Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Χθες τελείωσα το Last Light. Πολύ καλό τελικά και με ωραία νοήματα. Μέχρι στιγμής το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά και ένα από τα καλύτερα FPS. Ίσως να μου άρεσε ελάχιστα παραπάνω το πρώτο, αλλά με μικρή διαφορά.
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Όπως έχει (ξανα)ειπωθεί, δεν είναι το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά από άποψη textures, ίσως overall να είναι.
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δεν κάθομαι να αναλωθώ σε τεχνικούς όρους. Το οπτικό αποτέλεσμα κοιτάω προσπαθώντας να το κρίνω σαν άσχετος. Είναι από τα καλύτερα που έχω δει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Είναι πολύ πίσω από Crysis 3 οπτικά, αλλά είναι δεύτερο σίγουρα.
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το Crysis 3 είναι πράγματι τρομερό. Δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα στα δύο. Σίγουρα όμως το Crysis 3 είναι πολύ πιο καλογραμμένο σε σχέση με το Metro. Παίζει άριστα!
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το C3 έχει πολύ μεγαλύτερες πίστες, με αποτέλεσμα να έχει και πολλές περισσότερες λεπτομέρειες από το Metro που είναι σε κλειστό χώρο κυρίως, αλλά και έξω όταν βγαίνεις βλέπεις τη θολούρα της μάσκας Όσον αφορά το optimization και τα δύο είναι πολύ καλά, αλλά το C3 και εκεί υπερέχει.Σαν παιχνίδι πάντως το Metro μου άρεσε πολύ περισσότερο. 4
george-GR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Προσπαθω να παιξω το παιχνιδι σε high settings με την r9 280x αλλα δεν τραβαει πολυ καλα το παιχνιδι μοθ φαινεται οτι σερνεται
th_nikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις από το μενού gameplay το vsync.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Προσπαθω να παιξω το παιχνιδι σε high settings με την r9 280x αλλα δεν τραβαει πολυ καλα το παιχνιδι μοθ φαινεται οτι σερνεται κάνε και update τα nvidia physx drivers.(όταν τους είχα περάσει,όλα τα παιχνίδια ένοιωσαν που τα θέλανε) Αλλά το τραβάει το παιχνίδι η κάρτα μας;
george-GR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις από το μενού gameplay το vsync. off το εχω κάνε και update τα nvidia physx drivers.(όταν τους είχα περάσει,όλα τα παιχνίδια ένοιωσαν που τα θέλανε) Αλλά το τραβάει το παιχνίδι η κάρτα μας; λες να μην τραβαει κριμα και ηθελα να το παιξω το συγκεκριμενο
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 off το εχω λες να μην τραβαει κριμα και ηθελα να το παιξω το συγκεκριμενο δεν ξέρω,δεν το έχω βάλει ακόμα,προχτες πήρα την κάρτα. Βάλε τους drivers που σου είπα και δες(βγήκανε και οι 14.9 πριν λίγο)
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Άνετα το παίζει. aha!! θα το βάλω,μόλις τελειώσω κάποια άλλα παιχνίδια που ξεκίνησα..
firepc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Τελος το game Νομιζω ειναι το πιο δυνατο απ τη τριλογια. Τα metro γενικα ειναι παιχνιδια του 6 και του 7 αλλα ειναι μοναδικα στην ατμοσφαιρα τους. Σιγουρα τα προτεινω 👍 1
phanispal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Κι εγώ νομίζω πως προτιμώ το LL από τα τρία. Πάντως δε θεωρώ ότι είναι για 6 ή 7, ειδικά για 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα