Προς το περιεχόμενο

onlinetickets24.com - LIVE!!!

g0d_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάρις τις παρατηρήσεις σας και τις ιδέες σας το http://www.onlinetickets24.com είναι πλέον LIVE!

Μπορείτε κι εσείς να κλείσετε εισιτήρια, πραγματικά φθηνά!

Το onlinetickets24.com παρέχει πάντα υπηρεσίες βασισμένες σε υψηλά standards και είναι το μόνο online ticketing σύστημα που χάρις στο σύστημα ULTRA LOW PRICES παρέχει εισιτήρια στην χαμηλότερη τιμή συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α!

Με το onlinetickets24.com δεν έχετε ποια την έγνοια να σκέφτεστε για κρυφές ή έξτρα χρεώσεις. Το ποσό που αναγράφεται είναι το τελικό!

Ευχαριστούμε και πάλι και θα θέλαμε να μας προτείνετε πολλές ιδέες για να κάνουμε την υπηρεσία μας ακόμα πιο αποδοτική και φιλική!

Δημοσ.

Συγνωμη ... αλλα ειναι το χειροτερο και πιο ασχημο site που εχω δει ever

..ενταξει η ουσιαστικος λογος υπαρξης του ειναι αλλος, αλλα και λιγο ομορφια κ ωραια σχεδιαση δεν θα εβλαπτε

Επισκέπτης
Δημοσ.

@g0d_01

Δελαπόρτα, τι θα γίνει με την πάρτι σου;

Επεκτείνεις την αυτοκρατορία σου και στα non-cms;;;

Δημοσ.
Χάρις τις παρατηρήσεις σας και τις ιδέες σας το http://www.onlinetickets24.com είναι πλέον LIVE!

Μπορείτε κι εσείς να κλείσετε εισιτήρια, πραγματικά φθηνά!

Το onlinetickets24.com παρέχει πάντα υπηρεσίες βασισμένες σε υψηλά standards και είναι το μόνο online ticketing σύστημα που χάρις στο σύστημα ULTRA LOW PRICES παρέχει εισιτήρια στην χαμηλότερη τιμή συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α!

Με το onlinetickets24.com δεν έχετε ποια την έγνοια να σκέφτεστε για κρυφές ή έξτρα χρεώσεις. Το ποσό που αναγράφεται είναι το τελικό!

Ευχαριστούμε και πάλι και θα θέλαμε να μας προτείνετε πολλές ιδέες για να κάνουμε την υπηρεσία μας ακόμα πιο αποδοτική και φιλική!

Φίλτατε god_01 μερικές παρατηρήσεις:

Είναι ντροπή να κάνεις iframe μηχανή αναζήτησης άλλου site. Το site που προτείνεις είναι μερικά γραφικά για να γίνεται η αναζήτηση από το http://www.travelstoremaker.com . Καλά τα λεω;

Για τις φθηνές τιμές. Από περιέργεια κοίταξα τα αεροπορικά εισητήρια και είδα τρομακτικές διαφορές ... προς τα πάνω. Για πτήση εξωτερικού

To site σου --> 575 ευρώ

skyscanner --> 220 ευρώ (μισή τιμή λέμε)

Γιατί δεν το έφτιαξες με εκείνο το περιβόητο cms που εμείς είμαστε πολύ κατώτερου επιπέδου να το καταλάβουμε;

• Moderators
Δημοσ.

Είναι ντροπή να κάνεις iframe μηχανή αναζήτησης άλλου site. Το site που προτείνεις είναι μερικά γραφικά για να γίνεται η αναζήτηση από το http://www.travelstoremaker.com . Καλά τα λεω;

Ναι.

Για τις φθηνές τιμές. Από περιέργεια κοίταξα τα αεροπορικά εισητήρια και είδα τρομακτικές διαφορές ... προς τα πάνω. Για πτήση εξωτερικού

To site σου --> 575 ευρώ

skyscanner --> 220 ευρώ (μισή τιμή λέμε)

Εγω παλι εψαξα για ferry.Μαλλον πηγα να ψαξω,αλλα δεν μου κανε την χαρη.

Γιατί δεν το έφτιαξες με εκείνο το περιβόητο cms

Το αυτο.

