jonhh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι πράγματα απο το το PC1. Έχετε καμιά εμπειρία απο customer service? ευχαριστώω!!!
dimitris212 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες! Μακράν μπροστά από plaisio κτλ! Μην το σκέφτεσαι...!
stergi17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μια φορα που ειχα παραγγειλει μου ηρθε ακριβως την επομενη μερα και ημουν και σε πολη εκτος Αθηνων!!!Πολυ καλη εξυπηρετηση
tarantules Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δεν ειναι παραρτημα του E-shop οπως λεγεται? Ναι ισχύει.Είχα παραγγείλει από PC1 και το δέμα το παρέλαβα από eshop.Με καλέσανε στο κινητό από eshop και με ρωτούσανε εαν ήθελα να το πάρω το δέμα από το κατάστημά τους ή να μου το στείλουν αυτοί
damastes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 e-shop = pc1 = plus4u αλλά με διαφορετικού είδους service, εξυπηρέτηση, τιμές
tarantules Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ναι στις τιμές ισχύει.Ακριβώς το ίδιο προϊόν που αγόρασα,στη σελίδα του eshop ήταν πιο ακριβό απότι στο PC1.Aκόμα και με τα μεταφορικά που χρεώνουν για αποστολή σε επαρχία το δέμα έφτασε πιο φτηνά απότι να το έπαιρνα από eshop.Τώρα αυτό μπορεί να έτυχε και να μην ισχύει για όλα τα προιόντα.
ioankoukos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παιδια εγω πηρα τα περισσοτερα πραγματακια για το νεο μου PC απο το PC1. Τρομερα εξυπηρετικοι. Να φανταστειτε οτι η αλλαγη στις μνημες που ειχαν προβλημα εγινε μεσα σε 2 μερες και με παραλαβη και παραδοση στην πορτα σου!!! Δεν ξερω αν ειναι υπομαγαζακι eshop αλλα εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το service (κατι που δεν ισχυει για το eshop)!! ---------- Προσθήκη στις 17:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:03 ---------- Α και κατι αλλο, PC1 eshop και ενα αλλο μαγαζι χρησιμοποιουν τον ιδιο κουριερα, μηπως λετε πως ειναι τα ιδια λογω αυτου;;
MasterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ναι ισχύει.Είχα παραγγείλει από PC1 και το δέμα το παρέλαβα από eshop.Με καλέσανε στο κινητό από eshop και με ρωτούσανε εαν ήθελα να το πάρω το δέμα από το κατάστημά τους ή να μου το στείλουν αυτοί τα ιδια και σε μενα σημερα... Ειναι ουσιαστικά το ιδιο μαγαζι.. Τωρα γιατι παιζει αυτη η φαση δεν εχω καταλαβει..
mitsakhs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 το ίδιο με το e-shop-plus4u πηρα κατι με 20 ευρω φτηνοτερα δωρεαν μεταφορικα ακριβως στη πορτα
caution Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ...εγώ μόνο ένα mouse τους έστειλα και μου το αντικατέστησαν σε εύλογο χρόνο, άρα όσο και να θέλω, ακόμα, δεν μπορώ να βγάλω κακία
Belial Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Πολύ καλές τιμές αλλά η εταιρεία που μεταφέρει τα προιόντα είναι απαράδεκτη. Σε 2 περιπτώσεις (είπα να δοκιμάσω και δεύτερη γιατί μπορεί να έτυχε) είχαν απίστευτο πρόβλημα επικοινωνίας (μάλλον τσακωμένοι είναι γιατί επικοινωνούν μέσω συστήματος που στην δική μου περίπτωση δεν δούλεψε ποτέ) αν δεν σε βρούν το πρωί όταν σε καλέσουν δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί τους ούτε να έχεις την Νικολούλη Θεία. Την μια φορά περίμενα στο σπίτι να μην πώ σαν τι και δεν ήρθε ούτε την πρώτη αλλά ούτε και την δεύτερη μέρα. Αν είσαι τυχερός σε αυτόν τον τομέα τα υπόλοιπα λογικά θα πάνε καλά.
SofoS@ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ναι ισχύει.Είχα παραγγείλει από PC1 και το δέμα το παρέλαβα από eshop.Με καλέσανε στο κινητό από eshop και με ρωτούσανε εαν ήθελα να το πάρω το δέμα από το κατάστημά τους ή να μου το στείλουν αυτοί τα ιδια και σε μενα σημερα... Ειναι ουσιαστικά το ιδιο μαγαζι.. Τωρα γιατι παιζει αυτη η φαση δεν εχω καταλαβει.. Δεν το ειχα ακουσει αυτο, θα με βολευε πολυ να τα παραλαμβανω απο κοντινο καταστημα του eshop (χωρις να πληρωνω μεταφορικα). Θα το εχω υποψην μου την επομενη φορα αν και μου φαινεται περιεργο.
tarantules Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δεν το ειχα ακουσει αυτο, θα με βολευε πολυ να τα παραλαμβανω απο κοντινο καταστημα του eshop (χωρις να πληρωνω μεταφορικα). Θα το εχω υποψην μου την επομενη φορα αν και μου φαινεται περιεργο. Μάλον δεν κατάλαβες καλά.Μεταφορικά πληρώνεις κανονικά.Απλά εαν έχει eshop στην περιοχή σου τότε πληρώνεις κάτι λίγα (3-5 ευρώ νομίζω). Όταν παράγγειλα από PC1 τους πήρα τηλ να ρωτήσω πόσο θα με χρεώσουν μεταφορικά και μου λένε: ανάλογα με το εαν υπάρχει συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών στην περιοχή σας. Σε ερώτησή μου με ποια εταιρία συνεργάζονται με ρώτησε ποια περιοχή μένω και χωρίς να μου πει την εταιρία (προφανώς το eshop ως courier) μου λέει : ναι υπάρχει εταιρία που συνεργαζόμαστε. Την επομένη το πρωί με παίρνουν από eshop και μου λένε : έχετε ένα δέμα από PC1...
SofoS@ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μάλον δεν κατάλαβες καλά.Μεταφορικά πληρώνεις κανονικά.Απλά εαν έχει eshop στην περιοχή σου τότε πληρώνεις κάτι λίγα (3-5 ευρώ νομίζω).Όταν παράγγειλα από PC1 τους πήρα τηλ να ρωτήσω πόσο θα με χρεώσουν μεταφορικά και μου λένε: ανάλογα με το εαν υπάρχει συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών στην περιοχή σας. Σε ερώτησή μου με ποια εταιρία συνεργάζονται με ρώτησε ποια περιοχή μένω και χωρίς να μου πει την εταιρία (προφανώς το eshop ως courier) μου λέει : ναι υπάρχει εταιρία που συνεργαζόμαστε. Την επομένη το πρωί με παίρνουν από eshop και μου λένε : έχετε ένα δέμα από PC1... Μα τα μεταφορικα ειναι 3€ (για αττικη) και 5€ για εκτος, αμα ειναι να τα πληρωσω τοτε γιατι να το πανε στο eshop και να μην τα φερουν σπιτι μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.