Προς το περιεχόμενο

παλιος δισκος σε καινουργιο pc

theo_vazelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θες format και να ξαναπερασεις τα windows xp απο την αρχη στο νεο συστημα.

ΥΓ

Ειναι fail επιλογη να παρεις ετοιμο υπολογιστη

Δημοσ.

Τον σκληρό με τα XP τον έχεις σε σύστημα που δουλεύει;

Αν ναι,τότε μπες στην διαχείριση συσκευών,και βγάλε όλους τους drivers,έτσι όταν τον βάλεις στο καινούριο μηχάνημα θα αναγνωρίσει τις καινούργιες συσκευές και θα αρχίσει να ψάχνει για drivers.Καλό είναι να έχεις βρει από πριν drivers τουλάχιστον για την κάρτα δικτύου σου,έτσι ώστε να έχεις έστω internet,για να βρείς και τους υπόλοιπους.

Πάντως βλακεία θα κάνεις αφού τα win7 είναι σαφώς καλύτερα από τα ΧΡ,και εγώ ήμουν στην φάση ότι έλεγα ότι δεν πρόκειται να τα αλλάξω αλλα μόλις τα δοκίμασα άλλαξα γνώμη.

Δημοσ.

οκ καταλαβα τουλαχιστον μπορω υποθετω να τον συνδεσω πανω στο καινουργιο μηχανημα ως δευτερο δισκο λογικα ως δισκο D και να δουλευω αρχεια βιντεο εικονας και ηχου που ειναι αποθηκευμενα σε αυτον ε??

Δημοσ.

Ναι για αποθήκευση δεν τρέχει τίποτα ,τον κανεις format , η και όχι (αν θες να τον έχεις σαν εφεδρικό) και όλα καλά.

Δημοσ.
Θες format και να ξαναπερασεις τα windows xp απο την αρχη στο νεο συστημα.

ΥΓ

Ειναι fail επιλογη να παρεις ετοιμο υπολογιστη

...όχι απαραίτητα. Υπάρχουν προγράμματα για "system migration" (αν και μέχρι στιγμής δεν έχω δοκιμάσει κάποιο στην πράξη).

Τον σκληρό με τα XP τον έχεις σε σύστημα που δουλεύει;

Αν ναι,τότε μπες στην διαχείριση συσκευών,και βγάλε όλους τους drivers,έτσι όταν τον βάλεις στο καινούριο μηχάνημα θα αναγνωρίσει τις καινούργιες συσκευές και θα αρχίσει να ψάχνει για drivers.

...στις περισσότερες των περιπτώσεων (που έχω διαβάσει σχετικά, αλλά και δει ο ίδιος στην πράξη), δεν παίζει αυτό. Με κατάληξη το κόλλημα κατά το boot, ή BSODs κτλ κτλ.

Τα περί μη έτοιμου υπολογιστή, όντως σοφή συμβουλή (υπάρχει ενότητα για αναβαθμίσεις στο φόρουμ, στην οποία μπορούν να του προτείνουν σύνθεση κομμάτι-κομμάτι).

Τα περί Windows Seven, δεν ξέρω, εγώ προσωπικά δεν τρελλαίνομαι για τη μετάβαση (τα έχω δοκιμάσει). Σπαστικά τα βρίσκω.

Θεο-Βάζελε, άμα ψήνεσαι για system migration (=να κρατήσεις το παλιό σου ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ -όχι δλδ τον δίσκο απαραίτητα, που καλό θα είναι να τον έχεις απλά ως "2ο" που και 'συ είπες- πάνω στον ΝΕΟ δίσκο), πες να ποστάρω κάτι που έχω κατά νου.

Δημοσ.
Αν ναι,τότε μπες στην διαχείριση συσκευών,και βγάλε όλους τους drivers

Πως κάνανε με το XPmode που ουσιαστικά είναι προ εγκαταστημένα windows ΧΡ που στο πρώτο ξεκίνημα σου ζητάνε serial και ψάχνουν για drivers,τέτοιο ένα πράγμα.

Επίσης εξαρτάτε πάρα πολύ από το τι αλλάζει,όντως από πολύ παλιό σε πολύ καινούριο,τα ποσοστά επιτυχίας είναι αρκετά μικρά αλλα βγάζοντας όλους τους drivers έχεις έστω μια ευκαιρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...