konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Παιδια θελω να αγοράσω ενα καλο-γρηγορο οσο το δυνατον εξωτερικο σκληρο για να χωνω αρχεια μεσα και να τα μεταφερω απο υπολογιστη σε υπολογιστη .Στο κουτι μου (cosmos rc 1000 ) εχει υποδοχη για e-sata εκτος απο usb.Exετε καποιον καλο να μου προτεινετε μεχρι 100-140 Ευρω ? Επισης θα ηθελα να μαθω αν γινεται σε ενα εξωτερικο σκληρο να κανω Install καποιο game και να το παιζω απο εκει .Αν ειναι δηλαδη να εχω ενα πιο γρηγορο εξωτερικο σκληρο απο τον εσωτερικο που εχω τωρα νομιζω με συμφερει να τρεχω καποια παιχνιδια απο εκει .Τι λετε?
rafail1994 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/TRANSCEND-1TB-USB-ESATA-COOLING-TS1TSJ35U.htm ---------- Προσθήκη στις 15:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:42 ---------- kaι εγώ αυτόν σκέφτομαι να πάρω ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ---------- Και αυτός http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Buffalo-Media-Station-Lite-640GB-External-HDD-USB-3-0-2-5-HD-PE640U3-BK-EU.htm είναι πολύ ποιο γρήγορος από τον άλλον αλλά είναι USB 3.0 άμα έχεις μητρική που υποστηρίζει USB 3.0 αξίζει να τον πάρεις
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/TRANSCEND-1TB-USB-ESATA-COOLING-TS1TSJ35U.htm ---------- Προσθήκη στις 15:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:42 ---------- kaι εγώ αυτόν σκέφτομαι να πάρω ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ---------- Και αυτός http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Buffalo-Media-Station-Lite-640GB-External-HDD-USB-3-0-2-5-HD-PE640U3-BK-EU.htm είναι πολύ ποιο γρήγορος από τον άλλον αλλά είναι USB 3.0 άμα έχεις μητρική που υποστηρίζει USB 3.0 αξίζει να τον πάρεις Ο πρωτος μου φαινεται πολυ καλος. Μπορω να εγκαθιστω games και να τα παιζω απο εκει ? Την P6T deluxe εχω που δεν υποστηριζει usb 3.0 απο οσο θυμαμαι.
rafail1994 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Όσο αναφορά για τα παιχνίδια εγώ θα σου έλεγα να μην βάλεις !!!! Είχα βάλει και εγώ στον δικό μου(((σύνδεση USB 2.0))) και κολλούσαν ---------- Προσθήκη στις 16:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:09 ---------- Άμα θες τον εξωτερικό για παιχνίδια και μόνο για παιχνίδια καλύτερα δώσε λίγα παραπάνω χρήματα και πάρε έναν ssd {{{{{http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Corsair-Reactor-Series-60GB-SSD-w-Bracket-2-5inches-Sata-II-CSSD-R60GB2-BRKT.htm}}}}}}}
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 E αυτος δεν ειναι εξωτερικος...εσωτερικος δεν ειναι ?
blackstar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ο πρωτος μου φαινεται πολυ καλος.Μπορω να εγκαθιστω games και να τα παιζω απο εκει ? Μόνο μέσω eSATA και πάλι καλό θα ήταν να κάνεις κανένα τεστ να δεις τι ταχύτητες θα έχεις.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μόνο μέσω eSATA και πάλι καλό θα ήταν να κάνεις κανένα τεστ να δεις τι ταχύτητες θα έχεις. Πως μπορω να το κανω αυτο το τεστ?
blackstar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 με το hd tune pro μπορείς να κάνεις τεστ ταχύτητας (αλλά δεν είναι δωρεάν)και γενικώς δε νομίζω να είσαι κάτω απο 100mb/sec με eSATA.
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αρα αξιζει ετσι οπως το λες.Το λεω γιατι αν ειναι να παρω εναν καλο δεν θελω να τον εχω μονο για back up αρχεια .Να βαζω και κανενα game που και που.Αν και δεν ξερω τελικα ποσο κερδος θα εχω ...
rafail1994 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Φιλέ μου θα σου πω γιατί δεν αξίζει να εγκαταστήσεις παιχνίδια και προγράμματα σε εξωτερικό δίσκο!!! 1)όταν εγκαταστήσεις ένα παιχνίδι σε εξωτερικό δίσκο κάποια αρχεία πάνε στον εξωτερικό & αλλά στα windows πχ. το regedit άμα μετά θα κάνεις format τoν δίσκο που έχεις τα windows τα αρχεία από το regedit θα χαθούν και έτσι δεν θα μπορείς να τα παίξεις.θα πρέπει ξανά από την αρχή να τα εγκαταστήσεις Άμα κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε
blackstar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Φιλέ μου θα σου πω γιατί δεν αξίζει να εγκαταστήσεις παιχνίδια και προγράμματα σε εξωτερικό δίσκο!!! 1)όταν εγκαταστήσεις ένα παιχνίδι σε εξωτερικό δίσκο κάποια αρχεία πάνε στον εξωτερικό & αλλά στα windows πχ. το regedit άμα μετά θα κάνεις format τoν δίσκο που έχεις τα windows τα αρχεία από το regedit θα χαθούν και έτσι δεν θα μπορείς να τα παίξεις.θα πρέπει ξανά από την αρχή να τα εγκαταστήσεις Άμα κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε Good point. Εγω το είδα το θέμα μόνο από την πλευρά της ταχύτητας.
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Φιλέ μου θα σου πω γιατί δεν αξίζει να εγκαταστήσεις παιχνίδια και προγράμματα σε εξωτερικό δίσκο!!! 1)όταν εγκαταστήσεις ένα παιχνίδι σε εξωτερικό δίσκο κάποια αρχεία πάνε στον εξωτερικό & αλλά στα windows πχ. το regedit άμα μετά θα κάνεις format τoν δίσκο που έχεις τα windows τα αρχεία από το regedit θα χαθούν και έτσι δεν θα μπορείς να τα παίξεις.θα πρέπει ξανά από την αρχή να τα εγκαταστήσεις Άμα κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε Δεν κανεις λαθος ,απλα σε αυτο που λες και εσωτερικος να ηταν ο δισκος αν θελω να κανω format στον master και δεν τα βαλω σε καποιο raid παλι το ιδιο δεν θα γινει ?Δηλαδη θελω να πω ετσι και αλλιως δεν γινεται αυτο που λες οταν εγκαθιστας παιχνιδια σε δευτερο δισκο διαφορετικο απο εκει που ειναι τα windows χωρις raid?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.