μου, θέλω να τα συνδέσω εσωτερικά δηλαδή να βγάλω την παρούσα ide συνδεση τους και να αφήσω την τροφοδοσία τους όπως έχει, δυστυχώς τα καλώδια του adaptor για το usb δεν είναι αρκετά μακριά...
profi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Controllers/Konig-8Pin-To-2X-Usb2-CMP-CI-050.htm προσοχή όμως είναι μισό μέτρο κ όχι ένα όπως λέει η περιγραφή!κ όπως λένε κ οι από πάνω βγάζεις τις βίδες κ έχεις usb θύρες!
Technology fan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αυτό που λέει ο TheELF γκα το μήκος του usb τι ισχύει? , εγώ τον μόνο περιορισμό που ξέρω είναι οτι δεν πιάνει αν είναι παραπάνω απο 5 μέτρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.