Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου το φέρνει και μένα δώρο ένας απ'το σόϊ μου, μπας και κανει αποσβεση η 7950. Φυσικα σε φουλ ρολόγια, απ'οσο διαβάζω...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετσι ειναι δυστυχως. Ομως αν κανεις καποιο πολυ χαμηλο oc ισως και να μην κρασαρει σε κανενα παιχνιδι. Και οπως ειπα αυτο συμβαινει γιατι τα υψηλα oc απαιτουνε να πειραξουμε τα ρευματα κατι τι οποιο ειναι επικινδυνο.

Δημοσ.

Σε nvidia δεν αξίζει να τσιτώσεις σε OC μιας και δεν έχουν τόσο καλό scaling όπως οι κόκκινες. Άντε να τσιμπήσεις 1-2 fps με + (40 - 50) mhz σε πυρήνα.

Δημοσ.

παντως πώς και το παιχνιδι δεν ειναι το κλασικο γομαρι των 15+ GB ; 

μετα την εγκατασταση ποσο χωρο πιανει; 

Δημοσ.

Είναι και αναλόγως το παιχνίδι, σε κάποια πρέπει να μειώσεις το oc για να μην κρασάρουν.

Όχι, δεν είναι αναλόγως το παιχνίδι. Όταν είσαι σταθερός, είσαι παντού.

Παιδιά συγγνώμη, αλλά λέτε ότι κλοκάρουν οι κάρτες και εγώ βλέπω ότι σε κάθε παιχνίδι ψάχνετε διαφορετικά Settings στο Overclock.

Το να παίζει ένα παιχνίδι πολύ καλά με αρκετό overclock και ένα να κρασάρει, δεν λέγετε σταθερό σύστημα αυτό.

Ετσι ειναι δυστυχως. Ομως αν κανεις καποιο πολυ χαμηλο oc ισως και να μην κρασαρει σε κανενα παιχνιδι. Και οπως ειπα αυτο συμβαινει γιατι τα υψηλα oc απαιτουνε να πειραξουμε τα ρευματα κατι τι οποιο ειναι επικινδυνο.

Το να κάνεις λίγο Overlock και να παίζει, εντάξει. Αυτό το δέχομαι. Να παίζει παντού όμως και να μην κάνει λάθη στους υπολογισμούς (τρεμόπαιγμα, λάμψεις, artifacts, κλπ).

Ωραίο το Headroom για OC, καθώς σημαίνει ότι ενδέχεται αν είσαι σταθερός στο 1/4 αυτού.

Δημοσ.

θα το εγκαταστησω σε λιγο να δω τι κανω κι εγω που οπως ειπα ειμαι συντηρητικουρα 

εχουμε καταληξει σε playable ρυθμισεις; 

Δημοσ.

παιδια το εβαλα και εγω σε stock clocks στο very high με ssaa off και tessalation στο medium παει πολυ καλα αλλα υπαρχει flickecking σε καποια σημεια οπως επισης ενω ειναι στα 50fps ξαφνικα πεφτει στα 23-24.πιστευω ειναι θεμα drivers απο οτι διαβασα.αμα το τρεξω σε dx9 μεσω το config tweak το παιχνιδι παει σφαιρα.ειμαι με 13.5 beta 2 drivers.

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια; Θέλει dx9 για να παίξει;
Θα βγουν νέοι drivers, κάποιο patch και θα βελτιωθεί η απόδοση και όποια προβλήματα απεικόνισης.

Δημοσ.

αμα το τρεξω σε dx9 μεσω το config tweak το παιχνιδι παει σφαιρα.ειμαι με 13.5 beta 2 drivers.

αμα ειναι να το τρεξεις σε dx9 τοτε μη το παιξεις καθολου 

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο αλλά σαν παιχνίδι τι λέει;Αν και δεν μου αρέσουν τα fps προτιμώ τα third αλλά αξίζει ο κόπος να το αγοράσει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...