Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες τελείωσα το Last Light. Πολύ καλό τελικά και με ωραία νοήματα. Μέχρι στιγμής το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά και ένα από τα καλύτερα FPS.

Ίσως να μου άρεσε ελάχιστα παραπάνω το πρώτο, αλλά με μικρή διαφορά.

Δημοσ.

Δεν κάθομαι να αναλωθώ σε τεχνικούς όρους. Το οπτικό αποτέλεσμα κοιτάω προσπαθώντας να το κρίνω σαν άσχετος. Είναι από τα καλύτερα που έχω δει.

• Like 1
Δημοσ.

Το Crysis 3 είναι πράγματι τρομερό. Δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα στα δύο. Σίγουρα όμως το Crysis 3 είναι πολύ πιο καλογραμμένο σε σχέση με το Metro. Παίζει άριστα!

Δημοσ.

Το C3 έχει πολύ μεγαλύτερες πίστες, με αποτέλεσμα να έχει και πολλές περισσότερες λεπτομέρειες από το Metro που είναι σε κλειστό χώρο κυρίως, αλλά και έξω όταν βγαίνεις βλέπεις τη θολούρα της μάσκας :)

Όσον αφορά το optimization και τα δύο είναι πολύ καλά, αλλά το C3 και εκεί υπερέχει.Σαν παιχνίδι πάντως το Metro μου άρεσε πολύ περισσότερο.

• Like 4
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προσπαθω να παιξω το παιχνιδι σε high settings με την r9 280x αλλα δεν τραβαει πολυ καλα το παιχνιδι μοθ φαινεται οτι σερνεται 

κάνε και update τα nvidia physx drivers.(όταν τους είχα περάσει,όλα τα παιχνίδια ένοιωσαν που τα θέλανε)

Αλλά το τραβάει το παιχνίδι η κάρτα μας;

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις από το μενού gameplay το vsync.

off το εχω

κάνε και update τα nvidia physx drivers.(όταν τους είχα περάσει,όλα τα παιχνίδια ένοιωσαν που τα θέλανε)

Αλλά το τραβάει το παιχνίδι η κάρτα μας;

λες να μην τραβαει κριμα και ηθελα να το παιξω το συγκεκριμενο

Δημοσ.

off το εχω

λες να μην τραβαει κριμα και ηθελα να το παιξω το συγκεκριμενο

δεν ξέρω,δεν το έχω βάλει ακόμα,προχτες πήρα την κάρτα.

Βάλε τους drivers που σου είπα και δες(βγήκανε και οι 14.9 πριν λίγο)

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελος το game

Νομιζω ειναι το πιο δυνατο απ τη τριλογια. Τα metro γενικα ειναι παιχνιδια του 6 και του 7 αλλα ειναι μοναδικα στην ατμοσφαιρα τους. Σιγουρα τα προτεινω 👍

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...