washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 και πάντα όλα με μεγάλα τα μικρά κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση
z@xos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Sorry για το θαρρος που περνώ αλλα υποτίθεται οτι ο noobας του topic ειμαι εγω... Απο οτι φαντάζομαι, μπήκατε να δειτε το προβλημα μου για να με βοηθησεται και οχι για να φαγώνεστε μεταξύ σας σαν μωρα παιδια. Οπως το κόβω δεν θα αργησω να δω ενα LOCKED απο καποιον admin. Τι θα λέγατε λοιπον να κανετε πραξη την αρχικη σας βούληση μπας και δει ο noobας το ερείπιο να bootαρει? Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγήσεις z@xos.
alexis333 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Σου εχω πει τι να κανεις στο ποστ 11 ... Απλα πραγματα , δεν ειναι μαθηματικα ... Φιλικα παντα ...
pavlos77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Έχεις κάποιο άλλο cd-rom ή σκληρό δίσκο να βάλεις για να καταλάβεις τι φταεί?Η μόνη σου λύση είναι αυτή ...Να πέρνεις ένα-ένα τα κομμάτια απο το hardware και να τα αλλάζεις ...
mitsakhs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 offtopic αλλα πες μου οτι εχεις ξεχασει κατι,ας πουμε"φτεει",δεν μπορει να εννοεις"φταιει"με αυτο ε? ειδες τη λαθη κάνεις οταν γράφεις γρήγορα..... τα μικρά κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση δεν εχεις αδικο οντως κάνουν εντύπωση αλλα εξαρταται Sorry για το θαρρος που περνώ αλλα υποτίθεται οτι ο noobας του topic ειμαι εγω...Απο οτι φαντάζομαι, μπήκατε να δειτε το προβλημα μου για να με βοηθησεται και οχι για να φαγώνεστε μεταξύ σας σαν μωρα παιδια. Οπως το κόβω δεν θα αργησω να δω ενα LOCKED απο καποιον admin. Τι θα λέγατε λοιπον να κανετε πραξη την αρχικη σας βούληση μπας και δει ο noobας το ερείπιο να bootαρει? Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγήσεις z@xos. εχεις απόλυτο δικιο φιλε μου το ποστ 11 ειναι πολλη βοηθητικο
z@xos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Σου εχω πει τι να κανεις στο ποστ 11 ...Απλα πραγματα , δεν ειναι μαθηματικα ... Φιλικα παντα ... Oλα αυτα που μου παραθετεις να κανω στο 11ο post τα εχω κανει στο 6o.....αλλα δεν bootαρει. Φίλε pavlos77 θα κοιταξω να βρω εναν αλλο σκληρο να δοκιμασω μαλλον αυριο. Απλως με παραξενεύει το γεγονος οτι δεν μπορει να bootαρει ουτε μεσα απο live cd ubuntu 10.04Lts το οποιο οπως προανεφαιρα δοκιμασα στο laptop και δουλεψε κανονικα.
alexis333 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Προφανως δε θα εχεις βαλει σωστα τη σειρα που boot-αρουν οι συσκευες ... Αλλιως μαλλον το dvd/cd drive σου μη δουλευει σωστα ... Τυαινει πολλες φορες .. Kαι ειδικα σε παλια pc ....
