Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia X10 mini

pagos4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Σημερα περασα απο ενα καταστημα και το ειδα (καθαρα για την ιστορια). Συμπαθητικο τηλεφωνο εξωτερικα, αλλα οντως υπερβολικα μικρο για ιντερνετ. Βεβαια εξαρταται και απο τις απαιτησεις, για καποιον που θα χρειαστει να σερφαρει μια στο τοσο και αυτο υπο συνθηκες δεν νομιζω να ειναι ασχημο..

Αν και δεν τα παω καλα με τις διαστασεις, η φωτο απο το λινκ του kage πρεπει να ειναι σε φυσικο μεγεθος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ειμαι κατοχος του SONY ERICSSON X10 MINI και εκτοσ οτι τα bluetooth ειναι απενεργοποιημενα και δεν λαμβανω αλλα ουτε στελνω,ηθελα να περασω παιχνιδια αλλα προσπαθω και δεν ξερω των τροπο μηπως ξερει καποιοσ να μου πει πωσ και με ποιον τροπο????

Δημοσ.

στο market κοίταξες;

για το bluetooth, η έκδοση android που έχεις δεν υποστηρίζει μεταφορά αρχείων απο μόνη της, κατέβασε απο το μαρκετ το bluetooth file tranfer

18651

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@ margaritagr το κινητό το χρησιμοποιώ 2 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!

δεν είχα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, έβγαλα καταπληκτικές φωτογραφίες και κατάφερα αρκετά εύκολα να μπω στο πνεύμα του (για εντελώς άσχετη από android θεωρώ ότι καλά τα πήγα).

έκανα πάρα πολύ εύκολα πλοήγηση στο νετ.

σε σύγκριση με το μηλόφωνο που είχα για περίπου άλλο τόσο χρονικό διάστημα, το μινι με βόλεψε ασύγκριτα περισσότερο, κυρίως σαν μέγεθος και βάρος. αλλά καμία σχέση όμως!

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω για να μπω στο μαρκετ του κινητου??δεν μπορω να μπω με τιποτα αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω κινηση προς κινηση ακριβως....ευχαριστω....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω για να μπω στο μαρκετ του κινητου??δεν μπορω να μπω με τιποτα αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω κινηση προς κινηση ακριβως....ευχαριστω....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Υποθέτω ότι δεν έχεις κάποιο data plan. Και όταν μπαίνεις μέσω WiFi στο market και βάζεις τα στοιχεία του Google account σου, σου βγάζει error;

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

η μπαταρία σας κρατάει?

Επίσης υπάρχει ένα τελειο παιχνίδακι που λέγεται shoppers paradise αλλά απο το market υπάρχει μόνο demo το έχει βρει κανείς full?

Δημοσ.

πολύ καλό κινητό δεν μετάνιωσα που το αγόρασα <3 , 10 βιβλία διάβασα από αυτό στο χωριό που δεν έχω pc :P

η μπαταρία ανάλογα τη χρήση αλλά κρατάει όσο κρατάνε όλες σε νέες συσκευές

απτό Bluetooth File Transfer κανείς copy/paste για να αντιγράψεις αρχεία από κ προς το κινητό σου

Δημοσ.
@ margaritagr το κινητό το χρησιμοποιώ 2 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!

δεν είχα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, έβγαλα καταπληκτικές φωτογραφίες και κατάφερα αρκετά εύκολα να μπω στο πνεύμα του (για εντελώς άσχετη από android θεωρώ ότι καλά τα πήγα).

έκανα πάρα πολύ εύκολα πλοήγηση στο νετ.

σε σύγκριση με το μηλόφωνο που είχα για περίπου άλλο τόσο χρονικό διάστημα, το μινι με βόλεψε ασύγκριτα περισσότερο, κυρίως σαν μέγεθος και βάρος. αλλά καμία σχέση όμως!

Σε ευχαριστω για την απαντηση

Το ειδα χτες απο κοντα κ μου φανηκε μια χαρα. Αλλα στα μηνυματα δε βρηκα τροπο να απενεργοποιησω το t9.. Απενεργοποιειται η οχι;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το x10 mini και το δοκίμαζα σε μαγαζιά.

Απ'ότι κατάλαβα το auto-rotation δεν παίζει στο βασικό μενού.

Στα applications παίζει ανάλογα με το application.

Στον internet browser, που με ενδιαφέρει να κάνει auto-rotation,

σε ένα μαγαζί το έκανε, σε ένα άλλο όχι. Ίσως στο δεύτερο έπρεπε

να το ενεργοποιήσω από κάπου κεντρικά.

Μπορεί κάποιος που το έχει να με ενημερώσει σε ποιές εφαρμογές

τελικά το x10 mini (όχι το pro) κάνει auto-rotation?

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
μήπως κατεβάσατε τις οδηγίες στα ελληνικά από αυτή τη σελίδα?

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/userguide/xperiax10mini?cc=gr&lc=el

προσπαθώ από χτες αλλά το ελληνικό αρχείο παρουσιάζει κάποιο σφάλμα στο τέλος, είχατε και εσείς το ίδιο πρόβλημα? το αγγλικό κατέβηκε αμέσως!

ΝΑ σε καλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...