opera Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ποιά χαρακτηριστικά θεωρείτε σημαντικά,κάτι σαν δημοψήφισμα (ας αναφέρουμε από 6-7 ανεξαρτήτως σειράς) για να είναι ένα smartphone κορυφαίο (σχετικό αυτό ανάλογα με τις ανάγκες μας). ξεκινώ: δεν δέχομαι κάτι χειρότερο(ή έλλειψη κάποιου) από τα παρακάτω 1. οθόνη touchscreen, 16M colors(3.2-3.7) 2. 3.5 mm audio jack 3. κάμερα(video) 5 MP ,VGA@30fps 3. Wi-Fi 4. Stereo FM radio 5. επιδόσεις-ταχύτητα 6. stand by μπαταρίας 400h
ρεσπεψτ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 loipon 1. οθόνη touchscreen, 16M colors(3.2-3.7) 2. 3.5 mm audio jack 3. κάμερα(video) 5 MP ,VGA@30fps 3. Wi-Fi 4. stand by μπαταρίας 300h 5.qwerty 6.καλο ηχο!!!mp3 player
opera Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ευτυχώς που είμαι ευχαριστημένος με τα λίγα (νοκια 5800) ευχαριστώ το φίλο που απάντησε.
Haldol Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 1. Αξιοπιστία. Να το βράσω αν προσφέρει 100 πράγματα και τα 99 crashάρουν συνέχεια ή κολλάνε ελεεινά. 2. Πραγματική touchscreen (που να θέλει άγγιγμα, όχι ζούμπηγμα). 3. Μπαταρία που να με βγάζει ασπροπρόσωπο για 24+ ώρες. Να το βράσω αν θέλει δύο φορές τη μέρα φόρτιση. Παραπάνω δε με νοιάζει, έτσι κι αλλιώς το βράδυ πάντα σπίτι μου θα είμαι. 4. Καρφάκι 3.5mm. Ναι, θέλω να μπορώ να βάλω όποια ακουστικά μου καπνίσουν. Ή να το συνδέσω στο line-in του αυτοκινήτου. Ή στο line-in του home-cinema. Ή όπου θέλω. 5. Hardware controls για ό,τι η οθόνη αφής δε βολεύει: silent mode, ένταση ήχου, shutter της φωτογραφικής και απάντηση σε κλήση. 6. Μεγάλη βάση χρηστών: όταν αντιμετωπίσω πρόβλημα θέλω άλλους 1,000 να έχουν το ίδιο ώστε να το λύσω. Όχι να είμαι μόνος μου. 7. Σωστό μέγεθος. Ναι, ωραία η μεγάλη οθόνη. Αλλά για στην plasma TV του δωματίου μου, όχι στην τσέπη μου. Θέλω κινητό και όχι παντόφλα. Στις 3" είναι καλά. Άντε ελάχιστα παραπάνω. Το HTC HD2 π.χ. δεν είναι κινητό, είναι ταψί. 8. Σωστό design. Με αυτό εννοώ κοφτές γραμμές και λιτό. Δε θέλω το κινητό μου να δείχνει καραγκιόζης επειδή ο τάδε/δείνα σχεδιαστής το έκανε να μοιάζει με μελιτζάνα. Προς μίμηση: iPhone 4, LG Mini. Προς αποφυγή: SE Vivaz, HTC Hero. 9. Αξιόλογη φωτογραφική: αν θέλω να βγάλω καλή φωτογραφία θα πιάσω την compact (δεν έχω SLR δυστυχώς). Αλλά θέλω αξιοπρεπή φακό με λογική (αυτό δε σημαίνει μεγάλη) ανάλυση. Αυτά πάνω-κάτω. Ψιλο-τυχαία η σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.