Προς το περιεχόμενο

BSOD σε παλιο PC

z@xos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προσπάθησε να βάλεις το πληκτρολόγιο σε μια ps2 θύρα με έναν αντάπτορα...

Πείρα ενα παλιο MS το οποιο συνδέεται σε PS2 και μπορεσα να ξεκινησω το test του σκληρου. Οταν μου δωσει αποτελεσματα θα ενημερωσω το topic.

---------- Προσθήκη στις 21:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:04 ----------

Λοιπον guys, ετρεξα ενα tool για τον σκληρο μου και τον βρηκε ok.

Eκανα και memtest 2 passes χωρις error...Αυτην την στιγμη κανω οτι test βρω

μπροστα μου (για μητρικη, cpu...)Δεν μου βγαζει τπτ error...

---------- Προσθήκη στις 21:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:45 ----------

Τωρα εβαλα το HDD Regenerator το οποιο μαλλον θα παρει ωρα...

---------- Προσθήκη 01-07-2010 στις 01:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 30-06-2010 στις 21:51 ----------

Τελικα ουτε αυτο βρηκε καποιο bad sector.

---------- Προσθήκη στις 01:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:41 ----------

To μηχανιμα Bootαρε στα ΧΡ...Δεν εχω ξερω τι να υποθεσω!:confused:

Το μονο πραγμα που παρατηρω ειναι οτι ακουγεται ενας περιεργος ηχος απο τον σκληρο.

Σαν να γρατσουναει κατι εκει μεσα:fear:, θα το δουλεψω λιγακι αυριο και αν ξαναδω μπλε

οθονη θα ξαναενημερωσω...

Υ.Γ.: Υπαρχει περιπτωση να φταιει η καλωδιοταινια?:X

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια το PC δουλευει απροβληματιστα απο το πρωι...:-D

Τι να πω? Μπορα ηταν και περασε μαλλον(φτου να μην το βασκανω:P)!

Δημοσ.

Απο τοτε που ανοιξα το topic δεν bootαρε καθολου...εβγαζε το μνμ που ειχα αναφαιρει με μπλε γραμματα σε προηγουμενο post. Μετα τα απανωτα test με το hiren's δοκιμασα να δω αν bootαρει χθες το βραδυ...και bootαρε:-)

Σημερα καθησα σε περιπου 5-6 ωρες μπροστα στο PC και δεν εκανε κιχ! Και αλλες δυο ωρες περιπου δουλευε οταν κοιμομουν...

---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:20 ----------

Βασικα αρχισα να σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να φτεει το τροφοδοτικο...αλλα αν κατσει φρόνιμο δεν το πειραζω:lol:

Δημοσ.
Μηπως εκανες Checkdisk ...

Αν εκανες τοτε μαλον γι αυτο θα εστρωσε ... :-)

Eκανα αρκετα testακια...αυτο δεν το θυμαμαι αλλα μπορει και να το εκανα.

Για τον σκληρο οπως προειπα εκανα ενα tool για Maxtor και

το ΗDD regenaretor (οπως μου ειχες πει).

Δημοσ.

τι ακριβως ειναι το checkdisk και πως γινεται?

Και να μην ξεχασω να σε ξαναευχαριστισω για το ενδιαφερον και τον χρονο σου...:-)

Δημοσ.

To chkdsk ελεγχει το δισκο για τυχον σφαλματα και αν βρει τα επιδιορθωνει ( αν διορθωνονται ) ....

Μπορεις να κανεις chkdsk και με το Hirens ....

Μπαινεις στa Mini Xp που εχουν τα Hirens και απο κει οταν πατας εναρξη σου εχει επιλογη για chkdsk ...

Και μετα διαλεγεις το δισκο που θες να το κανεις ....

Ή απλα ξεκινας με καποιο cd των XP και πατας στο πρωτο repair που σου βγαζει ( η επιλογη repair υπαρχει καθε φορα που πας κανεις φορματ ) για να μπεις στη κονσολα αποκαταστασης ....

Μετα διαλεγεις το δισκο που θες να κανεις και γραφεις την εντολη chkdsk ( + αν θες καμια επιπλεον επιλογη που εχει )

http://en.wikipedia.org/wiki/CHKDSK

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...