koumis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλησπερα, Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για αγορα οθονης την οποια σκοπευω να τοποθετησω στο τοιχο ετσι ωστε να εξοικονομησω χωρο στο γραφειο. Η αποσταση ειναι περιπου 1.20m. α) Τι μεγεθος προτεινετε (εγω σκεφτομουν 24αρα) β) Η τοποθετηση γινεται με καποια ειδικη βαση για την καθε οθονη ή ειναι universal για ολες? Θα μπορω να την προσαρμοζω στον καθετο αξονα ή παει κολλητη στο τοιχο? Εγω σκεφτομουν για μια Dell Ultrasharp 23αρα ή 24αρα (καθότι εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες και εδω) με μια προτιμηση στην 24 λογω αναλυσης και σχηματος πιστευοντας οτι θα ''δειχνει'' καλυτερα απο την ´μακροστενη´ 23αρα. Δεν ξερω ομως αν οι συγκεκριμενες μπορουν να μπουν σε τοιχο. Αυτος ειναι και ο χωρος που θα μπει (μπροστα τωρα ειναι η 17αρα Lg)
caution Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Vesa mount λέγετε αυτό που ψάχνεις και η 24άρα -απ' ότι θυμάμαι- το έχει
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Vesa mount λέγετε αυτό που ψάχνεις και η 24άρα -απ' ότι θυμάμαι- το έχει Για αυτό μάλλον ρωτάει και για βάση. Δες εδώ να πάρεις μια ιδέα(για το τι θα πληρώσεις) http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=index&cPath=18_20
koumis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ποια αλλη 24αρα προτεινετε για τη δουλεια αυτη ? Κανα 2 LG που κοιταξα δεν ειδα να εχουν τη δυνατοτητα τοποθετησης σε τοιχο.... Καποιος που να εχει κανει αυτο που περιγραφω υπαρχει για να δωσε καμια συμβουλη?
MiJ16 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Και οι 2 ultrasharp στηριζονται σε βαση στον τοιχο.Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και από το site της dell... Εδώ και μία εξαιρετική βάση για τον τοίχο. http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=150&pd=366 Την έχω και εγώ αλλά επειδή η υπάρχουσα βάση της οθόνης της dell είναι εξαιρετική την λυπάμαι να την βάλω στην ντουλάπα κ ας πιάνει χώρο στο γραφείο. Έχω τον ίδιο χώρο στο γραφειο μ εσένα...
koumis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Θα ηθελα να εξεχει απο το τοιχο οσο το δυνατον λιγοτερο και ΑΝ ειναι δυνατον (δεν ειναι και απαραιτητο) να εχω τη δυνατοτητα 3-4 μοιρων καθετης και οριζοντιας αποκλισης. Προτεινετε καποιο αλλο μοντελο εκτος απο τις 2 dell που να μπορουν να τοποθετηθουν στο τοιχο? Kαποιος που να εχει κανει αυτο που θελω.......?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.