gataki_1982 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλησπερα, εχω το λαπτοπ της toshiba a200 με vista και επειδη αργουσε πολυ αποφασισα να κανω φορματ,με το σιντι που μου δωσανε απο το καταστημα. πριν κανω φορματ ειχα 2 δισκους, στον εναν ηταν περασμενα τα βιστα κ στον αλλο δικα μου αρχεια, μετα το φορματ ομως μονο τον ενα μου βγαζει , που ειναι ο αλλος μου ο δισκος με τα αρχεια μου Μπηκα στην διαχειριση αρχειων κ μου δειχνει οτι εχω 2 δισκους αλλα ο ενας ειναι χωρις ονομα.κ οταν κανω δεξι κλικ πανω του η μονη επιλογη που εχει να διαλεξω ειναι "βοηθεια" τι μπορω να κανω??καμια βοηθεια ???
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ο δίσκος με τους παραμέτρους eisa είναι partition με αρχεία ανάκτησης του PC,δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα,τουλάχιστον όχι εύκολα,και σίγουρα όχι ακίνδυνα,οπότε άφησε τον όπως είναι.Τώρα το πως κατάφερες δυο partition να τους κάνεις έναν και μάλιστα απλά περνώντας τα windows,αυτό για μένα είναι μυστήριο.
washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Προφανώς είχε ένα ΑΚΟΜΑ partition (εκτός των C: και του "κρυφού" με "παραμέτρους EISA"=που είναι φυσικά ΜΟΝΟ 1.5GB) πριν την επανεγκατάσταση των Windows, και το διέγραψε (...; ). (ΕΣΤΩ κι αν δεν βλέπω "πώς τα κατάφερε"- αφού "δεν είχε λόγο να το κάνει") gataki sorry, αλλά νομίζω πως τα έχασες τα αρχεία σου : διότι άλλο να κάνεις απλά "φορμάτ"=(επανα)δημιουργία συστήματος αρχείων, κι άλλο να περάσεις ΚΑΙ Windows από πάνω=&%^$!@#$ το σύμπαν μετά (αναφορικά με τη δυνατότητα να ανακτήσεις τα αρχεία). Τελευταία -όπως το καταλαβαίνω- επιλογή που έχεις μπας και βρεις ΚΑΤΙ, ΚΑΠΟΙΑ απ' τα αρχεία -διότι όταν γράφτηκαν Windows, γράφτηκαν σε τυχαία σημεία του δίσκου, προφανώς ΠΑΝΩ στα αρχεία σου- είναι να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων. Δική μου πρόταση, το Active File Recovery (shareware είναι). Αν δεν το..."βρίσκεις", πες.
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 μετα το φορματ ομως μονο τον ενα μου βγαζει , που ειναι ο αλλος μου ο δισκος με τα αρχεια μου Αυτό δεν σημαίνει ότι βρήκε τα αρχεία της και από αυτό έκρινε ότι είναι το partition με τα δεδομένα της; Όπως και να έχει,πες μας γατάκι να μας φύγει η περιέργεια έστω.
washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ^ ...δεν σε κατάλαβα. Αυτό που εγώ βγάζω απ' τα γραφόμένά της, είναι πως πλέον βλέπει μόνο C:, ενώ προ επανεγκαταστάσεως είχε και ένα partition πχ E:
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Επειδή μας λέει ότι είναι ο δίσκος με τα αρχεία της, αλλιώς θα έλεγε ότι μετά το format έμεινε μόνο ο δίσκος με τα vista.Anyway μπορεί να είχε και ανέκαθεν ένα partition,και να μπερδεύτηκε τώρα επειδή βγήκε ένα καινούργιο,θα δείξει ελπίζω.
washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ...μάλλον μπερδεύτηκες εδώ : που ειναι ο αλλος μου ο δισκος με τα αρχεια μου Το "που" θέλει οξεία - ερωτηματικό (κι όχι αναφορικό) είναι. Το νιώθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.