arxaggelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Για το δικό μου μηχάνημα πλήρωσα 3 ευρώ πριν 4-5 χρόνια περίπου. Τώρα παίζει και να είναι δωρεάν. Πάντως είναι προφανές ότι κάθε τράπεζα χρεώνει όσο νομίζει.
REDODIN7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Όσον αφορά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, μπορείς να πληρώσεις ληγμένους. Το έχω κάνει τοοόσες φορές. εξάλλου το γράφει και στο ενημερωτικό. μετά τη λήξη πληρωμή μέσω των ταμείων της ΔΕΗ και μέσω ATM/web/phone μπορείς να πληρώσεις και λογαριασμό που δεν είναι στο όνομα σου. σκεφτείτε λογικά ρε παιδιά: υπάρχει περίπτωση να τους δώσεις χρήματα και να σου κάνουν τους δύσκολους; μια χαρά τα παίρνουν. όταν είναι να πάρουμε εμείς λεφτά το ψάχνουν μέχρι αηδίας. Α ωραια θα το δοκιμασω, λογαριασμο κανω ονλαιν ή πρεπει να παω στη τραπεζα για ενεργοποιηση ?
gilardino Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 πρεπει να πας στη τραπεζα,αλλιως δε γινεται. 1
REDODIN7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 πρεπει να πας στη τραπεζα,αλλιως δε γινεται. Ευχαριστω πολυ φιλε μου καιρου επιτρεποντος θα παω αυριο στην τραπεζα
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 χθες... Και εγω πηγα σημερα κσι δεν μου πηραν φραγκο 1
Technology fan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Και εγω πηγα σημερα κσι δεν μου πηραν φραγκο Σε ποια πήγες? Εθνική ή Άλφα?
REDODIN7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Σε ποια πήγες? Εθνική ή Άλφα? Εθνικη, μου ειπαν οτι τη δευτερα θα μου ενεργοποιησουνε το tokken. Στο μεταξυ στο ATM παιρνουν προμυθεια 50 λεπτα και στο ταμειο 1 ευρω απλα τραγικο!
barman_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 τελεια λεω να δοκιμασω αυριο μεσω eurobank.εχει καποια ειδικη επιλογη?η απλα βαζεις καποιον κωδικο λογαριασμου?
παπι Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ταμειακη διαχειριση -> πληρωμες-> ενεργεια -> δεη Μετα την πληρωμη καντο save, ετσι την επομενη πας απο αποθηκευμενες συναλλαγες και βαζεις μονο ποσο. 1
barman_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 βαζω ακριβως οτι λεει ο λογαριασμος ε?thanks!προμηθεια εχει?νομιζω διαβασα προηγουμενως 30 λεπτα
παπι Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Οτι λεει ο λογαριασμος. Προμηθεια δεν εχει (τουλαχιστον εμενα δεν με χρεωνουν) 1
cyber_katsarida Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 το αν έχει προμήθεια εξαρτάται από την τράπεζα ή το λογαριασμό που έχεις. στη eurobank που έχω πληρώσει αρκετές φορές τη ΔΕΗ έχει προμήθεια αλλά εγώ έχω πακέτο δωρεάν συναλλαγών. στην εθνική είναι free για όλους. έχω πληρώσει ΔΕΗ και από εκεί. στην Κύπρου free για όλους. στην Alpha bank ήταν free αλλά απ ότι διάβασα σε άλλο forum, άρχισαν να χρεώνουν. με τις υπόλοιπες τράπεζες δεν έχω ασχοληθεί.
barman_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 για eurobank πιο πολυ με ενδιαφερει,δεν εχω ενεργοποιησει κατι ομως.θα το δω αμεσως,σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα