Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το δικό μου μηχάνημα πλήρωσα 3 ευρώ πριν 4-5 χρόνια περίπου. Τώρα παίζει και να είναι δωρεάν. Πάντως είναι προφανές ότι κάθε τράπεζα χρεώνει όσο νομίζει.

Δημοσ.

Όσον αφορά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, μπορείς να πληρώσεις ληγμένους. Το έχω κάνει τοοόσες φορές. 

εξάλλου το γράφει και στο ενημερωτικό. μετά τη λήξη πληρωμή μέσω των ταμείων της ΔΕΗ και μέσω ATM/web/phone

μπορείς να πληρώσεις και λογαριασμό που δεν είναι στο όνομα σου.

σκεφτείτε λογικά ρε παιδιά: υπάρχει περίπτωση να τους δώσεις χρήματα και να σου κάνουν τους δύσκολους; μια χαρά τα παίρνουν. όταν είναι να πάρουμε εμείς λεφτά το ψάχνουν μέχρι αηδίας.  :-D

Α ωραια θα το δοκιμασω, λογαριασμο κανω ονλαιν ή πρεπει να παω στη τραπεζα για ενεργοποιηση ?

Δημοσ.

πρεπει να πας στη τραπεζα,αλλιως δε γινεται.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου καιρου επιτρεποντος θα παω αυριο στην τραπεζα :)

Δημοσ.

Σε ποια πήγες? Εθνική ή Άλφα?

Εθνικη, μου ειπαν οτι τη δευτερα θα μου ενεργοποιησουνε το tokken.

Στο μεταξυ στο ATM παιρνουν προμυθεια 50 λεπτα και στο ταμειο 1 ευρω απλα τραγικο!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελεια λεω να δοκιμασω αυριο μεσω eurobank.εχει καποια ειδικη επιλογη?η απλα βαζεις καποιον κωδικο λογαριασμου?

Δημοσ.

Ταμειακη διαχειριση -> πληρωμες-> ενεργεια -> δεη

Μετα την πληρωμη καντο save, ετσι την επομενη πας απο αποθηκευμενες συναλλαγες και βαζεις μονο ποσο.

• Like 1
Δημοσ.

βαζω ακριβως οτι λεει ο λογαριασμος ε?thanks!προμηθεια εχει?νομιζω διαβασα προηγουμενως 30 λεπτα

Δημοσ.

το αν έχει προμήθεια εξαρτάται από την τράπεζα ή το λογαριασμό που έχεις.

στη eurobank που έχω πληρώσει αρκετές φορές τη ΔΕΗ έχει προμήθεια αλλά εγώ έχω πακέτο δωρεάν συναλλαγών.

στην εθνική είναι free για όλους. έχω πληρώσει ΔΕΗ και από εκεί.

στην Κύπρου free για όλους.

στην Alpha bank ήταν free αλλά απ ότι διάβασα σε άλλο forum, άρχισαν να χρεώνουν.

με τις υπόλοιπες τράπεζες δεν έχω ασχοληθεί.

Δημοσ.

για eurobank πιο πολυ με ενδιαφερει,δεν εχω ενεργοποιησει κατι ομως.θα το δω αμεσως,σας ευχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...