mitsakhs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 από ότι κατάλαβα το πρόβλημά είναι στο Master Boot Record πιθανόν Αποτομο κλεισιμο του υπολογιστή η κάτι σχετικά με το λειτουργικό [π.χ. ιός] θα χρειαστεί να κάνεις κανένα Computer file recovery ..... αφού έχεις τσεκάρει αυτό που πρωτινέ ο alexis333
z@xos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Προφανως δε θα εχεις βαλει σωστα τη σειρα που boot-αρουν οι συσκευες ...Αλλιως μαλλον το dvd/cd drive σου μη δουλευει σωστα ... Τυαινει πολλες φορες .. Kαι ειδικα σε παλια pc .... H σειρα με την οποια εχω βαλει να bootαρουν οι συσκευες στο BIOS ειναι: Quick Boot Enable (δοκιμασα και disable αλλα τπτ) 1st Boot Device CDROM ( DVDROM δεν εχει στις επιλογες) 2nd Boot Device IDE-0 (δοκιμασα και ΙDE-1 και IDE-2) 3rd Boot Device IDE-1 (δοκιμασα και ΙDE-0 και ΙDE-2) Try Other Boot Devices YES To ενδεχομενο να φταιει το dvd drive δεν το αποκλειω αλλα δεν νομιζω οτι το προβλημα οφείλεται εκει γιατι ειναι 5 μηνων το συγκεκριμένο και ελαχιστα δουλεμενο. Εστω οτι δουλευει σωστα το drive, τι αλλο θα μπορουσε να συμβαινει?? Δεν αποκλειω το ενδεχομενο να ειναι ελαττωματικο απλα θα ηθελα να μαθω εαν παιζει να υπαρχει αλλο προβλημα....πχ το mobo ---------- Προσθήκη στις 23:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:48 ---------- Και παλυ ευχαριστω για τον χρονο σας.....
washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 θα χρειαστεί να κάνεις κανένα Computer file recovery ..... ...αυτό να το αφήσουμε ασχολίαστο δλδ ρε Ζάχο; Πάει καλάαααααααα
mitsakhs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ...αυτό να το αφήσουμε ασχολίαστο δλδ ρε Ζάχο;Πάει καλάαααααααα μια χαρα
alexis333 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αν ειναι ΣΩΣΤΑ ρυθμισμενο το bios τοτε θα πρεπει να μπουταρει ... Το θεωρω απιθανο να μη μπουταρει για καποιο αλλο λογο εκτος απο το να ειναι χαλασμενο το drive ή να μην εχει γραφτει καλα το cd .... Δοκιμασε με αλλο drive για να σιγουρευτεις .... Και προσεξε να ειναι ρυθμισμενο σωστα το bios ...
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ν' αφήσει για αρχή ΜΟΝΟ του το ντράηβ πάνω στην καλωδιοταινία λέω 'γω (ο Μάξτορ τιμωρία), και να δει μπας κι έτσι μπουτάρει το σκασμένο. Αν όχι, παίζει να μη διαβάζει καλά. It wouldn't hurt βεβαίως ν' αλλάξει και την κωλοδιοταινία ε, έτσι για σίγουρα
z@xos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Παιδια καλημερα και συγνωμη που την εκανα νωρίς χθες βραδυ. Το λοιπον, να την πω την μ@l@κ!@ μου??? Nα την πω.... Πρεπει να φταιει το πληκτρολογιο...εβγαλα απο την καλωδιοταινια τον σκληρο και bootαρε απο το cd, αλλα στην οθονη δεν μπορω να μετακινηθώ στις επιλογες με τα βελακια...Βασικα δεν δουλευει τπτ (ουτε το Enter ουτε NumLock). Mouse δεν εχει το pc αλλα και να ειχε δεν βλεπω κενσορα ουτε γραφικο περιβαλλον επομενως ειναι αχριστο. Μηπως επιβαιβεωνεται η υποψια που ειχα στην 2η σελιδα/5ο post/Προσθηκη? To πληκτρολογιο που χρησιμοποιω ειναι σαν και αυτο αλλα δεν εχει στην κατω μερια των πλήκτρων τα extra γραμματα. Το πληκτρολόγιο το ειχα παρει απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Εαν όντως φταιει το πληκτρολόγιο και δεν freezαρει ας πουμε το pc θα το διαπιστώσω οταν βρω να δοκιμάσω αλλο (σημερα εννοείται )
pavlos77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Προσπάθησε να βάλεις το πληκτρολόγιο σε μια ps2 θύρα με έναν αντάπτορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.