Προς το περιεχόμενο

Πως κρινετε αυτη την περιοδο για αγορα hardware.


Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Πριν λιγο καιρο σε αρκετο hardware εβλεπα τις τιμες αρκετα πιο κατω.Tωρα που αποφασισα να φτιαξω pc βλεπω να εχουν ανεβει αρκετα.Να αγορασω τωρα γιατι μαλλον θα ανεβουν κιαλλο η να περιμενω για τυχον πτωσεις.Γενικες οι τωρινες τιμες θεωρουνται κανονικες η ανοδος απ τις προηγουμενες?

Δημοσ.

Το γιατι ανεβηκαν δεν το γνωριζω.Αυτο που ξερω ειναι οτι θα ανεβουν και αλλο λογο αυξησης του ΦΠΑ(απο 21% θα παει στα 23%)

Δημοσ.

σε καποιες περιπτωσεις πεφτουν, σε καποιες αλλες ανεβαινουν...

ειτε τωρα το παρεις ειτε μετα πιστευω δεν γλυτωνεις κατι

Δημοσ.
Το γιατι ανεβηκαν δεν το γνωριζω.Αυτο που ξερω ειναι οτι θα ανεβουν και αλλο λογο αυξησης του ΦΠΑ(απο 21% θα παει στα 23%)

Ακριβως για αυτο σκεφτομαι μηπως ειναι μια ευκαιρια για να ριξουν τις τιμες.

Δημοσ.

Μπορεί να πέσουν σε κάποια προιόντα οτι τιμές αλλα μην περιμένεις φοβερά πραγματα,το σίγουρο ειναι οτι θα ανέβουν οι τιμές με την αύξηση του φπα.Το μόνο κλασσίκο παράδειγμα με τις τιμές που ανεβοκατεβαίνουν ειναι οι μνήμες

Δημοσ.

θυμαμαι καπου το Νοεμβρη που βγηκαν οι 5870 , ακομα και η Sapphire Vapor-X ειχε 370 ευρω . το θυμαμαι χαρακτηριστικα γιατι ειχα κανει αιτηση για το προγραμμα ΕΣΠΑ και την ειχα βαλει . τωρα η Sapphire η απλη εχει αν θυμαμαι καλα κοντα στα 440 ευρω , και λογικα απο 1 Ιουλη που θα παει ο ΦΠΑ 23% θα ξεπερασει τα 450.

 

by the way για του λογου το αληθες η Vapor-X εχει 500 ευρω ---> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/with%28CHIPSET_TYPE=HD%205870%29.htm

Δημοσ.

αγόρασε απο το εξωτερικό, θα γλυτώσεις την αύξηση του φπα(κανένα 100 σίγουρα) αλλα σύντομα γιατί δεν το βλέπω να σώνεται ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...