Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Σημερα περασα απο ενα καταστημα και το ειδα (καθαρα για την ιστορια). Συμπαθητικο τηλεφωνο εξωτερικα, αλλα οντως υπερβολικα μικρο για ιντερνετ. Βεβαια εξαρταται και απο τις απαιτησεις, για καποιον που θα χρειαστει να σερφαρει μια στο τοσο και αυτο υπο συνθηκες δεν νομιζω να ειναι ασχημο.. Αν και δεν τα παω καλα με τις διαστασεις, η φωτο απο το λινκ του kage πρεπει να ειναι σε φυσικο μεγεθος.
abarthsakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 καλησπερα σε ολους ειμαι κατοχος του SONY ERICSSON X10 MINI και εκτοσ οτι τα bluetooth ειναι απενεργοποιημενα και δεν λαμβανω αλλα ουτε στελνω,ηθελα να περασω παιχνιδια αλλα προσπαθω και δεν ξερω των τροπο μηπως ξερει καποιοσ να μου πει πωσ και με ποιον τροπο????
damastes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 στο market κοίταξες; για το bluetooth, η έκδοση android που έχεις δεν υποστηρίζει μεταφορά αρχείων απο μόνη της, κατέβασε απο το μαρκετ το bluetooth file tranfer
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 δε μπορώ να συνδέσω με τίποτα τους e-mail λογαριασμούς μου, πήγα στον γερμανό και μου είπαν πως πρέπει να μπω να κάνω κάποια ενεργοποίηση μέσω ίντερνετ, ξέρει κανείς τί εννοούν?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 δε μπορώ να συνδέσω με τίποτα τους e-mail λογαριασμούς μου, πήγα στον γερμανό και μου είπαν πως πρέπει να μπω να κάνω κάποια ενεργοποίηση μέσω ίντερνετ, ξέρει κανείς τί εννοούν?
margaritagr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 μηνυματα γραφεις ευκολα?εναλλακτικη ειναι το προ, αλλα θα θελα να μη παω εκει..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 @ margaritagr το κινητό το χρησιμοποιώ 2 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη! δεν είχα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, έβγαλα καταπληκτικές φωτογραφίες και κατάφερα αρκετά εύκολα να μπω στο πνεύμα του (για εντελώς άσχετη από android θεωρώ ότι καλά τα πήγα). έκανα πάρα πολύ εύκολα πλοήγηση στο νετ. σε σύγκριση με το μηλόφωνο που είχα για περίπου άλλο τόσο χρονικό διάστημα, το μινι με βόλεψε ασύγκριτα περισσότερο, κυρίως σαν μέγεθος και βάρος. αλλά καμία σχέση όμως!
abarthsakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω για να μπω στο μαρκετ του κινητου??δεν μπορω να μπω με τιποτα αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω κινηση προς κινηση ακριβως....ευχαριστω....!!!!!!!!!!!!!!!!!
abarthsakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω για να μπω στο μαρκετ του κινητου??δεν μπορω να μπω με τιποτα αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω κινηση προς κινηση ακριβως....ευχαριστω....!!!!!!!!!!!!!!!!!
damastes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Υποθέτω ότι δεν έχεις κάποιο data plan. Και όταν μπαίνεις μέσω WiFi στο market και βάζεις τα στοιχεία του Google account σου, σου βγάζει error; sent from my HTC Magic using tapatalk
tetena14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 η μπαταρία σας κρατάει? Επίσης υπάρχει ένα τελειο παιχνίδακι που λέγεται shoppers paradise αλλά απο το market υπάρχει μόνο demo το έχει βρει κανείς full?
gio@ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ καλό κινητό δεν μετάνιωσα που το αγόρασα <3 , 10 βιβλία διάβασα από αυτό στο χωριό που δεν έχω pc η μπαταρία ανάλογα τη χρήση αλλά κρατάει όσο κρατάνε όλες σε νέες συσκευές απτό Bluetooth File Transfer κανείς copy/paste για να αντιγράψεις αρχεία από κ προς το κινητό σου
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 @ margaritagr το κινητό το χρησιμοποιώ 2 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!δεν είχα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, έβγαλα καταπληκτικές φωτογραφίες και κατάφερα αρκετά εύκολα να μπω στο πνεύμα του (για εντελώς άσχετη από android θεωρώ ότι καλά τα πήγα). έκανα πάρα πολύ εύκολα πλοήγηση στο νετ. σε σύγκριση με το μηλόφωνο που είχα για περίπου άλλο τόσο χρονικό διάστημα, το μινι με βόλεψε ασύγκριτα περισσότερο, κυρίως σαν μέγεθος και βάρος. αλλά καμία σχέση όμως! Σε ευχαριστω για την απαντηση Το ειδα χτες απο κοντα κ μου φανηκε μια χαρα. Αλλα στα μηνυματα δε βρηκα τροπο να απενεργοποιησω το t9.. Απενεργοποιειται η οχι;; Sent from my iPhone using Insomnia
stathisbach Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το x10 mini και το δοκίμαζα σε μαγαζιά. Απ'ότι κατάλαβα το auto-rotation δεν παίζει στο βασικό μενού. Στα applications παίζει ανάλογα με το application. Στον internet browser, που με ενδιαφέρει να κάνει auto-rotation, σε ένα μαγαζί το έκανε, σε ένα άλλο όχι. Ίσως στο δεύτερο έπρεπε να το ενεργοποιήσω από κάπου κεντρικά. Μπορεί κάποιος που το έχει να με ενημερώσει σε ποιές εφαρμογές τελικά το x10 mini (όχι το pro) κάνει auto-rotation? Ευχαριστώ.
Mankas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 μήπως κατεβάσατε τις οδηγίες στα ελληνικά από αυτή τη σελίδα? http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/userguide/xperiax10mini?cc=gr&lc=el προσπαθώ από χτες αλλά το ελληνικό αρχείο παρουσιάζει κάποιο σφάλμα στο τέλος, είχατε και εσείς το ίδιο πρόβλημα? το αγγλικό κατέβηκε αμέσως! ΝΑ σε καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.