Δημοσ.

Aς πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά!

Το onlinetickets24.com είναι βασισμένο στο ALPHA CMS [Framework] 4.0!

Για αυτό εξάλλου είναι και ένα από τα πιο σταθερά και γρήγορα site της κατηγορίας του όπως σίγουρα είδατε.

Το onlinetickets24.com προσφέρει όντως τις χαμηλότερες τιμές και ο λόγος είναι απλώς!

Πολλά από τα γνωστά σας booking engines ΔΕΝ δηλώνουν τελική τιμή στην εύρεση με αποτέλεσμα να "φαίνονται" φθηνότερα.

Εμείς δίνουμε τελική τιμή μαζί με Φ.Π.Α και service fee από την πρώτη στιγμή και όντως συγκριτικά με τις τελικές τιμές άλλον είμαστε έως και 12% πιο ΦΘΗΝΑ!

Συνεργάτες μας είναι και η TraveloStoreMaker και είναι τιμή μας γιατί μπορούμε και προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες:

455 airlines

200 hotel companies

17 languages

24/7 Multi-lingual Customer Support operation with toll free numbers available in 32 countries

και πολλά άλλα.

Το ferries system δυστηχώς ακόμα είναι υπο ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε!

Δημοσ.

που ειναι το κακο σε αυτο ? τα περισσοτερα booking affiliates ετσι δουλευουν

για το site τι να πω, αθλιο design γεματο banner , υπαρχει κανεις που θα κανει κρατηση σε ενα τετοιο site ? δε νομιζω

Δημοσ.
...

Το onlinetickets24.com προσφέρει όντως τις χαμηλότερες τιμές και ο λόγος είναι απλώς!

Πολλά από τα γνωστά σας booking engines ΔΕΝ δηλώνουν τελική τιμή στην εύρεση με αποτέλεσμα να "φαίνονται" φθηνότερα.

Και το site που σου έγραψα (και χρησιμοποιώ τακτικά), έχει τελικές τιμές με ενσωματωμένο ΦΠΑ. Τα extra κόστη ισχύουν για κάποιες εταιρείες (low cost) και είναι της τάξης 15-20 ευρώ (χαριστικά εγώ σου λέω 30 ευρώ). Ακόμα και τώρα η διαφορά στις τιμές είναι τεράστια, άρα το χαμηλότερες τιμές στα αεροπορικά το απορρίπτουμε.

...

Συνεργάτες μας είναι και η TraveloStoreMaker και είναι τιμή μας γιατί μπορούμε και προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες:

Τις υπηρεσίες δεν τις παρέχεις εσύ, αλλά η TraveloStoreMaker, προφανώς με κάποιο μικρό ποσοστό κέρδους για σένα. Και εγώ αν φτιάξω το site http://www.search_Engline.gr και κάνω iframe την ιστοσελίδα του google, δεν παρέχω εγώ τις υπηρεσίες, αλλά κάποιος άλλος. Σωστά; Άλλο συνεργάτης και άλλο μεταπωλητής

god είναι προφανές ότι το site φτιάχτηκε για το portfolio του cms sου. Χρειάζεσαι αέρα και κορδελίτσες μπας και τσιμπήσει κανένας σοβαρός πελάτης. Προσωπικά στο εύχομαι (ολόψυχα), αλλά δεν επιτρέπω σε κανένα να υποτιμά τη νοημοσύνη μου.

Φαντάζομαι ήδη ξέρεις ότι η ανάρτηση σου παραβιάζει και τους κανόνες του forum, σωστά;

Δημοσ.
Για αυτό εξάλλου είναι και ένα από τα πιο σταθερά και γρήγορα site της κατηγορίας του όπως σίγουρα είδατε.

Γρηγοράδα, δηλαδή; Εγώ μέτρησα 1,7 ΜΒ κίνηση για να το ανοίξω, ούτε σε flash να ήταν! :fear:

Σταθερότητα, δηλαδή; Έπαιζε να βγάζει BSOD; :rolleyes:

Γενικά μπορείς να το βελτιώσεις βάζοντας άλλα δέκα ads στους χώρους που περισσεύουν και μόλις το κάνεις να ανοίξεις πάλι νέο thread στο insomnia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...